• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Hamilton Russell Chardonnay 2018

Hamilton Russell Vineyards (Walker Bay)

255,61kr + 109,28kr Forsendelse (7 - 10 dage)

1.533,64kr + 109,28kr Forsendelse (7 - 10 dage)

2.811,67kr + 109,28kr Forsendelse (7 - 10 dage)

255,61kr/enhed

Forsendelse: TheDrinkShop INT (United Kingdom)

kr Du vil modtage 0.44 point for hver, købt enhed

Hamilton Russell Vineyards er producenten af Hamilton Russell Chardonnay 2018 (255,61kr), en vine hvid af DO Walker Bay med de bedste klynger af chardonnay fra 2018. Drinks&Co samfund validerer Hamilton Russell Chardonnay 2018 med 4 5 poeng.

Teknisk fil · Hamilton Russell Chardonnay

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2018 andre årgange
Betegnelse:Walker Bay (Sydafrika)
Kælder: Hamilton Russell Vineyards
Volumen : 75cl
Vindruer : Chardonnay
Allergener: Indeholder Sulfitter

Beskrivelse · Hamilton Russell Vineyards

Hamilton Russell Chardonnay 2018 (Chardonnay)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Hamilton Russell Chardonnay 2018 er lys gylden.
 • Næse: Intense aromaer af pære og lime Aroma markeret voldsomt.
 • Mund: mineral kompleks karakter. krop intens og koncentreret, perfekt afbalanceret. Meget frisk, ren og lækker duft af citron på plade, ledsaget af subtile aromaer af karamel og vanilje på grund af passage i egetræsfade palads. tør finish præget af noter af citron og lime.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Walker Bay

VINGÅRD: Hamilton Russell Vineyards. Grundlagt i 1975 nær byen Hermanus i Sydafrika, Russell Hamilton område har specialiseret sig i produktion af to ædle sorter: Pinot Noir og Chardonnay. over 170 hektar vinmarker, hvoraf 52 hektar bestemt til dyrkning af disse sorter og stenede forbindelse, skiferolie rig på ler og derivater strækker. Gården er forpligtet til at kontrollere udbytter til at producere høj kvalitet vine unik.

GRAPE: 100% Chardonnay

LAGRING: Alderen på franske egetræsfade i 9 måneder.

VINPRODUCERING: Hamilton Russell Chardonnay 2018 er en hvidvin fra Sydafrika, fra dalen af ​​Hemer-en-Aarde, der udelukkende består af Chardonnay. Vinstokkene vokser i fremragende jord og nyde en tempereret kystklima.

PARRING: Perfekt med retter af fed fisk (laks, tun) eller hvidt kød (fjerkræ). velsmagende ægteskab St. Jacques skaller eller vegetariske retter som salater, f.eks.

Alkohol: 13,2%

Hamilton Russell Vineyards

Købe Vine Hamilton Russell Vineyards:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Hamilton Russell Chardonnay 2018

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Udgivet til04.49

4/5

Hamilton Russell Chardonnay 2018

En stram, mineralsk vin med klassisk Hamilton Russell Vineyards længde og kompleksitet. Usædvanligt prominente pære og lime frugt aroma og smag bringes smukt i fokus ved en stram linje af lys naturlig syre og en lang, tør mineralitet. En elegant, men alligevel struktureret og intens vin med en stærk personlighed både sted og årgang.

Flere anmeldelser af Hamilton Russell Chardonnay 2018

Josephine Børsting

Udgivet til15.26

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Hamilton Russell Chardonnay 2018 er lys gylden.Næse: Intense aromaer af pære og lime Aroma markeret voldsomt.Mund: mineral kompleks karakter. krop intens og koncentreret, perfekt afbalanceret. Meget frisk, ren og lækker duft af citron på plade, ledsaget af subtile aromaer af karamel og vanilje på grund af passage i egetræsfade palads. tør finish præget af noter af citron og lime.OPRINDELSESBETEGNELSE: Walker BayVINGÅRD: Hamilton Russell Vineyards. Grundlagt i 1975 nær byen Hermanus i Sydafrika, Russell Hamilton område har specialiseret sig i produktion af to ædle sorter: Pinot Noir og Chardonnay. over 170 hektar vinmarker, hvoraf 52 hektar bestemt til dyrkning af disse sorter og stenede forbindelse, skiferolie rig på ler og derivater strækker. Gården er forpligtet til at kontrollere udbytter til at producere høj kvalitet vine unik.GRAPE: 100% ChardonnayLAGRING: Alderen på franske egetræsfade i 9 måneder.VINPRODUCERING: Hamilton Russell Chardonnay 2018 er en hvidvin fra Sydafrika, fra dalen af ​​Hemer-en-Aarde, der udelukkende består af Chardonnay. Vinstokkene vokser i fremragende jord og nyde en tempereret kystklima.PARRING: Perfekt med retter af fed fisk (laks, tun) eller hvidt kød (fjerkræ). velsmagende ægteskab St. Jacques skaller eller vegetariske retter som salater, f.eks.Alkohol: 13,2%
Thedrinkshop

Udgivet til04.36

4 /5

- En stram, mineralsk vin med klassisk Hamilton Russell Vineyards længde og kompleksitet. Usædvanligt prominente pære og lime frugt aroma og smag bringes smukt i fokus ved en stram linje af lys naturlig syre og en lang, tør mineralitet. En elegant, men alligevel struktureret og intens vin med en stærk personlighed både sted og årgang.
Buy Your Wine

Udgivet til10.04

4 /5

Det er en Chardonnay som klassisk stil: I forhold til mange andre Chardonnays strammere og mere tør, med en kompleks, mineralsk karakter og en stor længde, hvor frugten meget vel komme til sin ret. En elegant vin med en stærk personlighed.

Sammendrag af bedømmelser

(4 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 4 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Hamilton Russell Chardonnay 2013

Hao Wu
Hao Wu

2.5/5

uværdig, ahhhh

Bedømmelser af Hamilton Russell Chardonnay 2012

Edith Pehrson
Edith Pehrson

4/5

Hamilton-Russell Chardonnay mindede mig om jasmin på næsen. Overskydende surhedsgrad.
Hamilton-Russell Chardonnay 2012 , et mere end anstændigt vin.

Bedømmelser af Hamilton Russell Chardonnay 2011

Arthur Hassing
Arthur Hassing

4/5

Vi har lige mellem venner.
Fremhæv strågul. Bare bemærket lugt lugte hvide blomster. Varianter er pænt afbalanceret.
Jeg tog dette Walker Bay timer mellem.

bedste Sælgere Walker Bay