Takamaka Extra Noir Aged

Takamaka Bay (Rom)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

136,97kr + 48,75kr Forsendelse (5 - 7 dage)

136,97kr/enhed

Forsendelse: Luxurious Drinks (Netherlands) Gratis Levering fra 3.900,00kr

kr Du vil modtage 0.23 point for hver, købt enhed

Se alle produkter i Luxurious Drinks

Takamaka Bay producerer denne Takamaka Extra Noir Aged (136,97kr), en rom som har en alkoholindhold på 38 °. Drinks&Co brugere bedømmer Takamaka Extra Noir Aged med 4 med mere end 5 poeng.

Teknisk fil · Takamaka Extra Noir Aged

Kategori:Rom (Destillater)
Producent: Takamaka Bay
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 38

Beskrivelse · Takamaka Bay

Takamaka Extra Noir Aged

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Takamaka Extra Noir Aged er en meget mørk og dyb brun.
 • Aroma: Overraskende prekær for mørk rom med noter af sukkerrør, tropisk frugt, krydret eg, og harpiks.
 • Smag: tør, robust, fyldig og dekadent, med noter af ristede nødder, kaffebønner, karamel, tropiske frugter, krydderier og træ.

PRODUCER: Des Trois Frères destilleri er den første og eneste kommercielle producent af rom og eksportør i Seychellerne, som D'Offay familien på øen Mahé Takamaka rom produktion siden 2002. Gården blev grundlagt af franske kolonister i La Plaine St Andre, stedet for en plantage af tropiske krydderier, flere hundrede år siden. Takamaka rom er opkaldt efter både et træ og en bugt på øen.

LAND: Seychellerne.

FREMSTILLING: organisk sukkerrør anvendes dyrkes i forskellige regioner i Mahé af en kooperativ uafhængige landmænd, knuses derefter, destillat og ældet før anvendelse af in situ blanding kildevand ø. Den lange association af gården med tropiske krydderier vækst fortsætter, for i dag blandes i rom. Fermenteringen udføres i rustfri ståltanke med kontrolleret temperatur og destillation i tre kobberklarepander: to stillbilleder for smag og en rektifikationssøjle for renhed. Takamaka Extra Noir Aged det er en rig blanding spiritusvirksomhed kolonne slik og klassisk glas destillationsanlægget, forbedret alder bourbon udvalgte rom og nye franske egetræsfade, som derefter havde ekstra intensitet.

ALKOHOL: 43%

Takamaka Bay

Flere anmeldelser af Takamaka Extra Noir Aged

Udgivet til11.33

4 /5

SMAGSNOTATER:Farve: Takamaka Extra Noir Aged er en meget mørk og dyb brun.Aroma: Overraskende prekær for mørk rom med noter af sukkerrør, tropisk frugt, krydret eg, og harpiks.Smag: tør, robust, fyldig og dekadent, med noter af ristede nødder, kaffebønner, karamel, tropiske frugter, krydderier og træ.PRODUCER: Des Trois Frères destilleri er den første og eneste kommercielle producent af rom og eksportør i Seychellerne, som D'Offay familien på øen Mahé Takamaka rom produktion siden 2002. Gården blev grundlagt af franske kolonister i La Plaine St Andre, stedet for en plantage af tropiske krydderier, flere hundrede år siden. Takamaka rom er opkaldt efter både et træ og en bugt på øen.LAND: Seychellerne.FREMSTILLING: organisk sukkerrør anvendes dyrkes i forskellige regioner i Mahé af en kooperativ uafhængige landmænd, knuses derefter, destillat og ældet før anvendelse af in situ blanding kildevand ø. Den lange association af gården med tropiske krydderier vækst fortsætter, for i dag blandes i rom. Fermenteringen udføres i rustfri ståltanke med kontrolleret temperatur og destillation i tre kobberklarepander: to stillbilleder for smag og en rektifikationssøjle for renhed. Takamaka Extra Noir Aged det er en rig blanding spiritusvirksomhed kolonne slik og klassisk glas destillationsanlægget, forbedret alder bourbon udvalgte rom og nye franske egetræsfade, som derefter havde ekstra intensitet.ALKOHOL: 43%

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Rom