Produktet er ikke tilgængeligt i United States

0,00kr + 31,20kr Forsendelse (4 - 5 dage)

83,85kr/enhed

Forsendelse: Portugal Vineyards (Portugal)

Køb Se flere priser »

Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017 (83,85kr) er envine hvid med DO Vinho Verde fra vingården Niepoort med de bedste trajadura, loureiro, azal tinto, avesso og arinto druer fra 2017 og med 11 grader alkohol.

Teknisk fil · Niepoort Nat Cool Drink Me Branco

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2017
Betegnelse:Vinho Verde (Portugal)
Kælder: Niepoort
Volumen : 75cl
Vindruer : Arinto, Avesso, Azal Tinto, Loureiro, Trajadura
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 11

Beskrivelse · Niepoort

Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017 (Arinto, Avesso, Azal Tinto, Loureiro og Trajadura)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Dette er en skumle hvidvin. Det er klart, at nogle bærmen er tilbage i flasken. I modsætning til de fleste hvidvine, betyder det, at drikken fortsætter med at gære i flasken.
 • Næse: frisk aroma pirre næsen, så snart flasken åbnes. Dette har en lys citrus aroma med vegetabilske noter.
 • Mund: Denne drik er kulsyre, så bobler danse på tungen. Det har også en dejlig syre indhold gør en dejlig akkompagnement til citrus smag.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Vinho Verde

VINGÃ…RD: Niepoort. De druer, der anvendes i denne vin blev dyrket i Lousada og Amarante, i den grønne region i Portugal. I dette tilfælde den type jord er granit. Vinmarkerne ligger mellem 100-150 meter over havets overflade.

GRAPE: Arinto, Avesso, AZAL, Loureiro og Trajadura.

ALDRING: Denne drink først ældet i seks måneder i rustfrit stål. Når flyttet til flasken, tilsæt sukker stimulerer drikke vin til at fortsætte med at gære. Vinen vil fortsætte med at alder, så længe det er i flasken.

FREMSTILLING: De anvendte druer i denne vin blev hånd høstet i september 2017. Druerne underkastes fermentering i rustfrit stål og i flasken. Endvidere gæringen blev også udført i flasken. Denne vin er aftappet i juni 2018.

PARRING: Niepoort foreslår betjener denne vin med Petiscos, en traditionel form for portugisisk snack. Disse omfatter salater, kødretter og ost, muslinger, svinekød og fjerkræ. Petiscos er mest krydrede retter.

Anbefalet temperaturområde SERVICE: 12,09 ° C

Alkohol: 11,4%

Niepoort

Er en uundgåelig Niepoort vine i Portugal. Bedst kendt for sin havn vine fra flere år siden er også en stor brand af tør vin, rød og hvid, fra Douro-regionen. Niepoort er en uafhængig familievirksomhed i over 150 år. 5 generationer er gået siden grundlæggelsen i 1842. At ejer quintas og vinmarker...

Købe Vine Niepoort:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Vær den første til at bedømme det.

Sammendrag af bedømmelser

(0 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0