Tendenser:

Cuba

Havana Club Selección de Maestros

70cl

Havana Club Selección de Maestros

426,65kr
426,65kr
Butik: GrauOnline DK (Spain) Priser i andre butikker Forventet levering: 9 dage
Leveringsomkostninger: 140,91kr
Fast pris op til 3 enheder

Godt at vide…

Teknisk fil

Kategori:Rom (Destillater)
Producent: Havana Club
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 45
Land: Cuba

Beskrivelse af Havana Club Selección de Maestros

Havana Club Selección de Maestros

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Havana Club Selección de Maestros er varm rav farve, med en dyb rød glød.
 • Duft: Svag lugt af brændt møtrik, karamel og krydderier, der afslører mere robuste oprindelser med aromaer af snus og tilstedeværelsen af ​​træ karakter.
 • Mund: rund, fast indgang, der fører til en aromatisk, fyldig, kakao, kaffe, sød brun krydderi snus og kompleks smag.

ALKOHOL: 45% Vol.

LAND: Cuba

Se mere

Producenten

Havana Club

Havana Club

Den Corporation Cuba Ron er et selskab i den cubanske hovedstad indarbejdet i 1993 og kategoriseret siden 2000 som Senior Business Management Organisation under Ministeriet for Fødevarer. Siden sin grundlæggelse har målene været at kombinere de historiske traditioner autentiske cubanske rom produktion, implementering af nye teknologier samt brugen af ​​rum-tid fordele af øen Cuba, for at skabe det fornødne særpræg af rom i dag prale.

Flere oplysninger om vingården

Præmier

2012: Silver Medal - International Rum Conference Madrid2012: Gold Medal - IWSC

Bedømmelser af Havana Club Selección de Maestros

4.3

26 kundebedømmelser
 • 5
  7
 • 4
  18
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Havana Club Selección de Maestros:Sats Havana Club Selección de Maestros:

5/5

FREMRAGENDE RON meget blød som efterlader en meget AROMATISERET ganen.
Se mere,

Havana Club Selección de Maestros

5 /5

Præcis hvad jeg ønskede for Valentinsdag. tak
Se mere
,

4 /5

- Havana Club Seleccion de Maestros repræsenterer det ultimative og mest fuldkomne udtryk for den kollektive inddragelse af seks erfarne Maestros Roneros, ledet af den talentfulde Don Jose Navarro.
- For at skabe "Seleccion de Maestros", den Maestros Roneros vælge sammen de fineste alderen rom, der én efter én var blevet sat til side til deres helt exceptionel kvalitet.
- Bagefter plukket, disse prestige hånd rom blandes, og derefter sætte til alder igen i særligt udvalgte tønder, hver valgt til den magtfulde, aromatiske potentiale af træet, hvor de vil udvikle deres karakter og intensitet.
- Ved udgangen af ​​denne sidste etape i ældningsprocessen, den Maestros Roneros mødes for at vælge de rom, der vil komponere den endelige blanding, som vil blive aftappet lige fra tønden ved 45% blivende. Denne unikke afsluttende proces, den "cubanske Barrel Proof", giver rom dens enestående aromatisk bouquet og en enestående kvalitet.
- Allerede anerkendt som en høj kvalitet, ultra-premium rom, Seleccion de Maestros er blevet tildelt en guldmedalje ved tre af verdens mest indflydelsesrige spiritus konkurrencer: San Francisco verden Spirits Award, drikkevarer Testing Institutter International Review of Spirits og International Wine og Spirit Competition.
- Udseende: Havana Club Seleccion de Maestros udmærker sig ved en varm rav nuance, med en dyb, rød glød.
- Næse: En let næse af ristede pecan og krydderi aroma, der afslører sine robuste oprindelse med tobak aroma og tilstedeværelsen af ​​træ karakter.
- Smag: En rund og kraftig indgang fører til en kompleks, flavourful, fyldig smag af kakao, kaffe, sød tobak og brune krydderier.
- Finish: En behagelig røget eg og krydderi slut blandet med kandiserede frugter, for at give oplevelsen en bemærkelsesværdig balance.
- Perfekt tjene: Havana Club Seleccion de Maestros er bedst nydes af rom kendere som en langsomt nipper rom, rent eller på klipperne.
Se mere
,

Havana Club Selecion de Maestros

5 /5

100% top trader +++++
Se mere
,
Se mere

Andre produkter fra samme vingård