Tendenser:

Teanum Gran Tiati 2013

75cl Størrelse

Teanum Gran Tiati 2013

187,30kr
187,30kr
Butik: Vinexus DK (Germany) Forventet levering: 48h - 5 dage
Leveringsomkostninger: 128,98kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2013 andre årgange
2012, 2011 og 2010
Betegnelse:Puglia (Italien)
Kælder: Cantine Teanum
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Teanum Gran Tiati 2013 (187,30kr) fra vingården Cantine Teanum er en vine rød fra DO Puglia af druer høstet i 2013 og med 14 alkohol gradering.

Beskrivelse for Teanum Gran Tiati 2013

Teanum Gran Tiati 2013

Producent: Cantine Teanum

OD: Puglia

Se mere

Bedømmelser af Teanum Gran Tiati 2013

Dette produkt har ingen kommentarer endnu. Vær den første til at bedømme det.

Anmeldelser af andre årgange af Teanum Gran Tiati 2013201220112010

4/5

I sine mørkerøde klæder af Teanum Gran Tiati afspejler dens italienske karakter. Denne vin har en stor buket af intense aroma af kirsebær, hindbær, krydderi og subtil vanille noter. Ganen er fløjlsagtig, smidig og godt struktureret. Dens velafbalanceret og behagelig struktur gør det meget frugtagtig og kødfulde. En meget tilgængelig vin overbeviser med sine karakteristika og typeegenskaber! Ideel til grillet kød, stege og selvfølgelig ost. Før nydelse bør han dekanteres mindst to timer i en karaffel.
Se mere
Vinexus Wein Shop

4/5

I sine mørkerøde klæder af Teanum Gran Tiati afspejler dens italienske karakter. Denne vin har en stor buket af intense aroma af kirsebær, hindbær, krydderi og subtil vanille noter. Ganen er fløjlsagtig, smidig og godt struktureret. Dens velafbalancerede og behagelig struktur gør ham meget frugtagtig og kødfulde. En meget tilgængelig vin, som overbeviser med sine karakteristika og typeegenskaber! Ideel til grillet kød, stege og selvfølgelig ost. Før forbrugende det skal dekanteres mindst to timer i en karaffel.
Se mere
Vinexus Wein Shop

4/5

Hvad en stærk nedgang! Den Teanum Gran Tiati, en blanding af de bedste Aglianico, Montepulciano og Syrahtrauben. Farven er mørk rød, næsten uigennemtrængelig. Næsen lugter forskellige Middelhavet træer og buske, urter og intense dufte af orientalske krydderier, primært nuancer af ingefær. I munden, blød, fløjlsagtig og kødfulde, med en let smeltede tanniner. Som svar på velsmagende røde frugter, såsom blommer og kirsebær og antydninger af kakao. Varmt og hyggeligt. Eftersmagen er lang, ren og givende. En fornøjelse at kødretter eller stærk ost.
Se mere
Vinexus Wein Shop