Marqués de Murrieta Reserva 2015

Marqués de Murrieta (Rioja)

RP93WS92GP91

212,16kr 176,83kr + 101,32kr Forsendelse (8 - 10 dage)

1.272,96kr 1.060,96kr + 101,32kr Forsendelse (8 - 10 dage)

1.909,05kr + 108,81kr Forsendelse (7 - 10 dage)

212,16kr 176,83kr/enhed

Spar 35,33kr! (-17%)

Forsendelse: Vinello INT (Germany)

kr Du vil modtage 0.3 point for hver, købt enhed

Se flere priser »

Marqués de Murrieta framstiller Marqués de Murrieta Reserva 2015 (176,83kr), en vine rød men DO Rioja baseret på tempranillo, graciano, garnacha og mazuelo klynger fra 2015 og med en grad på 14. Marqués de Murrieta Reserva 2015 kombineres perfekt med blåskimmelost og grillet kød. Drinks&Co samfund validerer Marqués de Murrieta Reserva 2015 med 4 5 poeng og guider og magasiner i sektoren fortjener robert parker-bedømmelse: 93, wine spectator-bedømmelse: 92 og bemærk penin : 91.

Teknisk fil · Marqués de Murrieta Reserva

Vintype: Vin rød
Vintage: 2015 andre årgange
Betegnelse:Rioja (La Rioja,Spanien)
Kælder: Marqués de Murrieta
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Score: RP93WS92GP91
Vindruer : Mazuelo (6%), Garnacha, Graciano, Tempranillo
Parring : Forretter / AppetizerskødSnacks og småretter / Appetizersostrødt kødVildtGrillet kødblåskimmelost
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Serveringstemperatur: 16-17
Lagring: Reserva
Se mere »

Beskrivelse · Marqués de Murrieta

Marqués de Murrieta Reserva 2015 (Mazuelo, Garnacha, Graciano og Tempranillo)

TASTING NOTER:

 • Udsigt: stærk kirsebærrød, lys, granatkanten og det høje lag.
 • Næs: rød frugt, sund og moden. Moden blomme, lakrids, vanilje, violet, balsamisk aromaer, subtile ristede noter.
 • Mund: rund, fin, subtil opulens, venlige tanniner og perfekt surhed, god balance spil, vedholdende, velsmagende og lang finish.

OPRINDELSE AF OPRINDELSE: Rioja

VINEYARD: Marqués de Murrieta. Beliggende i Finca Ygay, i Rioja Alta, langs et areal på 300 hektar med en højdeforskel på mellem 320 og 485 meter.

GRAV: Garnacha, Graciano, Mazuelo, Tempranillo,

AGDER: 16 måneder i amerikanske tønder af 225 liter.

UDBYGNING: Gæring separat fra sorterne. Efter fermenteringen presses de faste dele af druen i lodrette presser ved hjælp af en glat og langsom proces, der favoriserer udvinding af farven og modne tanniner, som ligger i skindene.

WINE PAIRING: Forretter, appetitvækkere og canapés, oste, blå ost, kød, rødt kød, spil, grillet kød

FORBRUGETS TEMPERATUR: 16-17ºC

ALCOHOL GRADUATION: 14%

Marqués de Murrieta

Købe Vine Marqués de Murrieta:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Marqués de Murrieta Reserva 2015

Udgivet til11.33

4/5

Marqués de Murrieta Reserva 2015

Lavet med Tempranillo, Mazuelo, Graciano og Garnacha.
Efter en manuel høst, er druerne de-stammede og forsigtigt klemme. Sorter gæret separat i rustfri ståltanke med temperaturkontrol. Den vatting varer 8 dage, hvor pumpning og bazuqueos er lavet til at begunstige kontakt must med skind og medføre en langsom og naturlig ekstraktion af aromaer og polyphenoler. Efter fermentering presses de faste dele af drue i lodrette presser, med en blid og langsom proces, der favoriserer ekstraktion af farve og tanniner, der bor i huden.
Den er ældet i 20 måneder i amerikanske egetræsfade 225 L, hvoraf mindst 8 var i nye egetræsfade og mindst 12 måneder i flasken, inden de præsenteres for markedet.

Flere anmeldelser af Marqués de Murrieta Reserva 2015

Udgivet til11.29

4 /5

SMAGSNOTATER:
- Syn: Cherry farve, intens og meget mørke. granat kanter og tætte tåre.
- Næse: Moderat frugtagtig, er moden, rød blomme frugt opfattes. Spicy noter af vanilje. subtile noter af ristet egetræ for trin.
- Mund: Fin, delikat, rund. godt pakket tanniner. Fremragende surhedsgrad. Lang eftersmag, meget vedholdende. og afbalanceret.

OPRINDELSESBETEGNELSE: D.O.Ca. Rioja.
VINGÅRD: Marques de Murrieta.
GRAPE: Mazuela, Graciano, Tempranillo.

LAGRING: Reserve. 22 måneder i amerikanske egetræsfade og 12 måneder i flasken.
VINPRODUCERING: Høsten er manuel. De-stammede og delikat presse druerne. Druesaft er gæret i rustfri ståltanke. Efter fermenteringen lodrette presser anvendes til at ekstrahere bedre farve og tanniner, der er til stede i huden.

PARRING: Rødt kød fremstillet grillet eller brændt; vildt, kanin, vildt. blå oste og hærdes. Svinekød gryderet.
TEMPERATUR: 17-18 °C
ALKOHOL: 14%

Udgivet til04.11

4 /5

Flagskibet af Marques de Murrieta er hele kunsten dette Vorzeigeweingutes.Diese spændende Reserva viser smukke frugt aspekter, suppleret med sarte Holzanklänge. simpelthen genial på ganen, fuld af værdighed og storhed.

Udgivet til13.07

4 /5

Marqués de Murrieta Reserva er en rødvin fra 14% Alc. produceret af winery Marques de Murrieta og Logrono (La Rioja) inden for D. O. CA. Rioja. Den Marqués de Murrieta Reserva er lavet med 93% Tempranillo, Mazuelo 4%, 2% og 1% Grenache Graziano opnået alle Ygay gård, en vingård på 300 Ha placeret omkring slottet, i en højde mellem 320 og 485 m over havets overflade. Grape indsamles særskilt på tidspunktet for optimal modning i de første tre uger af oktober. I vingården, bliver valgt og overført til rustfri ståltanke hvor gærede udblødt og i 8 dage ved en kontrolleret temperatur. Efter gæringen bliver vinen presset og flyttede til amerikanske egetræsfade, hvor malolaktisk gæring. Vinen lagres i tønder i 21 måneder, hvoraf 8 i nye egetræsfade. Efterfølgende er vinen aftappet og forfine slutter i flasken i 24 måneder, inden de forlader markedet. CATAVISTA: Den Marqués de Murrieta Reserva har en intens kirsebær farve med granat kant signalere sin lange aldring, og er en lille, langsomt faldende tårer. NÆSE: I Marqués de Murrieta Reserva finder vi en blanding af modne røde og sorte frugter, med aromaer af krydderier, ristede i en bemærkelsesværdig harmoni. Bid: Den Marqués de Murrieta Reserva er en rød indgangen venlig, god syre, afbalanceret, silkeagtig, med en poleret tannin, et korrekt volumen og en lang smag toppet med en retro nasal hvor moden frugt er i centrum med ristede noter og krydderier . SUGERENCIASEl Marqués de Murrieta Reserva er en rød lang ældning, både i fade og flaske, så du skal nok finde en lukket vin. Det anbefales stærkt at dekantere vinen halv time før servering, så oxygenat og åben. Den Marqués de Murrieta Reserva kombinerer godt med kød, gryderetter, gryderetter, vildt, grøntsager, saltede oste, skinke, osv . . Det anbefales at tjene omkring 16 ° C.

Udgivet til05.03

4 /5

Marqués de Murrieta Finca Ygay Reserva 2015

Smag og udseende, Marqués de Murrieta Finca Ygay Reserva er en del af To-drik-liste "over alle Rioja-fans, eller som ønsker at opleve essensen, sjæl og historie Rioja bedre alle vinelskere. Fra druer af den legendariske Finca Ygay, denne Reserva modnet først i 21 måneder til to år i raffineret i amerikanske egetræsfade og derefter på flaske, før den kom på markedet. En Rioja klassiker med utrolig pris-benefit-forholdet. i glasset det præsenterer sig kirsebær rød med granat refleksioner over medium farve tæthed. næsen meget fin smag kombination: på den ene side frugten af ​​sorte kirsebær og brombær, på den anden side, den lille krydret af vanille og kanel, alle ledsaget af friske blomsteragtige noter og ædle kostbare træ nuancer på ganen, og du tydeligt mærke den typiske finesse og lethed, alle vine. mærke Marqués de Murrieta. Livlig syreindhold, medium krop og bløde tanniner. Frisk og meget lang eftersmag. Betjener let afkølet og tjene (ved ca. 16 ° til 18 ° C) dekantering ca. 20 til 30 minutter før. Den Marqués de Murrieta Reserva tinto går godt med halbgereiftem fåreost (Manchego), bønne gryderetter, grillet rødt kød, braiseret kød, iberiske skinke Bellota og jagt retter. Druesorterne Tinto Reserva Marqués de Murrieta blev presset til 93% af Tempranillo. Den resterende del andel Mazuelo (4%), Graciano (2%) og Garnacha (1%). Oprindelse Spanien, O. i køleren nederste del af Rioja Alta i D. Ca. Rioja, omfanget af alle spanske rødvine. "

Udgivet til04.21

4 /5

- Dette spændende Reserva viser smukke frugt aspekter, suppleret med sarte Holzanklänge
- Palate simpelthen genial, fuld af værdighed og pragt
- En vellykket samarbejde af moderne stil og gamle Reserva tradition
- Allergener: indeholder sulfitter

Udgivet til03.58

4 /5

Marqués de Murrieta Reserva 2015 en rødvin D. O. C. Rioja produceret af vingårde Marques de Murrieta. håndgribelig tegn på elegance, balance og regelmæssighed, der kendetegner vingården Marqués de Murrieta og de omkringliggende vinmarker beliggende i La Ygay Finca, Marqués de Murrieta er en rød Riserva med en afbalanceret opdræt halvandet år i nye tønder og seminuevas amerikansk eg og to år på flaske.

Udgivet til04.42

4 /5

Smagsnoter:
- Sight: syn, Marqués de Murrieta Reserva 2015 Rødvin har en intens kirsebær
- Næse: 2015 Rødvin Marqués de Murrieta Reserva minder os aroma af moden frugt, krydderier, ristet. Vin med karakter
- Smag: Ganen, Marqués de Murrieta Reserva 2015 er en kraftfuld, rig, med antydninger af ristet vin. modne tanniner

- TEMPERATUR: Best serveret mellem 16 og 18 ° C. Det er tilrådeligt at dekantere Marqués de Murrieta Reserva 2015 et par minutter før forbrug til iltning
- Alkohol indhold: 14º

Udgivet til04.14

4 /5

Marques de Murrieta Reserva er intens dyb kirsebærrød. Mousserende. Aroma af modne røde frugter, krydret med rivning toner. I munden kraftigt med en god balance mellem moden frugt og træ toner. Kraftige tanniner. Elegant, kraftfuld og fuld. Vinmarkerne i Marqués de Murrieta ligger i Rioja Alta, dette er den bedste del af Rioja.
93/100 James Suckling
(Nyt lager 1ST uge af juni 2019 AF denne meget populære TOPPER)

Udgivet til04.28

4 /5

Smagsnoter:
- Vis: Rubinrød, øverste midterste lag.
- Næse: balsamico noter af røgelse, læder, fennikel og kirsebær.
- Smag: Noter af vanilje, sød sort frugt og et strejf af chokolade.

Crianza: 18 måneder amerikansk eg Druer: Tempranillo, Garnacha, Mazuelo og Graciano
Mad parring: rødt kød, bagt fisk, bacalao al pil pil, skinke og pecorino.

Udgivet til03.47

4 /5

Elegance, balance og regelmæssighed. En vin, der kombinerer de bedste egenskaber af vores identitet med tilder strøm. forsikringsværdi at lovprise det bedste køkken i noget land i verden.
Læs flere anmeldelser af Marqués de Murrieta Reserva 2015 »

Sammendrag af bedømmelser

(12 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  12
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 12 kommentarer »

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Marqués de Murrieta Reserva 2011

Audrey Anne
Audrey Anne

4/5

Godt afrundet, fremragende vin, med kun om perfekt eftersmag. Marqués de Murrieta vine er simpelthen smukt for pengene.
Ratigan 2000 Sl
Ratigan 2000 Sl

5/5

Altid god vin

Bedømmelser af Marqués de Murrieta Reserva 2010

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Sort, krydret, afbalanceret, silkeagtig, lange frugt. 90 point
Jon Diamond
Jon Diamond

5/5

Amazing dyb smag, rig og glat. En ægte glæde på pallen.

Dens en 5/5 fra mig

Bedømmelser af Marqués de Murrieta Reserva 2012

Anonym
Anonym

4/5

- Intens kirsebærrød farve med aromaer af røde bær, moden blomme, lakrids, hakkede nødder og balsamico. På ganen er vinen silkeblød og afbalanceret med afrundede tanniner og frisk syrlighed. Eftersmagen er lang og mineral med en antydning af sød krydderi.
- De spanske elsker deres lam, oksekød og - naturligvis - jamón! Dette er den perfekte partner.
- 89% Tempranillo, 5% Mazuelo, 4% Graciano og 2% Garnacha.

bedste Sælgere Rioja