Tendenser:

Cuba

Havana Club 7 Años

70cl

Havana Club 7 Años

209,20kr
209,20kr
Butik: GrauOnline DK (Spain) Priser i andre butikker Forventet levering: 4 dage
Leveringsomkostninger: 134,89kr

Teknisk fil

Kategori:Rom (Destillater)
Producent: Havana Club
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 40
Land: Cuba
Lagring: Lagret
Type Af Rom: Dark
Havana Club er udvikkleren af denne Havana Club 7 Años (209,20kr), en rom Dark oprindeligt fra Cuba og mængden af alkohol er 40 °. Ifølge Drinks&Cos brugere, er det en rom som fortjener en vurdering på 4,1 mere end 5 poeng og har bemærk penin : 90.

Beskrivelse af Havana Club 7 Años

Havana Club 7 Años

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Blændende krystal mahogni nuance.
 • Lugt: Det giver off udsøgte dufte af tropiske frugter blandet med komplekse noter af vanilje, kakao, sød snus og cedertræ.
 • Smag: Dens indgang er silkeblød og fyldig, hvilket resulterer i en udledning pulserende smag på ganen, som igen opnå en afbalanceret og raffineret smag. Noter er til stede sukkerrør, kakao, vanille og kandiserede frugter, indrammet inden selve essenser af eg og en antydning af krydderi. Rund og glat finish.

PRODUCER: Havana Club. Traditionelle cubanske destilleri beliggende i byen Santa Cruz del Norte, i den nordlige del af øen. I dag er en del af gruppen Pernod Ricard, anerkendt marketingmedarbejder af spiritus på verdensplan, der er etableret en handelsaftale i 1993 med den cubanske regering til at producere og distribuere brandet.LAND: Cuba.

DETALJER OM FREMSTILLING: Havana Club 7 Años er en mørk rom repræsenterer cubanske varianter gennem sin frodige blanding af aromaer. Siden dens udvikling i 1960 underkastes en proces med kontinuerlig aldring, hvor en lille mængde rom batch producerede returnerer til cylinderen for at bevare sin essens; Det er grunden til, Havana 7 i øjeblikket fremstilles indeholde en del af den første serieproducerede flere årtier siden. Fremstillet den traditionelle destillation metode sukkerrør kobberklarepander og lagret på egetræsfade i en periode på 7 år minimum.

ALKOHOL: 40%

Se mere

Producenten

Havana Club

Havana Club

Den Corporation Cuba Ron er et selskab i den cubanske hovedstad indarbejdet i 1993 og kategoriseret siden 2000 som Senior Business Management Organisation under Ministeriet for Fødevarer. Siden sin grundlæggelse har målene været at kombinere de historiske traditioner autentiske cubanske rom produktion, implementering af nye teknologier samt brugen af ​​rum-tid fordele af øen Cuba, for at skabe det fornødne særpræg af rom i dag prale.

Flere oplysninger om producenten

Præmier

2014 Gold Medal - Rum Masters2015 Silver Medal - International Spirits Challenge

Bedømmelser af Havana Club 7 Años

4.1

37 kundebedømmelser
 • 5
  6
 • 4
  29
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Havana Club 7 Años:Sats Havana Club 7 Años:

2.5/5

Endnu ikke åben, men helt sikkert en stor
Se mere,

Havana Club 7 Años

4 /5

- Anejo 7 år er den ældste produkt i Havana Club rækkevidde. Dens enestående og roste kvalitet er frugten af ​​den traditionelle proces, hvor Havana Club cubanske rom er lavet. Den nødvendige "tålmodighed" til lagring af denne rum- 7 år i hvide egetræsfade i ældgamle kældre - indgyder i drikken, som magtfulde og kompleks aroma: dens særkende.
- Havana Club 7 år er drikken par excellence i slutningen af ​​et godt måltid. Til tider som disse, Havana cigar og Havana Club rom er uadskillelige i deres fælles tradition for kvalitet.
- Havana Club 7 år har en dejlig, blændende gennemsigtig rav farve. Afgiver en fremragende buket. Rund til næsen, afslører det stigende træagtig og vanilje-ildelugtende noter.
- En meget ren smag samt blød i munden. Havana Club 7 år tilbyder en udsøgt, fint buket.
- Værdsat som en likør af erfarne rom-elskere, Havana Club har 7 år naturligt sin plads blandt de allerbedste spiritus. Ligesom Anejo Reserva, Havana Club 7 år kombinerer vidunderligt med sin cubanske bror, Havana cigar.
- Konkurrerende i 1997 og 1995 mod de øverste 40 familiekontrolleret i verden på den prestigefyldte Chicago verden Spirits Championship, blev Havana Club 7 år tildelt en guldmedalje begge gange.
Se mere
,

Havana Club 7 Year old Añejo

5 /5

Dette er ikke en stor vinsmagning rom, men det er meget rart og sødt at drikke med venner
Se mere
,

3.5 /5

rart for en ændring, godt med cola light
Se mere
,

Andre produkter fra samme destilleri