Tendenser:

Rioja

Marqués de Murrieta Reserva Capellania 2015

75cl

RP96Parker

Marqués de Murrieta Reserva Capellania 2015

255,05kr 217,76kr
217,76kr 255,05kr
Butik: Vinello DK (Germany) Forventet levering: 5 - 9 dage
Leveringsomkostninger: 109,82kr

-15%

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2015
Betegnelse:Rioja (La Rioja, Spanien)
Kælder: Marqués de Murrieta
Volumen : 75cl
Vindruer : Viura
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13.5
Lagring: Ung
Marqués de Murrieta udvikler denne Marqués de Murrieta Reserva Capellania 2015 (217,76kr), en vine hvid med DO Rioja med tilføyde klynger af viura fra 2015 og med 13.5 alkohol. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Marqués de Murrieta Reserva Capellania 2015 i Drinks&Co og det har blevet præget med robert parker-bedømmelse: 96.

Beskrivelse af Marqués de Murrieta Reserva Capellania 2015

Marqués de Murrieta Reserva Capellania 2015 (Viura)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Gult guld attraktivt.
 • Næse: Intens aroma af aldring i træ, blomster hånd og citron.
 • Mund: med en kraftig indgang, træ varianter, post nasal med noter af vanilje.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Rioja.

VINGÅRD: Navn: Betaling Chaplaincy, vinmark plantet i 1945 til 485 meter i den højeste af boet Ygay del.

GRAPE: Viura.

LAGRING: 15 måneder i tønder 225 liter fransk eg.

VINPRODUCERING: Høsten sker manuelt og finder sted i månederne September. Klynger, tidligere knust, presset med en skånsom behandling gør det muligt at udtrække alle smag af druerne. Efter dette presserende og når frigivet urt deres faste dele, dette sker at gære i en stor tank af rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur i en periode på 24 dage.

PARRING: retter som grillet fisk, fjerkræ stegt og røget laks samt pickles og desserter lavet med frugt.

TEMPERATUR: 13-15ºC

ALKOHOLISK: 13%

Se mere

Point

RP96Parker

Bedømmelser af Marqués de Murrieta Reserva Capellania 2015

4

4 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Marqués de Murrieta Reserva Capellania 2015:Sats Marqués de Murrieta Reserva Capellania 2015:

4 /5

Smag og udseende Capellanía "er navnet på en stor højde på Finca Ygay enkelt sted. Således er den klare mål for denne vin, en særlig" reflekterer terroir "i flasken. Du vil ikke finde en bedre hvidvin end dette Capellania, der rent faktisk jorden kan afspejle de særlige kendetegn ved den druesort og den fremherskende tradition for Rioja så godt. Vi taler om en hvid Reserva fra gamle vinstokke, som er ældet i 17 måneder på franske egetræsfade, som nu er klar til at drikke, men er mere i mange år til kan vidunderligt udvikle sig i flasken. Search er en meget god hvidvin til din kælder? Glæd dig, fordi du lige har fundet det! i glasset, gaver Marqués de Murrieta blanco Capellana med strålende gylden farve og fedtet konsistens. den lange Barriqueausbau udtrykt i næsen en forskelligartet række varianter, moden tropisk frugt, Kernobs t, blomsteragtige noter, tørret abrikos, vanilje, ædle træsorter og mineralske nuancer. På ganen træet er ikke påtrængende, men meget mørt og særdeles godt integreret. Cremet konsistens, kombineret med levende syre og et meget fint helhedsindtryk. De lange og silkeagtige endelige invitationer til næste tår. Den druesort blanco Capellanía af Marqués de Murrieta blev lavet 100% af druer af Viura (Macabeo), udelukkende af en 65 år gamle vinstokke for det indre vingård består "Capellanía" komme. Oprindelse Spanien, i køleren nederste del af Rioja Alta i D. O. Ca. Rioja, omfanget af alle spanske rødvine. "
Se mere
,

4 /5

Den Murrieta Capellania er en kompleks spansk tør hvidvin med noter af friske citrusfrugter, men også modne noter af urter, hø og eg på næsen. Smagen bliver hårdt og kraftfuldt med frisk syre og ender med en lang, afbalanceret og aromatisk endelig. Denne unikke hvide Rioja Marques de Murrieta har et drikke vindue til 2028+ Druerne kommer fra den berømte Ygay vingård. Unik top hvidvin og gourmet brutal.
96/100 93/100 Parker og James Suckling
Se mere
,

Capellania Reserva Blanco 2015

4 /5

En gylden vin juvel af Rioja Murrieta legende. Modnet på egetræsfade. Stor udtryksfuldhed og kompleksitet. Kommer fra den eneste vingård Capellanía.
Se mere
,

Capellania Reserva Blanco 2015

Andre produkter fra samme vingård