• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Legaris Roble 2018

Bodega Legaris (Ribera del Duero)

53,90kr + 140,01kr Forsendelse (4 - 8 dage)

323,39kr + 163,41kr Forsendelse (4 - 8 dage)

646,78kr + 210,21kr Forsendelse (4 - 8 dage)

53,90kr/enhed

Forsendelse: Vinos Baco DK (Spain) Jeg accepterer, at min udtalelse offentliggøres og vises offentligt på Drinks&Co net

kr Du vil modtage 0.09 point for hver, købt enhed

Bodega Legaris er udvikkleren af Legaris Roble 2018 (53,90kr), en vine rød med DO Ribera del Duero med de bedste klynger af tinto fino fra 2018. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Legaris Roble 2018.

Teknisk fil · Legaris Roble

Vintype: Vin rød
Vintage: 2018 andre årgange
Betegnelse:Ribera del Duero (Castilla y León,Spanien)
Kælder: Bodega Legaris
Volumen : 75cl
Vindruer : Tinto Fino
Allergener: Indeholder Sulfitter

Beskrivelse · Bodega Legaris

Legaris Roble 2018 (Tinto Fino)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: intens rubinrød med dybe lilla reflekser.
 • Næse: Det er meget intens aroma, med noter af friske røde frugter og vanille toner tiltalende.
 • Mund: Rund og medium fyldig i smagen, det afslører en god balance og en lang eftersmag.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Ribera del Duero

VINGÅRD: Legaris kan regne med et samlet areal på omkring 100 hektar vinmarker, der strækker sig i kommunerne Curiel de Duero og San Martin de Rubiales. Costers del Segre er af spansk oprindelse ligger i provinsen Lleida, der spænder over seks divisioner: Raimat, Artesa, Segria, Valls del Riu Corb, Pallars Jussa, og Les Garrigues. En Costers del Segre, er klimaet kontinentalt med en stor temperaturforskel mellem dag og nat. Alt favoriserer den aromatiske koncentration, surhed og alkohol, drue stand til at gøre den rigtige vin til dyrkning Chardonnay og Pinot Noir.

GRAPE: Tempranillo 100%

LAGRING: Flaskerne hvile i kælderen af ​​mindst ni måneder. Den aldrende periode kan være op til 36 måneder eller mere.

VINPRODUCERING: Høsten begynder i sensommeren. Den drue, når de når vingården, trykkes lidt, fjernes kun de aromaer og delikate smag til saft. I Codorniu er hver zone og hver druesort gæret separat. Fermentering blev udført i overensstemmelse med den traditionelle metode.

PARRING: Ideel med første kurser, hvide kød og friske oste. I brønden af ​​kaninragout.

TEMPERATUR: 16-18 °C

ALCOHOL 14%

Bodega Legaris

Legaris har et samlet areal på næsten 100 hektar vinmarker, der strækker sig langs to betalinger i kommunerne Curiel de Duero og San Martín de Rubiales. Fra de vinmarker, der omgiver vores kælder, får du en imponerende udsigt over bakken, hvor Peñafiel slottet ligger.

Købe Vine Bodega Legaris:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Legaris Roble 2018

Codorníu Raventós

Udgivet til04.29

4/5

Legaris Roble 2018

Vintage 2016 blev gennemført mellem 4 og 27. oktober. Druerne er de-stammede og flyttede næsten hele indskud. Efter en kold maceration 48 timer, alkoholgæring udført ved 24 ° C for at bevare sorter aromaer. Den samlede varighed af maceration 8-10 dage. Vinen derefter spontant malolaktisk gæring i rustfri ståltanke. Når en afsluttet, blev vinen overført til amerikanske egetræsfade, var, hvor i alt 3 måneder. Så en lille afklaring og sidste filtrering blev udført for at forfine vin før aftapning.

Flere anmeldelser af Legaris Roble 2018

Jeremias Egelund

Udgivet til09.41

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: intens rubinrød med dybe lilla reflekser.Næse: Det er meget intens aroma, med noter af friske røde frugter og vanille toner tiltalende.Mund: Rund og medium fyldig i smagen, det afslører en god balance og en lang eftersmag.OPRINDELSESBETEGNELSE: Ribera del DueroVINGÅRD: Legaris kan regne med et samlet areal på omkring 100 hektar vinmarker, der strækker sig i kommunerne Curiel de Duero og San Martin de Rubiales. Costers del Segre er af spansk oprindelse ligger i provinsen Lleida, der spænder over seks divisioner: Raimat, Artesa, Segria, Valls del Riu Corb, Pallars Jussa, og Les Garrigues. En Costers del Segre, er klimaet kontinentalt med en stor temperaturforskel mellem dag og nat. Alt favoriserer den aromatiske koncentration, surhed og alkohol, drue stand til at gøre den rigtige vin til dyrkning Chardonnay og Pinot Noir.GRAPE: Tempranillo 100%LAGRING: Flaskerne hvile i kælderen af ​​mindst ni måneder. Den aldrende periode kan være op til 36 måneder eller mere.VINPRODUCERING: Høsten begynder i sensommeren. Den drue, når de når vingården, trykkes lidt, fjernes kun de aromaer og delikate smag til saft. I Codorniu er hver zone og hver druesort gæret separat. Fermentering blev udført i overensstemmelse med den traditionelle metode.PARRING: Ideel med første kurser, hvide kød og friske oste. I brønden af ​​kaninragout.TEMPERATUR: 16-18 °CALCOHOL 14%

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Legaris Roble 2012

Anonym
Anonym

5/5

Okay

Bedømmelser af Legaris Roble 2017

Kai Sonne
Kai Sonne

4/5

SMAGSNOTATER:
- Syn: lilla rød, høj intensitet og blå toner.
- Næse: Høj aromatisk intensitet, røde frugtsmag og friske noter af vanilje.
- Mund: sød, afbalanceret og rund.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Ribera del Duero.
VINGÅRD: Terroir: Alluvial jord, grusede og sandet ler.
GRAPE: 100% fine Tinto.

LAGRING: 3 måneder i amerikanske egetræsfade. Blid afklaring og afsluttende filtrering for at forfine vin før aftapning.
VINPRODUCERING: drue destemmed forsigtigt og flyttede næsten hele indskud. Efter en kold maceration 48 timer, til færdiggørelse af alkoholisk fermentering ved 24C med henblik bevare sorter aromaer. Samlet længde af maceration: 8 til 10 dage. Så malolaktisk gæring udført i rustfri ståltanke.

PARRING: hvidt kød, pasta, salater, tapas og friske oste.
TEMPERATUR: 12-14 °C
ALKOHOL: 14%

Bedømmelser af Legaris Roble 2016

Tobias Singh
Tobias Singh

4/5

Druerne til denne vin kommer fra Legaris ejer gårde. Præ-gæring maceration og fermentering varede mellem 7 og 10 dage. Så vinen gjorde malolaktisk gæring og dekanteres til nye amerikanske egetræsfade, hvor han tilbragte tre måneder.

bedste Sælgere Ribera del Duero