Tendenser:

Saint-Julien

Château Léoville Poyferré 2010

75cl Størrelse

RP95ParkerWS93Wine Spectator

Château Léoville Poyferré 2010

1.134,72kr
1.134,72kr
Butik: Cave Grands Vins DK (France) Priser i andre butikker Forventet levering: 48h - 3 dage
Dette produkt har en ekstra forberedelsestid 24 timer.
Leveringsomkostninger: 346,97kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2010 andre årgange
Betegnelse:Saint-Julien (Bordeaux, Frankrig)
Kælder: Château Léoville Poyferré
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Cabernet Sauvignon (68%), Petit Verdot (6%), Merlot (26%), Cabernet Franc
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Fra hånden til Château Léoville Poyferré kommer denne Château Léoville Poyferré 2010 (1.134,72kr). Det er en vine rød af Saint-Julien baseret på cabernet franc, merlot, petit verdot og cabernet sauvignon klynger fra 2010 og med en alkohol grad på 14. Château Léoville Poyferré 2010 ledsages normalt med vildt og kød. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Château Léoville Poyferré 2010 i Drinks&Co og fortjener en overvejelse af robert parker-bedømmelse: 95 og wine spectator-bedømmelse: 93 fra magasiner og professionelle aviser.

Beskrivelse for Château Léoville Poyferré 2010

Château Léoville Poyferré 2010 (Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Merlot og Cabernet Franc)

Ankomsten i spidsen for Didier Cuvelier felt i 1979 indvarslede en ny æra for både succes for domænet for at genoprette i rækken af ​​de store vine fra Chateau Leoville Poyferré.

Se mere

Sådan serveres den

Sammenligning

Point

RP95ParkerWS93Wine Spectator

Bedømmelser af Château Léoville Poyferré 2010

4

9 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  9
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Château Léoville Poyferré 2010:Sats Château Léoville Poyferré 2010:

4 /5

Specifikationerne for Chateau Leoville Poyferré Saint Julien er:
Type: Stadig rødvin
Druer: Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Cabernet Franc
Producent: Chateau Leoville Poyferré
Indhold: 75,0 cl
Land: Frankrig
Appellation Saint-Julien
Bordeaux-regionen
Vigne: Medoc
Klassifikation: 2. cru classe
Alkohol indhold: 14% vol.

Chateau Leoville Poyferré Saint Julien er en ædel rødvin til sine organoleptiske egenskaber til de anvendte druer for at gøre det. Den blev født fra en sammensætning af Cabernet Sauvignon (65%), kombineret med Merlot druer (24%), med mindre mængder af Petit Verdot (7%) og Cabernet Franc (4%): de er alle sorte druer, idealer for høj kvalitet vinproduktion.

Vinstokkene er beliggende i Saint-Julien, ved mundingen af ​​Gironde, Frankrig. Amano den stenede og grusede jord, med dele sandede og ler.

Høsten er udelukkende udfyldes i hånden, og efterfølges af omhyggelig kontrol af druerne. Det næste trin består af en kold pre-gæring af druerne. Det følger, fra 18 til 20 måneder raffinering udført i tønder af fransk eg.

Vingården Chateau Leoville Poyferré har en lang historie, dens oprindelse går tilbage til 1638.

Ved synet af den vin har en dyb rød, meget mørk, rubin nuance tendens til modne kirsebær, med intens lilla og lilla. Den buket af parfume er varieret fra modne bær med krydderier og cedertræ, indtil grafit hints, med hale træ noter netop skitseret. Ganen er tæt, fyldig, energisk, rig. Det har en god struktur i komplekset, hvilket resulterer rund, fuld, men takket være polerede tanniner. En vedholdende i de sidste øjeblikke.

Der er en flaske til at blive åbnet for et simpelt måltid, men at holde et særligt øjeblik. anbefales derfor kombinationer er den ædle rødt kød, braiseret eller ristede det. Hun elsker også spillet og spillet, og du kan ledsage med en moden ost.

Den serveringstemperatur varierer mellem 18 ºC og 20 ºC, i et glas for vigtig rød.

Det forbedrer hvis det overlades til hvile i et par år i kælderen.
Se mere
,

4 /5

Saint Julien appellation er lille i størrelse, men stor på talent. I hjertet af den berømte Médoc vingård, Château Léoville Poyferré har altid været en af ​​de mest prestigefyldte godser af denne terroir. Siden 1979 har vores familie været dedikeret til en vision, der ikke giver plads til improvisation. Enhver beslutning, hver investering, er et skridt i retning ultimativ kvalitet, en, der gør en simpel vin en ekstraordinær, anerkendt som andet rubrikannonce Vækst i 1855.
Se mere
,

4 /5

Château Léoville-Poyferré 2010 udtrykker renheden af ​​Cabernet Sauvignon frugt og magt, hvad stor årgang 2010. Det tilbyder en mørk kjole og en rig og kompleks næse mingling aroma af frisk frugt, til krydderier og cedertræ noter. Munden er kødfulde med en stor aromatisk intensitet og kraftfulde, elegante tanniner og en lang, kompleks og intens endelig. 2010-årgang er en vintage at sol kan beskrives med usædvanlige klimatiske forhold tæt på den fantastiske årgang 2009, selv om temperaturerne var lavere. Det er i denne årgang, der nye koniske tanke Castle dobbeltvæg blev anvendt for første gang, at isolere hvert stykke af den fremtidige vin og præ-gæring maceration under kolde forhold optimal. Resultaterne er umiddelbare på den aromatiske intensitet og kvalitet af frugten udvinding af garvesyre. Dette Château Léoville-Poyferré 2010 tilbyder en enestående aldrende potentiale. Château Léoville-Poyferré blev født i 1840 og blev rangeret anden grand cru i 1855. Det hører med til Cuvelier familien siden 1920 og er nu administreres af Didier Cuvelier, samt den anden Château de Saint-Julien, Château Moulin rige og Château Le Crock St. Estephe.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Château Léoville Poyferré 201020092013

4.5/5

Parker ord:

Dens intense lilla farve annonce en vin af ekstraordinær rigdom, vellystig tekstur og milde tanniner. Det tilbyder både en intellektuel og hedonistisk fornøjelse med moden frugt meget udtalt.
'Høj alkohol er ikke så mærkbar på grund af den koncentration og friskhed, der har det meste af 2009 - en karakteristik af denne årgang hvis vine vil gavne de kommende årtier. Det er en vin til at købe i store mængder. Det vil være godt for en anden 4 eller 5 år. "
Se mere
Nico Bour
Château Léoville Poyferré Rouge 2009 - 100 points Parker

4/5

Denne 2013 årgang er en vidunderlig fleksibilitet. På næsen, der aroma af blomster, men også ristet noter. Munden er rigelig, velsmagende og précise.Une overraskelse! Drik eller beholde: 2017 - 2030
PARRING: Bresse kylling med svampe
Se mere
Anonym