Tendenser:

Ribera del Duero

Hacienda Monasterio 2017

75cl

RP95ParkerGP92Peñín

Hacienda Monasterio 2017

263,05kr
263,05kr
Butik: Vinos Baco DK (Spain) Priser i andre butikker Forventet levering: 4 - 8 dage
Leveringsomkostninger: 140,91kr
Fast pris op til 3 enheder

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Ribera del Duero (Castilla y León, Spanien)
Kælder: Bodegas Hacienda Monasterio
Volumen : 75cl
Bio:
Vindruer : Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Tinta Fina
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 15
Fra hånden til Bodegas Hacienda Monasterio kommer Hacienda Monasterio 2017 (263,05kr), en vine rød af DO Ribera del Duero med de bedste tinta fina, tempranillo, merlot og cabernet sauvignon druer fra 2017 og det har en alkohol grad på 15. Tallerkner med grillet kød og tør ost er ideelle at kombinere med Hacienda Monasterio 2017. 4 over 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse af Hacienda Monasterio 2017 ifølge Drinks&Co brugere og i magasiner og faglige aviser har det blevet vurderet med robert parker-bedømmelse: 95 og bemærk penin : 92.

Beskrivelse af Hacienda Monasterio 2017

Hacienda Monasterio 2017 (Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo og Tinta Fina)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: Det har en rubin nuance med høj lysstyrke og renlighed.
  • Næse: Den mineralitet og antydninger af røde frugter dominerer næsen, som også udmærker varianter typiske for sin tid i egetræ.
  • Mund: Dens friske og frugtagtige entry integreres pænt med flotte tanniner og høj lydstyrke. Den endelige minde igen og vedvarende frugt prøve.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Ribera de Duero, Spanien.

VINGÅRD: Bodegas Hacienda Monasterio.

GRAPE: Cabernet Sauvignon, Merlot og Tinta Fina.

ALDRING: 18 måneder på franske egetræsfade.

FREMSTILLING: Til fremstilling, klyngerne er omhyggeligt udvalgt og afstilket. Så går gennem en proces for maceration fortsætter i 26 dage, hvor følger et ynglende over mere end 18 måneder. Dette gøres på fransk eg Baric, de fleste af dem tredje år og kun 30% nye.

PARRING: God følgesvend pølse, grillet rødt kød, gryderetter, stege, vildt og oste mindre.

TEMPERATUR: 16 ° C

ALKOHOL: 14%

Se mere

Sådan serveres den

Point

RP95ParkerGP92Peñín

Bedømmelser af Hacienda Monasterio 2017

4

2 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Hacienda Monasterio 2017:Sats Hacienda Monasterio 2017:

4 /5

SMAGSNOTATER:

  • Syn: Intens rød farve med mørke lilla nuancer.
  • Næse: Aromas af røde og sorte frugter med mynte, pebermynte og mineraler.
  • Mund: moden frugt smag med stærke og polerede tanniner. De gør en fremragende balance med syren. Dens finish er kraftfuld.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Ribera del Duero (Castilla y Leon, Spanien).

VINGÅRD: Hacienda Monasterio.

GRAPE: Tempranillo (80%), Merlot (10%) og Cabernet Sauvignon (10%).

ALDRING: Druerne udblødt i 20 dage. Gæringen foregår i franske egetræsfade i 18 måneder i form af forældrerollen.

VINPRODUCERING: Dens kalksten jord koncentrater leverer varme. den organiske metode uden kunstgødning anvendes. Udvælgelsen sker manuelt og derefter anbragt i plast for at holde kvaliteten af ​​druerne.

PARRING: Det anbefales at kombinere med kød, gryderetter, stege og modne oste.

TEMPERATUR: 16 ° C

ALKOHOL: 13 - 15% i

Se mere
,

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Det har en rubin nuance med høj lysstyrke og renlighed.Næse: Den mineralitet og antydninger af røde frugter dominerer næsen, som også udmærker varianter typiske for sin tid i egetræ.Mund: Dens friske og frugtagtige entry integreres pænt med flotte tanniner og høj lydstyrke. Den endelige minde igen og vedvarende frugt prøve.OPRINDELSESBETEGNELSE: Ribera de Duero, Spanien.VINGÅRD: Bodegas Hacienda Monasterio.GRAPE: Cabernet Sauvignon, Merlot og Tinta Fina.ALDRING: 18 måneder på franske egetræsfade.FREMSTILLING: Til fremstilling, klyngerne er omhyggeligt udvalgt og afstilket. Så går gennem en proces for maceration fortsætter i 26 dage, hvor følger et ynglende over mere end 18 måneder. Dette gøres på fransk eg Baric, de fleste af dem tredje år og kun 30% nye.PARRING: God følgesvend pølse, grillet rødt kød, gryderetter, stege, vildt og oste mindre.TEMPERATUR: 16 ° CALKOHOL: 14%
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Hacienda Monasterio 201720112009

4/5

Hindbær, lakrids, vanille, kraftfuld, koncentreret. 90 point.
Hacienda Monasterio 2011 er ideel til vildtkød.
Se mere

4/5

Sort frugt, kaffe, peber, kødfuld, kraftfuld.
Se mere

Andre produkter fra samme vingård