Tendenser:

Marisco The Ned Sauvignon Blanc 2018

75cl

Marisco The Ned Sauvignon Blanc 2019

129,84kr
129,84kr

Dette produkt er ikke tilgængeligt.
Du kan købe Marisco The Ned Sauvignon Blanc 2019

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2018 andre årgange
Betegnelse:Marlborough (New Zealand)
Kælder: Marisco Vinyards
Volumen : 75cl
Vindruer : Sauvignon Blanc
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Niveau Af Vinflasken: Om Maven (THE - Très Haute Epaule)
Marisco Vinyards udvikler denne Marisco The Ned Sauvignon Blanc 2018 , en vine hvid fra DO Marlborough baseret på sauvignon blanc klynger fra 2018 og den har en alkohol prosent på 13. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Marisco The Ned Sauvignon Blanc 2018.

Beskrivelse af Marisco The Ned Sauvignon Blanc 2018

Marisco The Ned Sauvignon Blanc 2018 (Sauvignon Blanc)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: iriserende grøn.
 • Næse: intens og livlig solbær, citron og passionsfrugt. Bouquet af modne grønne noter og græsklædte.
 • Boca: kompleks med en lang ende. En afbalanceret vin med mangfoldigheden og kompleksiteten af ​​frugten. Snesevis af unge brændenælde giver Sauvignon Blanc Marlborough rørige friskhed og elegance typisk.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Marlborough

VINGÅRD: Fisk og skaldyr. I den nordlige spids af Sydøen i New Zealand er det en af ​​de bedste vin regioner i verden: Marlborough. I dette tilfælde, Fisk og skaldyr ejendom i bakkerne i bjergkæden Wither Hills og Waihopai floden og vingård strækker sig over 268 hektar langs floden. Temperaturer i løbet af varm dag, kølige temperaturer natten over og ringe nedbør favorisere den intense frugt vine Marisco. Brent Marris indså, at dette land har et stort potentiale. Deres vine linjer "Reyes Series" og "NED" er et udtryk for denne terroir.

GRAPE: Sauvignon Blanc

LAGRING: gæret i ståltanke, lager 3 - 5 år.

VINPRODUCERING: I 2003 lancerede Brent Marris være "Ned" projekt. Navnet "Ned" er en hyldest til et højdepunkt i bjergene i Marlborough, hvor ejeren af ​​gården tilbringer sin fritid. Vinen modnes i mudder og grus terrasser af gamle flod. Dette vil sætte denne subtile mineralitet.

PARRING: friske sommer salater og lette fiskeretter.

TEMPERATUR: 7-10 ° C

Alkohol: 13%

Se mere

Bedømmelser af Marisco The Ned Sauvignon Blanc 2018

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Marisco The Ned Sauvignon Blanc 2018:Sats Marisco The Ned Sauvignon Blanc 2018:

4 /5

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Svagt gule, sølvfarvede refleksioner.
 • Næse: Vibrant limeskal, citrongræs og passionsfrugt, mineralske noter underliggende base og friske krydderurter. En levende kombination af lidenskab frugtsmag og sprød grønt æble, med en uberørt syrlighed.
 • Mund: frisk og karakteristiske smag af lime og stikkelsbær.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Marlborough.

GRAPE: Sauvignon Blanc 100%.

FREMSTILLING: 100% frugt destilleret på marken inden komprimere det forsigtigt i rustfri ståltanke. Endelig saft gæret ved kølige temperaturer med udvalgte gær-stammer til formål at udvikle et spektrum kompleks smag, citrus, tropiske varianter mere.

PARRING: som lækker appetitvækker med gedeost og asparges tærte.

ALKOHOL: 13%

Se mere
,

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: iriserende grøn.Næse: intens og livlig solbær, citron og passionsfrugt. Bouquet af modne grønne noter og græsklædte.Boca: kompleks med en lang ende. En afbalanceret vin med mangfoldigheden og kompleksiteten af ​​frugten. Snesevis af unge brændenælde giver Sauvignon Blanc Marlborough rørige friskhed og elegance typisk.OPRINDELSESBETEGNELSE: MarlboroughVINGÅRD: Fisk og skaldyr. I den nordlige spids af Sydøen i New Zealand er det en af ​​de bedste vin regioner i verden: Marlborough. I dette tilfælde, Fisk og skaldyr ejendom i bakkerne i bjergkæden Wither Hills og Waihopai floden og vingård strækker sig over 268 hektar langs floden. Temperaturer i løbet af varm dag, kølige temperaturer natten over og ringe nedbør favorisere den intense frugt vine Marisco. Brent Marris indså, at dette land har et stort potentiale. Deres vine linjer "Reyes Series" og "NED" er et udtryk for denne terroir.GRAPE: Sauvignon BlancLAGRING: gæret i ståltanke, lager 3 - 5 år.VINPRODUCERING: I 2003 lancerede Brent Marris være "Ned" projekt. Navnet "Ned" er en hyldest til et højdepunkt i bjergene i Marlborough, hvor ejeren af ​​gården tilbringer sin fritid. Vinen modnes i mudder og grus terrasser af gamle flod. Dette vil sætte denne subtile mineralitet.PARRING: friske sommer salater og lette fiskeretter.TEMPERATUR: 7-10 ° CAlkohol: 13%
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård