Tendenser:

Rosso Di Montalcino

La Poderina Rosso di Montalcino 2018

75cl Størrelse

La Poderina Rosso di Montalcino 2018

101,74kr
101,74kr
Butik: Xtrawine DK (Italy) Forventet levering: 5 - 8 dage
Leveringsomkostninger: 147,27kr
Der er kun 6 enheder

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2018 andre årgange
Betegnelse:Rosso Di Montalcino (Toscana, Italien)
Kælder: La Poderina
Volumen : 75cl
Vindruer : Sangiovese
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
La Poderina framstiller La Poderina Rosso di Montalcino 2018 (101,74kr), en vine rød af DO Rosso Di Montalcino med de bedste sangiovese druer fra 2018 og med en alkohol graduering på 14. Drinks&Co brugere giver til La Poderina Rosso di Montalcino 2018 4 5 poeng.

Beskrivelse for La Poderina Rosso di Montalcino 2018

La Poderina Rosso di Montalcino 2018 (Sangiovese)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: intens rubin.
  • Næse: klar tone af frugt, antydninger af kirsebær, hindbær og vanille lidt understreget.
  • Mund: fyldig smag, afbalanceret, let garvesyre, god vedholdenhed.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Rosso di Montalcino.

GRAPE: 100% Sangiovese.

LAGRING: Efter reoler, vin overført til rustfri ståltanke, hvor den forbliver i ca 10 måneder, efterfulgt af flere måneder i flasken.

FREMSTILLING: gæring og udblødning i rustfri ståltanke for 10-12 dage ved en kontrolleret temperatur (24-26ºC), med en pumpe og delestage dagligt.

PARRING: pastaretter med saucer serveret med rødt kød, rødt kød hovedretter, lyst kød og grillet.

ANBEFALET serveringstemperatur: 14-16 ° C

ALKOHOLISK: 14%

Se mere

Bedømmelser af La Poderina Rosso di Montalcino 2018

4

1 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af La Poderina Rosso di Montalcino 2018:Sats La Poderina Rosso di Montalcino 2018:

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: intens rubin.Næse: klar tone af frugt, antydninger af kirsebær, hindbær og vanille lidt understreget.Mund: fyldig smag, afbalanceret, let garvesyre, god vedholdenhed.OPRINDELSESBETEGNELSE: Rosso di Montalcino.GRAPE: 100% Sangiovese.LAGRING: Efter reoler, vin overført til rustfri ståltanke, hvor den forbliver i ca 10 måneder, efterfulgt af flere måneder i flasken.FREMSTILLING: gæring og udblødning i rustfri ståltanke for 10-12 dage ved en kontrolleret temperatur (24-26ºC), med en pumpe og delestage dagligt.PARRING: pastaretter med saucer serveret med rødt kød, rødt kød hovedretter, lyst kød og grillet.ANBEFALET serveringstemperatur: 14-16 ° CALKOHOLISK: 14%
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af La Poderina Rosso di Montalcino 2018201020092004

4/5

Vi drak på et møde i brødre.
Egen opacitet La Poderina. Lugten er mest mærkbar hindbær. Med krydrede hånd.
A rød ser godt ud med en moussaka.
Se mere
Bendt Laugesen

4/5

Aroma af røde roser. Jeg lagde ikke mærke nogen eftersmag.
I Sangiovese er uovertruffen.
Se mere
Hannah Velling

4/5

Aroma især vanille. Smag meget ligerito.
Bedst i dit område.
Se mere
Janni Bøgh