Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde

Vin Ribera del Duero

Se alle produkter i Vin Ribera del Duero

Ribera del Duero ligger i Duero River området, I det sydøstlige Castilla y Leon. Vinmarkerne er 115 x 35 km lange og forener mere end 100 byer på flodens breder i 4 provinser: Soria, Segovia, Burgos og Valladolid. Oprindelsesgarantien blev skabt i 1982, da store vingårde og vinmærker forenede sig om at skabe en storslået vinregion og satsede på gensåningen af vinmarker og på ny teknologi til at fremstille vinene.

Flere end 240 vine og 8.000 vindyrkere udgør i dag Ribera del Duero. Jordene i dette område består hovedsaligt af kridt og kalksten, hvilket gør dem næsten ufrugtbare, og klimaet er kontinentalt, med masser af solskin og kun lidt nedbør. De mere end 20.700 hektarer vinmarker repræsenterer mere end 20% af Spaniens totale vinproduktion.

Tempranillo er den primære drue og findes i mere end 75 % af vinene fra Ribera del Duero. Dette gør at vinproducenterne kan lave både unge såvel om gamle vine. Andre kendte druer er den hvide Albillo, og de røde Tinta del País (Tempranillo), Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot og Garnacha Tinta.

Køb Vine af Ribera del Duero online.

Se mere

Drinks&Co anbefaler

Vin Ribera del Duero: bedste Sælgere

se alle

Vin Ribera Del Duero: rød

se alle

Vin Ribera Del Duero: hvid

se alle

Vin Ribera Del Duero: rosa

se alle

Vin Ribera Del Duero: Robert Parker-bedømmelse

Seneste nyheder i sortimentet

se alle