Tendenser:

Rom

Trois Rivieres Whisky Finish

70cl

187,54kr (Cirka)

Teknisk fil

Kategori:Rom (Destillater)
Producent: Trois Rivières
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 40
Land: Frankrig
Trois Rivières er producenten af denne Trois Rivieres Whisky Finish , en rom fra Frankrig som har en alkoholindhold på 40 °.

Fremstilling for Trois Rivieres Whisky Finish

Trois Rivieres Whisky Finish

SMAGSNOTATER:

  • Vis: Denne rom er præsenteret med et gyldent lys og farve.
  • Næse: For det første er der de stærke aroma af moden frugt og jod dominere, efterfulgt af træ og krydrede noter.
  • Smag: Smagen er kompleks og velafbalanceret, fortjener en stor rom, men så dukker fantastiske maltet byg noter, der efterlader en meget typisk ende whisky tørv.

PRODUCER: De "Three Rivers" er 350 års historie. Hvis Nicolas Fouquet var den første ejer af domænet, der er 100 år efter, at sukkeret begynder drift og en anden 25 år før at blive installeret den første destilleri, men det var først i det tyvende århundrede, at det vil tage en national dimension. BBS, der tilhører gruppen, ron "Tre River" styres nu appellation.

LAND: Frankrig.

FORBEREDELSE: Ligesom alle rom af landbrugsoprindelse, er de "Three Rivers" fremstillet af ren sukkerrør saft og ikke melasse sukker. Sivene dyrkes også i området og er nøje udvalgt for at producere den bedste saft, der blev destilleret til opnåelse derefter lagret på egetræsfade alkohol. Det særlige ved denne rom "whisky færdig" er, at efter ældning i 18 måneder, så vil drage fordel af en single malt whisky tønder ender yderligere 6 måneder, hvilket giver produktet sin unikke smag.

ALKOHOL: 40%

Se mere

Bedømmelser af Trois Rivieres Whisky Finish

Dette produkt har ingen kommentarer endnu. Vær den første til at bedømme det.

Andre produkter fra samme vingård