• Den største katalog i Europa + 90.000 Produkter til salgs

  • Bedste online vinsælger 2016 Mere end 100.000 tilfredse kunder

  • Købe vin online er hurtigt Vin og likør butikk med en forsendelse på 48 timer

Vin af California (region)

Se alle produkter i Vin af California (region) »

Californien er en vinregion der omfatter en stribe af zoner med forskelligt klima, hvor det vigtigste element består i antallet af soltimer og betydningen af disse for vingården. Der er hele 5 forskellige klimatiske zoner som producerer en række af kvalitetsvine fra Californien.

Den californiske vin kommer fra de følgende zoner: zone et, ved nordkysten, syd for San Francisco, den koldeste zone; zone to, med et antal timer sol som bevæger sig mellem 2.500 og 3.000, og som også ligger nordligt og som har fællestræk med det nordlige Italien; zone tre, beliggende på nordvestkysten ved Los Ángeles; zone fire, med mere end 3.500 soltimer, med vinmarker fra nordøst for San Francisco til sydøst for Monterrey; og zone fem, med mere end 4.000 timer sol årligt, som minder om det nordlige Afrika eller det sydlige Spanien, beliggende mellem Central Valley, Los Ángeles og San Diego.

Vinstokkene som dyrkes i Californien omfatter en bred vifte af druer inkluderende Chardonnay, Chenin og Sauvignon Blanc, til hvidvinene og Merlot, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir, blandt de røde.

Køb Vine af California (region) online.

Se mere

Drinks&Co anbefaler

Vin af California (region): bedste Sælgere

Vin Af California (Region): rød

Vin Af California (Region): hvid

Robert ParkerRobert Parker

Vin Af California (Region): Robert Parker-bedømmelse