Teknisk fil
Vintype: | Vin rød |
---|---|
Betegnelse: | California (region) (USA) |
Kælder: | Barefoot Cellars |
Volumen : | 75cl |
Vindruer : | Cabernet Sauvignon |
Allergener: | Indeholder Sulfitter |
Alkoholvolumen: | 13 |
Beskrivelse
Barefoot Cabernet Sauvignon (Cabernet Sauvignon)
SMAGSNOTATER:
- Syn: mørkerød.
- Næse: frugtagtig bær.
- Mund: medium tør vin. Blød og bær. Frugtagtig stikkelsbær fantastiske smagsoplevelser, hindbær og brombær. Fløjlsagtig finish og afslører en antydning af vanilje.
OPRINDELSESBETEGNELSE: California (region)
VINGÃ…RD: Barefoot Cellars. I 1965, historien om Barefoot vingårde startede fra Mendoza (Californien) i USA. I året for californiske vinmager grundlagde David hans firma Barefoot Bynum Bynum Bourgogne. Stemplet vine foretrækker bare fødder, deraf navnet passer. Men kun i 1986 logoet er designet barfodet. Forretningsmand Michael Houlihan og Bonnie Harvei elskede begrebet vin og sluttede sig til selskabet for at fremme den. I 1995, på producenten Jen muren kom til det. Hun var en gave til driften. Barefoot vingårde ønsker at skabe vine, der er sjove, de er velsmagende og overkommelige. Virksomheden er verdens et stærkt socialt engagement og er indstillet på at frihed og lighed mellem kønnene og farver. I dag Jen Wall er en af de mest prestigefyldte vinproducenter i USA .. Hertil kommer, på verdensplan, kaldet "barefooter" på hvordan man kan organisere begivenheder og lokale velgørenhedsarrangementer. Dit mål er at gøre "god" og gøre Barefoot kendt i dette tilfælde, fordi Barefoot er sjovt med et hjerte.
GRAPE: Cabernet Sauvignon.
LAGRING: vinificeret i rustfrit stål.
VINPRODUCERING: Vinene er aftappet barfodet og uden angivelse af årgangen. Reglen er: er åben og sjov. Vin indeholder sulfitter.
PARRING: fisk fra ovnen. Gryderetter, grillet kød, toast.
Anbefalet temperaturområde SERVICE: 13-18 ° C
ALKOHOL: 13,5%
Körsbärsliknande. Dominerande doft av svarta vinbär. Jag märkte inte någon eftersmak.