Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde

Din konto er nu klar til brug.

Rom

Bacardi Ocho Años

70cl

231,15kr (Cirka)

Teknisk fil

Kategori:Rom (Destillater)
Producent: Bacardi Martini Production
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 40
Land: Puerto Rico
Bacardi Martini Production tilbyder os denne Bacardi Ocho Años , en rom produceret i Puerto Rico som har 40 ° alkohol. På Drinks&Co har brugerne værdsat Bacardi Ocho Años med en gennemsnitlig score på 3,5 over 5 poeng.

Fremstilling for Bacardi Ocho Años

Bacardi Ocho Años

 • Vis: kobber.
 • Lugt: tropiske frugter aroma af modne abrikoser. Ahornsirup, vanilje og krydderier.
 • Smag: Cremet og rund. sød vanille og en masse frugt. Med sød krydret egetræ, kanel og muskatnød. medium sød og krydret lang eftersmag. Blandet frugt, sød eg og krydderier.

PRODUCER: Bacardi. Flagermusen kan findes på etiketten har altid været et symbol på held og lykke. Dona Amalia derefter opdagede flagermus i familien destilleri og insisterede på at bruge dyret som et brand ikon. I dag er hver bærer en flaske BACARDI bat. Oprindeligt destilleriet blev grundlagt i Cuba. I 1960 Bacardi familien blev forvist fra Cuba og måtte bygge et nyt liv.

LAND: Puerto Rico.

FORBEREDELSE: Bacardi. De otte Bacardi Reserva 8 år er Puerto Rico, hvor det er fremstillet som en enkelt rom (blandet destilleri) Bacardi hus og flaske. Det blev opbevaret i otte år i egetræsfade. Det at blande to forskellige destillater (cognac og redestilleret), filtreret gennem trækul, modnet i 8 år i egetræsfade.Oprindeligt oprettet i 1862 i Cuba Bacardi Otte forblev over syv generationer, kun medlemmer af Bacardi familien reserveret. Som en af ​​de ældste private rom i verden blander rom guld-kobber farve er blevet nydt kun ved særlige lejligheder.

ALKOHOL: 40%

Se mere

Producenten

Bacardi Martini Production

Bacardi Martini Production

I Bacardi Martini har vi opnået med vores portefølje af premium-mærker, et sted med privilegium i spiritus branchen, og vi har omhyggeligt opbygget vores arv af kvalitet, prestige og kreativitet.

Flere oplysninger om producenten

Bedømmelser af Bacardi Ocho Años

3.5

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Bacardi Ocho Años:Sats Bacardi Ocho Años:

4 /5

Bacardi 8 ans - Rhum ambré - Origine Cuba - 70cl - Voici la cuvée de bacardi qui se suffit a elle-meme: ce rhum se déguste seul!
Se mere
,

Bacardi Ocho

Andre produkter fra samme destilleri