• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Ron Mount Gay Xo

Mount Gay Distilleries Limited (Rom)

641,47kr + 124,80kr Forsendelse (5 - 8 dage)

3.848,83kr + 187,20kr Forsendelse (5 - 8 dage)

7.697,67kr + 210,60kr Forsendelse (5 - 8 dage)

641,47kr/enhed

Forsendelse: Vintage and Co DK (France)

kr Du vil modtage 1.1 point for hver, købt enhed

Mount Gay Distilleries Limited udvikkler Ron Mount Gay Xo (641,47kr), en rom produceret i Barbados som har 43 ° med alkohol graduering. 3,6 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Ron Mount Gay Xo på Drinks&Co.

Teknisk fil · Ron Mount Gay Xo

Kategori:Rom (Destillater)
Producent: Mount Gay Distilleries Limited
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 43
Land: Barbados

Beskrivelse · Mount Gay Distilleries Limited

Ron Mount Gay Xo

SMAGSNOTATER:

 • Vista: Den Ron Mount Gay Xo er en rav farve med lys appelsin refleksioner.
 • Næse: Dyb og rige dufte flygte fra denne rom prøve først meget frugtagtig og aromatisk, sød, selv med antydninger af karamel og honning, derefter udvikle dybere taster kakao, nødder og tørret frugt.
 • Smag: Angrebet er overraskende glat og cremet. De forskellige varianter er perfekt afbalanceret på ganen, sukkerrør og blomsteragtige noter sammenvævet med udmærkelse. Eftersmagen er lang og glat, hvilket giver en endelig strejf af eksotiske frugter og krydderier.

Alder: Mellem 8 og 15 år.

PRODUCER: Som stolt viser etiketten på flasken, har destilleriet været kendt siden 1703, så det er en af ​​de ældste i verden. Og mere end 300 års tradition tillader udvikle de små øer i det caribiske rom høj kvalitet, udelukkende fra høj stok på plads, og for unikke smagsoplevelser.

LAND: Barbados.

DETALJER AF FREMSTILLING: "pot stadig" The Ron Mount Gay Xo er en melasse rom destilleres to gange, i traditionelle stills kolonner eller Men det er i færd med at aldrende, der kommer til sin ret, da det bliver i tønder bourbon eller whiskey tønder. Her er assembler, takket være hans talent til en unik og værdifuld rom.

ALKOHOL: 43%

Mount Gay Distilleries Limited

Købe Destillater Mount Gay Distilleries Limited:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Ron Mount Gay Xo

Topdrinks

Udgivet til10.59

4/5

Ron Mount Gay Xo

Mount Gay XO er en meget speciel rom fremstillet i den ældste destilleri i Amerika, etableret i Barbados i 1703. Ved fuld, duftende, tropiske og med en tør finish, der fremhæver eg krop. Ell rom aldre otte til femten år i amerikanske hvide egetræsfade.
Historien om Mount Gay Distillery går tilbage århundreder, spore tegn på handel og plantager så langt tilbage som 1493. Grundlagt i 1703 som Mount Gilboa, destilleriet var ansvarlig for Sober familien i flere generationer, indtil en dag Sir John Gay Alleyne, en god ven af ​​familien, overtog destilleriet indtil 1801, efter hans død og i hans hukommelse, blev destilleriet omdøbt Mount Gay.
Indtil 1860 plantagen fortsatte under stirre vagtsom af Sober når Aubrey Ward familie og hans partner John Hutson, købte og udvidet virksomheden, efter død af Aubrey, destilleriet videre til sin søn, der førte destilleriet indtil sin død i Momento 1989. Rémy Cointreau than der købte det meste af selskabet og gennemført et omfattende distributionssystem, hvilket fremdrives populariteten af ​​Mount Gay rom.
PARRING:
Mount Gay XO Ron anbefale at spise alene eller med is.
Smagsnoter:

Se: På baggrund præsenteres med en guld farve sammenlignes med de bedste spiritus alderen i træfade, rene, lyse rød med ravfarvede toner.
Næse: duftende præsenteret, med søde noter af tropiske frugter og egetræ.
Smag: Smagen er fyldig og kompleks, sød og frugtagtig med en finale i der står en lidt ristet eg og melasse.
Alkohol Mount Gay XO Rum: 43 grader

Flere anmeldelser af Ron Mount Gay Xo

Axel Pinckers

Udgivet til13.22

5 /5

Artikel ni modtaget i fremragende stand
Anonym

Udgivet til08.56

0.5 /5

Og vant estimatoren for Zacapa typen rom, MILLONARIO,. . . . Jeg anbefaler Mount Gay.
Keld Walther

Udgivet til16.11

4 /5

SMAGSNOTER AF Ron Mount Gay Xo :Farve: lys mahogni smukke farve.Lugt: noter af vanille, banan og nødder.Smag: glat og afbalanceret.PRODUCER: Mount Gay Distilleries Limited.LAND: Barbados.PRODUKTIONSINFORMATION: en overdådig blanding af de fineste alderen spiritus.
Læs flere anmeldelser af Ron Mount Gay Xo »

Sammendrag af bedømmelser

(13 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  11
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  1
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

3.6/5

Baseret på 13 kommentarer »

bedste Sælgere Rom