Portal da Calçada Reserva Branco 2018

Quinta da Calçada (Vinho Verde)

42,90kr + 209,43kr Forsendelse (14 dage)

257,40kr + 320,19kr Forsendelse (14 dage)

386,10kr + 366,99kr Forsendelse (14 dage)

42,90kr/enhed

Forsendelse: Garrafeira Nacional (Portugal) Gratis Levering fra 1.170,00kr

kr Du vil modtage 0.07 point for hver, købt enhed

Quinta da Calçada har udviklet denne Portal da Calçada Reserva Branco 2018 (42,90kr), en vine hvid af Vinho Verde med et udvalg af trajadura, loureiro, azal tinto og arinto fra 2018 og den har en alkohol grad på 12. Drinks&Co brugere giver til Portal da Calçada Reserva Branco 2018 4 5 poeng.

Teknisk fil · Portal da Calçada Reserva Branco

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2018 andre årgange
2015, 2014 og 2013
Betegnelse:Vinho Verde (Portugal)
Kælder: Quinta da Calçada
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Arinto, Azal Tinto, Loureiro, Trajadura
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12

Beskrivelse · Quinta da Calçada

Portal da Calçada Reserva Branco 2018 (Arinto, Azal Tinto, Loureiro og Trajadura)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Denne hvidvin har en klar klassisk gul-grøn, ligesom Druerne til denne vin kommer.
 • Næse: Denne vin lugter citrus. lys blomsteragtige noter hjælpe løfte koppen.
 • Mund: Denne vin har en lignende smag til det smells-- af citrus og blomster, der blomstrer. Det er en syre vin med bobler danser på tungen.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Vinho Verde

VINGÃ…RD: Denne vin er produceret af Quinta da Calçada, som arbejder sammen med Adega do Salvador og Agrimota. I dag er det ejes af Mota familien. Quinta da Calcadad har en forholdsvis lille vingård, og nåede kun 20 hektar. Denne vingård er hjemsted for en blanding af gamle og nye vinstokke, der spænder fra 5 - næsten 90 år gammel. Dens nye teknologi hjælper med at gøre fantastiske hvide og mousserende vine.

GRAPE: Arinto, AZAL, Laurel, og Trajadura.

LAGRING: Denne vin er ældet i 15 dage i rustfri ståltanke med kontrolleret temperatur. Denne vin er ikke gammel flaske og kunderne kan drikke med det samme, uden at forsøge at aldring selv.

UDVIKLING: Druerne der anvendes i denne vin er nøje udvalgt. Når de samles, som var de-stammede og presses. Saften af ​​disse druer derefter gæret i rustfri ståltanke i 15 dage før aftapning.

PARRING: Denne hvidvin par bedste skaldyr og pasta med fløde sauce.

TEMPERATUR: 6-8 ° C

ALCOHOL 12%

Quinta da Calçada

Købe Vine Quinta da Calçada:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Portal da Calçada Reserva Branco 2018

Portugal Vineyards

Udgivet til12.22

4/5

Portal da Calçada Reserva Branco 2018

88 pts Robert Parker - Citrin gul farve med en svag tilstedeværelse af gas bidrager til at forbedre smag og friskhed vin. Udtrykker karakter af området med intens aroma Frugtagtig og lette blomsteragtige noter med livlig syreindhold resulterer i en meget frisk og attraktiv vin.

Flere anmeldelser af Portal da Calçada Reserva Branco 2018

Dorthe West

Udgivet til11.33

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Denne hvidvin har en klar klassisk gul-grøn, ligesom Druerne til denne vin kommer.Næse: Denne vin lugter citrus. lys blomsteragtige noter hjælpe løfte koppen.Mund: Denne vin har en lignende smag til det smells-- af citrus og blomster, der blomstrer. Det er en syre vin med bobler danser på tungen.OPRINDELSESBETEGNELSE: Vinho VerdeVINGÃ…RD: Denne vin er produceret af Quinta da Calçada, som arbejder sammen med Adega do Salvador og Agrimota. I dag er det ejes af Mota familien. Quinta da Calcadad har en forholdsvis lille vingård, og nåede kun 20 hektar. Denne vingård er hjemsted for en blanding af gamle og nye vinstokke, der spænder fra 5 - næsten 90 år gammel. Dens nye teknologi hjælper med at gøre fantastiske hvide og mousserende vine.GRAPE: Arinto, AZAL, Laurel, og Trajadura.LAGRING: Denne vin er ældet i 15 dage i rustfri ståltanke med kontrolleret temperatur. Denne vin er ikke gammel flaske og kunderne kan drikke med det samme, uden at forsøge at aldring selv.UDVIKLING: Druerne der anvendes i denne vin er nøje udvalgt. Når de samles, som var de-stammede og presses. Saften af ​​disse druer derefter gæret i rustfri ståltanke i 15 dage før aftapning.PARRING: Denne hvidvin par bedste skaldyr og pasta med fløde sauce.TEMPERATUR: 6-8 ° CALCOHOL 12%

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Portal da Calçada Reserva Branco 2014

Bøje Bentsen
Bøje Bentsen

4/5

A Vinho Verde er bedst kun opdage.
Når Portal da Calçada Reserva Branco er næppe værdsat Farve. Aroma som honning. Jeg huskede sorte blommer.
Jeg kunne prøve en bagt fisk.

Bedømmelser af Portal da Calçada Reserva Branco 2015

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

87 pts Robert Parker - Citrin gul farve med en svag tilstedeværelse af gas bidrager til at forbedre smag og friskhed Vin. Udtrykker karakter af området med intens aroma Frugtagtig og lys blomsteragtige noter med livlig syreindhold resulterer i en meget frisk og attraktiv vin.
Wine House Portugal
Wine House Portugal

4/5

Smagsnoter:
- Gul citronsyre farve. Det udtrykker karakteren af ​​Vinho Verde regionen med subtile blomsteragtige noter og frugter aroma, det har en vibid acidityt taht resultat i meget frisk hånd attraktiv vin
VINFREMSTILLING:
- De tidligere udvalgte druer blev de-stammede og let pressede. Den udvundne saft dekanteres i en statisk proces. Så det har sin gæring i en rustfri stål tønde med kontrolleret temperatur under ca. 15 døgn

bedste Sælgere Vinho Verde