Croft Original

González Byass (Sherry)

GP88

141,41kr 117,86kr + 101,32kr Forsendelse (8 - 10 dage)

848,48kr 707,15kr + 101,32kr Forsendelse (8 - 10 dage)

848,48kr 707,15kr + 101,32kr Forsendelse (8 - 10 dage)

141,41kr 117,86kr/enhed

Spar 23,56kr! (-17%)

Forsendelse: Vinello INT (Germany)

kr Du vil modtage 0.2 point for hver, købt enhed

González Byass er udvikkleren af Croft Original (117,86kr), en vine hedvin af DO Sherry fra palomino fino og palomino sorter hvis alkohol graden er på 17.50. Til at ledsage Croft Original, ingenting er bedre end laks og paté eller foie gras. Brugerne af Drinks&Co validerer Croft Original med 4 med 5 poeng og fortjener en overvejelse af bemærk penin : 88 fra magasiner og professionelle aviser.

Teknisk fil · Croft Original

Vintype: Vin hedvin
Andre Årgange: Se
Betegnelse:Sherry (Andalusien,Spanien)
Kælder: González Byass
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
1L
Score: GP88
Vindruer : Palomino, Palomino Fino
Parring : Forretter / AppetizersfisksalaterostPaté eller foie graslaks
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 17.50

Beskrivelse · González Byass

Croft Original (Palomino og Palomino Fino)

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Lys gylden.
 • Næse: blomsteragtige noter af hyldeblomst og liljekonval med varme aroma af cremet bagt æbler, citron og mynte.
 • Smag: Meget elegant og harmonisk med komplet afbalanceret sødme. Ren og frisk med en aromatisk finish sød.

OPRINDELSE: Sherry

VINEYARD: González Byass i Jerez de la Frontera, Spanien. 175 år siden, en britisk vinhandler Robert Byass sluttede med Gonzalez familien i Spanien sammen for at bringe store sherry til Storbritannien. I 1970 grundlagde han sit eget produktionsselskab Croft Jerez sherry med omkring 350 hektar vinmarker og vingårde meget moderne udstyret. Eget Croft Original Cream Sherry blev hurtigt en international succes. Virksomheden er stadig familieejet og sælges over hele verden og sherry vin i dag.

SORT Palomino (100%)

LAGRING: En unik egenskab ved disse vine er aldringsprocessen efter den traditionelle Solera metoden. Det er et system, der bruger stablede tønder, som fjerner en del af indholdet i kammeret og blandes med den nedre cylinder, hvorved cylinderen fyldes derefter med indholdet af den øvre cylinder. Således er den nye vin gradvist blandes med resten af ​​den gamle indhold.

FREMSTILLING: Den Croft Original fremstilles ud fra den blandede Fino Vine Palomino, dvs. uden den sædvanlige tilsætning af druer Pedro Ximénez.

PARRING: fine paté, røget laks og kaviar, samt søde kager og friske frugtsalater. at nyde som aperitif.

TEMPERATUR: 16 ° C

ALKOHOL: 17,5%

González Byass

Gonzalez Byass født i 1835, da den unge Manuel María González Angel nåede Jerz villige til at gøre en plads i den velstående og blomstrende Sherry forretning. Opmuntret af den fortsatte udvikling af eksporten samme år købte en lille vingård, og begyndte at udvikle og eksportere deres egne vine....

Købe Vine González Byass:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Croft Original

Udgivet til09.29

4/5

Croft Original

Rose Wine Croft Original Vin Croft Original Fortified er lavet 100% med den række af Palomino Fino, har en O. D. Sherry. Årgang sker i "Marco de Jerez" er af allerstørste betydning for vinfremstilling Generoso Croft Original, opsamling druerne med hånden for at ankomme i optimal stand til winery, druerne ankommer vingården, de er omhyggeligt presses uden at knuse de stængler, frø og hud. Opnået fra den første presning mosten er kendt som "run juice" er den mest delikate og elegante. Generoso vin er aftappet Croft Original i en meget anderledes flaske, som indeholder normalt sherry, er etiketten skrevet på engelsk til ære for den store kærlighed af engelsk for disse vine. Gonzalez Byass vingård blev grundlagt i 1835, i øjeblikket Posen 1. 844 hektar vinmarker spredt over hele Spanien og sine vine opfylder nationale og internationale ganer. Gonzalez Byass vingård er helt sikkert den mest kendte spansk vin gruppe i verden takket være dets sherry. Denne winery redninger inde i deres kældre sherry, "uendelig alder, men begrænsede i livet." Hvis du er i tvivl, når de køber vin Croft Original Generoso kontakte vores sommelier og rådgive dig uden forpligtelse.

Flere anmeldelser af Croft Original

Udgivet til05.33

4 /5

Jerez Croft Original Sherry 75cl var uangribelig

Udgivet til17.28

4 /5

Aging efter solera-systemet i ca. 4 år under slør af "blomst" i amerikanske egetræsfade. Sødet med koncentreret most Palomino drue.
Pale guld, rene og lyse. rene, sarte og afbalancerede aroma med noter af "blomst" og frugt toner. Smagen er let og forfriskende, sød og med en behagelig eftersmag.
Perfekt som aperitif eller med pates, laks eller salater. Det er også en lækker alternativ til dessertvine.

Udgivet til10.55

4 /5

Croft de González Byass

Smagsnoter:
- Vis: En visning, Croft Gonzalez Byass har en ren og lyse bleg guld
- Næse: Croft Gonzalez Byass bringer rene, sarte og afbalancerede aroma, med noter af 'blomster' og frugt toner
- Smag: ganen Croft Gonzalez Byass er en let, forfriskende, sød vin og behagelig eftersmag

Gonzalez Byass: grundlagt for mere end 2 århundreder siden, det er en af ​​de største referencer i sherryer (mytisk bodegasTío Pepe). I øjeblikket har lagre i forskellige oprindelsesbetegnelser. Tildelt suchas bedste familie spanske vine og sjette i verden rangordning af & amp; ldquo; 100 bedste Cellars 2014 & amp; rdquo;, udarbejdet af journalister og vin forfattere, der udgør WAWWJ (World Association of forfattere og journalister af vine og spiritus)

- TEMPERATUR: Bedst tjent mellem 8 og 10 ° C
- Alkohol indhold: 17.5º

Udgivet til13.42

4 /5

Croft Original Sherry Fine Pale Cream Sherry

- På næsen fusionere blomsteragtige noter af hyldeblomst og liljekonval med varme aroma af cremet bagt æbler
- På ganen, denne creme sherry er meget elegant og harmonisk med sødme perfekt afbalanceret
- Det kombinerer det karakteristiske, bløde fylde Cream sherry med duftende elegance Finos
- Allergener: indeholder sulfitter

Udgivet til04.38

4 /5

Gonzalez Byass Croft Original Sherry Nv

En forførende dråber i mange, lækre lejligheder! Næsen fusionere blomsteragtige noter af hyldeblomst og liljekonval med varme aroma af cremet Bratäpfeln.Am ganen, Gonzalez Byass Sherry Croft Original elegant og harmonisk med perfekt balance mellem bløde fylde og friskhed duftende, aromatisk, forsigtigt med god længde Croft Original Sherry :. Selskabet allerede Croft 1678, så stadig under et andet navn, der blev grundlagt en af ​​de ældste handelshuse til portvin og sherry. Den første Mr. Croft kom fra det nordlige England York og var partner i 1736 og opkaldt efter firmaet forudsat Sherry var første århundreder af den sydlige spanske Jerez til Portugal til Quinta da Röda, Crofts hovedkvarter i Pinhão i Douro-dalen, eksporteres. I 1970 Croft grundlagde sit eget sherry produktion i Jerez (med omkring 350 hektar vinmarker og meget moderne udstyrede bodegaer) og lancerede sin egen Croft Original Pale Cream Sherry, som var at blive en international succes hurtigt. I dag den elegante Palomino Cream Sherry af Gonzalez Byass vertrieben.Eines er hemmeligheden bag succesen er den enkelte sort forberedelse 100% Palomino Fino druer, dvs. uden den sædvanlige i Cream Sherry tilføjer søde Pedro Ximénez. Det giver Croft denne unikke fin og aromatisk harmoni, som han forener det karakteristiske, bløde fylde Cream Sherry med duftende elegance Finos.

Sammendrag af bedømmelser

(6 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 6 kommentarer »

bedste Sælgere Sherry