Tendenser:

Sancerre

Château de Sancerre Rosé 2018

75cl

Château de Sancerre Rosé 2018

153,39kr
153,39kr
Butik: Lilovino DK (France) Forventet levering: 5 - 9 dage
Dette produkt har en ekstra forberedelsestid 24 timer.
Leveringsomkostninger: 123,24kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rosé
Vintage: 2018 andre årgange
Betegnelse:Sancerre (Loire, Frankrig)
Kælder: Chateau de Sancerre
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Chateau de Sancerre framstiller Château de Sancerre Rosé 2018 (153,39kr), en vine rosé men DO Sancerre høstet 2018 og med 13 alkohol. Drinks&Co samfund validerer Château de Sancerre Rosé 2018 med 4 5 poeng.

Beskrivelse af Château de Sancerre Rosé 2018

Château de Sancerre Rosé 2018

SMAGSNOTATER:

 • Syn: lyserød lys.
 • Næse: noter af citrus og gul frugtkød.
 • Mund: en dejlig, balanceret angreb, fuld og generøse, noter af grapefrugt. sød og kærlig finish med en god vedholdenhed på ganen.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Sancerre.

Vineyard: dens terroir ydelser fra en oceanisk klima nedbrudt og kiselholdige småsten, sandede loams, småsten i Chert, sandsten og kalksten.

GRAPE: Pinot Noir.

PARRING: som aperitif, med pålæg.

TEMPERATUR: 11 ° C

ALKOHOL: 13%

Se mere

Bedømmelser af Château de Sancerre Rosé 2018

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Château de Sancerre Rosé 2018:Sats Château de Sancerre Rosé 2018:

4 /5

2018 - ikke kontraktmæssig billede. Kjolen af ​​Château de Sancerre Marnier er klare og lyse, laksefarvet nuance. Næsen noter af citrus noter såsom mandarin og citron confit. Gustatorily, kan vi føle en dejlig afbalanceret angreb. Munden er fuld og generøse, domineret af noter af grapefrugt.
Eftersmagen er lækker og fine med en god eftersmag. Domaine Château de Sancerre Château de Sancerre, i hjertet af vingården, er det eneste slot i regionen. Det blev bygget i det tiende århundrede af Greven af ​​Champagne. Fra dette tidspunkt stadig er Tower of Fiefs, kun overlevelse af den feudale slot. Slottet blev genopbygget i 1874 i stil med Louis XII. I 1919, Louis-Alexandre Marnier-Lapostolle, opfinderen af ​​Grand Marnier likør, kærlighed til sin hjemby, købte Château de Sancerre og nogle vinmarker. Det bliver til kældre gamle slot og udvikler sin vingård, mens aktivt at bidrage til omdømme denne vin. I dag, vingården har 56 hektar og er den eneste Sancerre vin at blive markedsført under fællesnavn "Chateau de Sancerre."
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Château de Sancerre Rosé 20182017

4/5

2017 - ikke kontraktmæssig billede. Kjolen af ​​Château de Sancerre Marnier er klare og lyse, laks-lyserød farve. Næsen noter af citrus noter såsom mandarin og citron confit. Gustatorily, kan vi føle en dejlig balanceret angreb. Smagen er rigelig og generøs, domineret af noter af grapefrugt.
Eftersmagen er lækker og nydelig med en god eftersmag. Domaine Château de Sancerre Château de Sancerre, i hjertet af vingården, er det eneste slot i regionen. Det blev bygget i det tiende århundrede af Greven af ​​Champagne. Fra dette tidspunkt stadig er Tower of Fiefs, kun overlevelse af den feudale slot. Slottet blev genopbygget i 1874 i stil med Louis XII. I 1919, Louis-Alexandre Marnier Lapostolle, opfinderen af ​​Grand Marnier likør, kærlighed til sin hjemby, købte Château de Sancerre og nogle vinmarker. Det bliver til kældre gamle slot og udvikler sin vingård, mens aktivt at bidrage til omdømme denne vin. I dag, vingården har 56 hektar og er den eneste Sancerre vin, der skal markedsføres under fællesnavn "Chateau de Sancerre."
Se mere
LilleAuxVins Arthur

Andre produkter fra samme vingård