Tendenser:

Spanien

Ron Ingenio Manacas Extra Añejo

70cl

Ron Ingenio Manacas Extra Añejo

202,52kr
202,52kr
Butik: Vinos Baco DK (Spain) Forventet levering: 4 - 8 dage
Leveringsomkostninger: 134,89kr
Fast pris op til 3 enheder
Der er kun 6 enheder

Teknisk fil

Kategori:Rom (Destillater)
Producent: Sánchez Romate
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 38
Land: Spanien
Ron Ingenio Manacas Extra Añejo (202,52kr), en rom fra destilerier Sánchez Romate fra Spanien som har en alkohol prosent på 38 °. På Drinks&Co har brugerne værdsat Ron Ingenio Manacas Extra Añejo med en gennemsnitlig score på 3,9 over 5 poeng.

Beskrivelse af Ron Ingenio Manacas Extra Añejo

Ron Ingenio Manacas Extra Añejo

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Extra Añejo Ron Manacas Ingenio er lys rav farve, med antydninger af amontillado
 • Aroma: Noter af vanilje, kakao, blomme og karamel
 • Mund: Rig, lang og med en behagelig og vedvarende hukommelse

KLARGØRING: Er lavet trofast følgende anmærkninger eller nikker vores sene værkfører, Juan Jiménez Villalba. Ron Manacas er udviklet og undersøgt gennem en omhyggelig udvælgelse af de bedste rom fra Venezuela, Panama, Den Dominikanske Republik og Jamaica.

PRODUCENT: Sanchez Brothers Romate

PARRING: Nyd det alene, med is eller med din favorit mixer.

Se mere

Bedømmelser af Ron Ingenio Manacas Extra Añejo

3.9

4 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Ron Ingenio Manacas Extra Añejo:Sats Ron Ingenio Manacas Extra Añejo:

4 /5

- DETALJER OM FORBEREDELSE: I 1948 Juan Jimenez Villalba, værkfører Jerez vingård, tilbage til Cardenas, Cuba, pleje af tønder vores vin og brandy. Der opdagede han de ekstraordinære kvaliteter, som de skulle añejar lokale Rom.
Nogle koloniale haciendaer eller dedikeret til dyrkning af sukkerrør og rom destillation, såsom Ingenio Manacas, Wits Juan udveksles med rum af jerezanas tønder. Byttehandel meget værdsat af begge sider.
Efter den cubanske revolution, Juan formået at hjemtage nogle af disse tønder, hvilket skaber en lille ildsted i vores kældre i Jerez.
I øjeblikket er denne Extra Añejo Ron lavet trofast følgende anmærkninger eller lurching af vores kære værkfører, Juan Jimenez Villalba.
Ron Manacas er lavet af et nøje studeret udvalg af de bedste rom i Venezuela, Panama, Den Dominikanske Republik og Jamaica. Med en Caribien hæve fem år og alderen i de Solera Juan Jimenez Villalba amerikanske egetræsfade, der tidligere har vært Oloroso sherry og Amontillados.
- ALKOHOL: 38º
Se mere
,

4 /5

- Farve: Ron Ingenio Manacas Extra Añejo er lys rav med antydninger af amontillado- Lugt: Noter af vanilje, kakao, blomme og toffe- Smag: Rig, lang og med en behagelig og vedvarende hukommelse
Se mere
,

4 /5

Farve: lys rav med antydninger af Amontillado. Næse: Noter vanille, kakao, blomme og karamel. Mouth: Rich, lang og med en behagelig og vedvarende hukommelse.
Se mere
,

Andre produkter fra samme destilleri