La Hechicera Ron Extra Añejo de Comobia

La Hechicera (Rom)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

400,76kr + 44,77kr Forsendelse (3 - 5 dage)

400,76kr/enhed

Forsendelse: TheDrinkShop UK (United Kingdom)

kr Du vil modtage 0.69 point for hver, købt enhed

Der er kun 5 enheder!

La Hechicera producerer La Hechicera Ron Extra Añejo de Comobia (400,76kr), en rom destilleret i Colombia som har 40 ° med alkohol graduering. En rom er validert med 4 mere end 5 poeng ifølge Drinks&Co brugere.

Teknisk fil · La Hechicera Ron Extra Añejo de Comobia

Kategori:Rom (Destillater)
Producent: La Hechicera
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 40
Land: Colombia

Beskrivelse · La Hechicera

La Hechicera Ron Extra Añejo de Comobia

SMAGSNOTATER:

 • Farve: det har et aspekt af rav med lyse blinker af honning og guld. Det er en ren rom og farve inspirerer elegance og raffinement.
 • Lugt: har en stærk erindring om sensorisk egetræ med noter, der vækker det bedste af Colombia; snus og lugte ristet kaffe.
 • Smag: smag noter af vanilje og appelsinskal, og en blød, ren, sprød, tør finish. Det er en puristiske rom, klassiske profil og uspoleret, bevarer de kvaliteter af den ædle unreplicable træ, som er modnet over årtier.

PRODUCER: troldkvinden.

LAND: Colombia.

DETALJER OM BEHANDLING: er helt fri for tilsætningsstoffer og tilsat sukker; Blødheden er resultatet af naturlig eg udveksling mellem atmosfæren, flydende og tid; en holistisk balance, der ikke kræver tilføjet.

ALKOHOL: 40%

La Hechicera

Købe Destillater La Hechicera:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om La Hechicera Ron Extra Añejo de Comobia

Thedrinkshop

Udgivet til04.39

4/5

La Hechicera Ron Extra Añejo de Comobia

- La Hechicera (etch - ee - seh - RAH) en præmie colombianske rom, smukt pakket med en harmonisk blanding af alderen rom. En blanding af yndefuldt modnet rom i alderen mellem 12 og 21 år i amerikanske hvide egetræsfade.
- Det er udtænkt af den Riascos familie fra Colombia, en familie med et væld af erfaring i rom sourcing, aldring og blanding.
- La Hechicera er en 'upoleret' rom, hvilket betyder, at det bevarer de ægte kvaliteter ædle træ det ånder, er det ikke blevet rundet op med tilsætningsstoffer eller sukker, har sin glathed været årenes modnende i årtier.
- Processen er tro mod den traditionelle måde at gøre rom, så det ikke kræver nogen polering eller 'nishing' for at gøre det mere spiselig; enhver tilsætningsstof ville kun uigennemsigtig sin medfødte glans.
- "Hechicera" er spansk for "troldkvinden".
- Smag; dyb woodiness med karakterfulde noter af ting colombianske; en berusende duft af karamel og appelsinskal på næsen, efterfulgt af en fed byge af smag på ganen med karakteristiske noter af tobak og ristet kaffe. Dens slutning er sprød og glat.
- La Hechicera nydes bedst rent eller på klipperne.

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Rom