Tendenser:

Santorini

Gaia Wines Wild Ferment Assyrtiko 2018

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2018
Betegnelse:Santorini (Aegean Islands, Grækenland)
Kælder: Gaia Wines
Volumen : 75cl
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13.5
Gaia Wines er udvikkleren af denne Gaia Wines Wild Ferment Assyrtiko 2018 (248,77kr), en vine hvid med DO Santorini Hvad indeholder druer fra 2018 og hvid alkohol gradueringen er på 13.5. På Drinks&Co har brugerne værdsat Gaia Wines Wild Ferment Assyrtiko 2018 med en gennemsnitlig score på 4 over 5 poeng.

Beskrivelse af Gaia Wines Wild Ferment Assyrtiko 2018

Gaia Wines Wild Ferment Assyrtiko 2018

SMAGSNOTATER:

  • Syn: halm gul blød.
  • Næse: Mineral og bund, hints af honning og moden frugt noter.
  • Boca Crusty syre, mineralsk og frisk.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Santorini

VINSTOKKE: Vingården Gaia Santorini producerer Gaia Wines Wild Ferment Assyrtiko 2018 med druer vinranke Pyrgos, vinranke nativt Assyrtiko. Strækninger af vinmarker langs kysten af ​​øen Santorini, Grækenland, rejst efter den gamle metode kaldet "Kouloura", eller i form af en kurv, en praksis, der går tilbage mere end 3.000 år siden. Jorden er porøs, vulkansk tør. Klimaet i hele øen er varmt hele året rundt, som favoriserer tidlig modning af druerne.

GRAPE: 100% Assyrtiko

LAGRING: Denne vin kan alder et par år på et køligt kælder.

VINPRODUCERING: Assyrtiko druer høstes i august og straks taget til vingården for at begynde processen med vinfremstilling. Efter presning bliver must tilladt for ca. 10 timers kontakt med skind, i rustfrit stål 1.000 liter, der producerer en fermentering temperatur på 10 ° C. Det følger en ældningstid i små tønder 225 liter akacietræ. vinen Endelig er aftappet og solgt. Det anbefales at lufte før drikke.

PARRING: Ideel med grillet fisk, ged ost og hvidt kød.

TEMPERATUR: 8-10 ° C.

Alkohol: 13,5 °

Se mere

Bedømmelser af Gaia Wines Wild Ferment Assyrtiko 2018

4

4 kundebedømmelser
  • 5
    0
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Gaia Wines Wild Ferment Assyrtiko 2018:Sats Gaia Wines Wild Ferment Assyrtiko 2018:

4 /5

Toasty, røgfyldte og funky på næsen med mineralsk aftørring og rugende intensitet. Ganen er salt tør med laser-beam præcision og meget funky vilde gære lagdeling af kompleksitet med eg wreathed i blandingen med følsomhed. Eftersmagen er tør, med varig salt og tangy smag. Unik og enestående vin.
Se mere
,

4 /5

Ganen er salt tør med laser-beam præcision og meget funky vilde gære lagdeling af kompleksitet, med eg wreathed mineralitet og pistol flint varianter Aegean Puligny
Se mere
,

4 /5

- Denne vin er let citrus aromaer godt kombineret med elegante eg noter, en rig mund faldt, sprød surhedsgrad, intens mineralsk smag og en lang eftersmag.
- Nyd denne vin med skaldyr, fede fisk, lam og fjerkræ på 8 til 10 grader celcius. Hold vinen i 2-3 år under ordentlige kælder betingelser, og det vil undergå dybtgående ændringer. Dens mineralsk dimension vil stilne mens frugtagtige og honning smag vil indhylle sin krop. Hæld Assyrtiko af Gaia-Wild Ferment i en bred karaffel til omkring en halv time, før du nyder det.
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård