Dsf Colecção Privada Moscatel Roxo 2002

José Maria da Fonseca (Setubal)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

222,69kr + 31,20kr Forsendelse (5 - 10 dage)

222,69kr/enhed

Forsendelse: Portugal Vineyards (Portugal)

kr Du vil modtage 0.38 point for hver, købt enhed

José Maria da Fonseca producerer denne Dsf Colecção Privada Moscatel Roxo 2002 (222,69kr), en vinehvid med DO Setubal baseret på udvalgte moscatel fra 2002 og med en grad på 17.

Teknisk fil · Dsf Colecção Privada Moscatel Roxo

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2002 andre årgange
Betegnelse:Setubal (Setubal Peninsula,Portugal)
Kælder: José Maria da Fonseca
Volumen : 75cl
Vindruer : Moscatel
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 17

Beskrivelse · José Maria da Fonseca

Dsf Colecção Privada Moscatel Roxo 2002 (Moscatel)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Dette er en let rødvin, der har en farve nuance af pink rose.
 • Næse: Da denne drik ligner det blev lavet af ferskner, lugter også ligesom ferskner. Andre frugtsmag omfatter appelsiner og ferskner. nøddeagtig smag accent lys frugtagtige.
 • Mund: I munden, peachy og orange smag gennemføre flertallet. valnød accenter eg mandler og krydderier tilføje mere smag. Denne drik har en lang eftersmag og mellemstore tanniner.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Setubal

Vineyard: Druerne der anvendes i denne vin blev dyrket i vingården José Maria da Fonseca, på halvøen af ​​Setubal, Portugal. I dette tilfælde er gulvet fyldt med kalksten. Dette er et af de få steder i Moscatel Roxo Sebutal sjældne drue dyrkes.

GRAPE: 100% Muscat af Sebutal Roxo

LAGRING: Denne drik er lagret på egetræsfade. Det er ikke gammel flaske fra kælderen. Denne drik bør ikke være gammel flaske af kunden, da det ikke vil forbedre smagen.

UDVIKLING: Druerne holde din hud i fire måneder før at blive elimineret. Dette hjælper med at give vinen en unik smag. Winery slutter fermentering ved at tilføje nogle brandy til blandingen. Dette hjælper også til at øge indholdet af alkohol. Vinen lagres på egetræsfade før aftapning.

PARRING: Denne drik kan drikke sammen med lette snacks eller bruges som en dessertvin.

TEMPERATUR: 10-16ºC

Alkohol: 17,5%

José Maria da Fonseca

Købe Vine José Maria da Fonseca:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Vær den første til at bedømme det.

Sammendrag af bedømmelser

(0 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  0
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0

Anmeldelser fra andre årgange

Bedømmelser af Dsf Colecção Privada Moscatel Roxo 2006

Helene Nymand
Helene Nymand

4/5

Vi har købt i José Maria da Fonseca.
Har en stærk farve. Det har aroma af hvide blomster. Balanced på ganen.

Bedømmelser af Dsf Colecção Privada Moscatel Roxo 2003

Elsebeth Kara
Elsebeth Kara

4/5

Han havde en meget høj farve. Lugter stor banan og litchi. Dsf Colecção Privada Moscatel Roxo har meget god krop.
Jeg drak , før de spiser , med startere og snacks.
God vin og godt selskab.

Bedømmelser af Dsf Colecção Privada Moscatel Roxo 2005

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Smagsnoter:
Farve Mørk topas. Aroma af fersken, karamel, mandel, orange og champignon. Gane Nødder, elegante med meget god syre / tanniner. Afslut Meget lang
- Winemaker: Domingos Soares Franco
- Vinfremstillingen: Domingos Soares Franco er den yngre bror i den sjette generation af familien, der har kørt José Maria da Fonseca, siden grundlæggelsen i 1834. Som både næstformanden og senior vinproducent i selskabet Domingos er blevet en fremtrædende figur i feltet af portugisisk vindyrkning. Denne status er ikke alene stammer fra hans forbindelse til denne prestigefyldte Vila Nogueira de Azeitão selskab. Det er også af, at Domingos var den første portugisiske at opgradere i Fermentation Sciences (vinavl og ønologi) fra University of California i Davis, USA. Denne præstation er vigtig i den indflydelse, det har haft på hans opfattelse af vinstokke og vin: Selvom hensigt at bevare de særlige kendetegn ved portugisiske vine, han er konstant på udkig til fremtiden, Søger innovation når det er muligt. Selvom alle José Maria da Fonseca vine er af hans øje, nogle er særlig speciel for ham. Mærket "Domingos Soares Franco Private Collection", disse er alle sorter vine. De er resultatet af tre faktorer: hans studier på Davis, indflydelse af sin onkel og hans adgang til 650 hektar José da Fonseca vingård og de forskellige druesorter plantet der - en unik samling i Portugal. Denne samling tjener snarere som en palet af farver i hånden af ​​en kunstner giver Domingos at eksperimentere med en række druesorter. Han skabte en udsøgt dessertvin fremstillet af Moscatel druesort i sin lilla udgave: den Moscatel Roxo. Denne druesort er yderst sjældent og var endda risikere udslettelse sin unikke lilla farve gør den adskiller sig fra den hvide Moscatel sort. VINFREMSTILLING Fermentering standser ved tilsætning cognac. Der var en hudkontakt på 4 måneder.
- Druesorter: Moscatel de Setúbal Roxo.
- Mad Parring: God som aperitif eller med en dessert.
- Store og Serveres Tips: Som en aperitif ved en temperatur på 10ºC eller i 16 º C som en dessert vin. Denne vin kan gennem sediment.

bedste Sælgere Setubal