Tendenser:

Ribera del Duero

Pícaro del Águila 2017

75cl

RP93Parker

Pícaro del Águila 2017

238,40kr
238,40kr
Butik: La cave aux émotions DK (France) Forventet levering: 4 - 6 dage
Leveringsomkostninger: 117,75kr
Der er kun 3 enheder

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Ribera del Duero (Castilla y León, Spanien)
Kælder: Dominio del Águila
Volumen : 75cl
Bio:
Vindruer : Bobal, Cannonau, Tempranillo
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Dominio del Águila framstiller Pícaro del Águila 2017 (238,40kr), en vine rød men DO Ribera del Duero med et udvalg af tempranillo, cannonau og bobal fra 2017 og med 14 alkohol prosent. Lam og iberisk skinke er ideelle at ledsage med Pícaro del Águila 2017. Drinks&Co samfund validerer Pícaro del Águila 2017 med 4 5 poeng og guider og magasiner i sektoren fortjener robert parker-bedømmelse: 93.

Beskrivelse af Pícaro del Águila 2017

Pícaro del Águila 2017 (Bobal, Cannonau og Tempranillo)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: lyse kirsebærrød farve med granat nuancer.
  • Næse: En kombination af vilde aromaer med minty noter og krydderier.
  • Mund: frugtagtig smag pakket ind i aroma af skov og mælkesyre toner overtage hele ganen. Med udvidet ende rundt.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Ribera del Duero (DOC).

VINGÅRD: Domæne Eagle. Denne vingård er beliggende i byen La Aguilera provinsen Burgos, som er en del af den selvstyrende region Castilla y Leon i Spanien. Dyrket 30 ha organiske vinmarker, hvor den Tempranillo er den vigtigste drue. Har forskellige jordtyper spænder fra sandet til stenet og leret. Landet er placeret i en højde af 900 over havet.

GRAPE: Tempranillo er den vigtigste sort (95%), men har også nogle små procentdele af Albillo, Bobal og Grenache.

LAGRING: 12 måneder på franske egetræsfade.

VINPRODUCERING: Høsten er manuel. Druerne trådt uden despalillar at udvinde saften. Efter en udblødning og fermenteringen udføres med alle sorter af druer beholdere og rustfrit stål beton under kontrolleret temperatur, derefter flytte til den malolaktiske fermenteringsprocessen.

PARRING: Ideel med lam retter, sorter af små spil såsom ristet kanin og iberiske skinke tapas.

TEMPERATUR: 14-16 °C

ALKOHOL: 14%

Se mere

Sådan serveres den

Serveringstemperatur

14-16

Point

RP93Parker

Bedømmelser af Pícaro del Águila 2017

4

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Pícaro del Águila 2017:Sats Pícaro del Águila 2017:

4 /5

Vi startede med tapas og tage al den mad, vi. Vi nippede min partner og jeg.
Har en stærk farve. Den rød dufter godt , som rød frugtkompot. Trods alt dette Dominio del Aguila Picaro del Aguila Tinto fandt jeg helt cool.
Se mere
,

Dominio del Aguila Picaro del Aguila Tinto 2017

Anmeldelser af andre årgange af Pícaro del Águila 2017201620152014

4/5

Smagsnoter Dominio del Aguila del Aguila Picaro Tinto 2016:
- Syn: Cherry rød, rene og lyse.
- Næse: røde og modne sorte frugter.
- Mund: vin med volumen, lang, kølig.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Ribera del Duero.
BODEGA: Dominio del Águila
GRAPE: Tempranillo, Grenache, Bobal og hvid land.

PARRING: cannelloni, bagt, gouda og pasta.
TEMPERATUR: 15-17 °C
ALKOHOL: 14%
Se mere
Picaro del Aguila 2016

4/5

Temmelig off farve. Det har en meget stærk lugt af hvide roser.Vin lettere, end forventet.
Denne 2015 underholdt mig en god gryderet.
Jeg kan ikke forestille mig at drikke denne Picaro del Aguila 2015 alene.
Se mere
Picaro del Aguila 2015

4/5

SMAGSNOTER AF Dominio del Aguila Picaro del Aguila Tinto 2014:

  • Syn: kirsebær rød, ren og lyse.
  • Næse: modne røde og sorte frugter.
  • Mund: vin med volumen, lange, cool.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Ribera del Duero.

VINGÅRD: Dominio del Águila

GRAPE: Tempranillo, Grenache, Bobal og Blanca land.

PARRING: cannelloni, bagt, gouda og pasta.

TEMPERATUR: 15-17 °C

ALKOHOL: 14%

Se mere
Picaro del Águila 2014

Andre produkter fra samme vingård