Monin Hibiscus

Monin (Sirup)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

52,73kr + 44,77kr Forsendelse (3 - 5 dage)

52,73kr/enhed

Forsendelse: TheDrinkShop UK (United Kingdom)

kr Du vil modtage 0.09 point for hver, købt enhed

Der er kun 3 enheder!

PRODUKTBESKRIVELSE: En flaske sirup Monin baseret hibiscus blomst. Smagsnoter: Farve: rød lilla. Lugt: aroma af urter og frugtagtig. Smag: sød og sur smag med noter af blåbær og kirsebær. LAND: Frankrig. ANBEFALINGER TIL BRUG: Frosne og iced te, limonade, sodavand, cocktails og mocktails ANDRE OPLYSNINGER: udarbejdet af Monin.

Teknisk fil · Monin Hibiscus

Kategori:Sirup (Sodavand og mixere,Gourmet)
Producent: Monin
Volumen : 70cl
Land: Frankrig

Beskrivelse · Monin

Monin Hibiscus

PRODUKTBESKRIVELSE:

En flaske sirup Monin baseret hibiscus blomst.

Smagsnoter:

 • Farve: rød lilla.
 • Lugt: aroma af urter og frugtagtig.
 • Smag: sød og sur smag med noter af blåbær og kirsebær.

LAND: Frankrig.

ANBEFALINGER TIL BRUG:

 • Frosne og iced te, limonade, sodavand, cocktails og mocktails

ANDRE OPLYSNINGER: udarbejdet af Monin.

Monin

I en verden af ​​udsøgte skabelse og Monin, kvalitet, innovation, alsidighed og god service er vores prioriteter. Monin er forpligtet til at give sine kunder de bedste smagsoplevelser til brug i alle applikationer. Monin, med 100 års erfaring, er blevet det første mærke af gourmet sirup med over...

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Monin Hibiscus

Campoluz Enoteca

Udgivet til10.59

4/5

Monin Hibiscus

Sirope Monin Hibiscus er den perfekte måde at tilføje en lækker smag til mange drikkevarer. Lavet med de fineste ingredienser og ren rørsukker Hibiscus MONIN har en meget koncentreret, autentiske aroma tilbyder exceptionel alsidighed til at skabe specielle drikkevarer. I Mexico og andre lande i Amerika, er hibiscus blomst bruges til at forberede "Jamaica", er en kold dehydrerede blomster te fremstillet ved kogende varmt vand, og derefter lov til at køle af til at tjene med is.

Flere anmeldelser af Monin Hibiscus

Milenka Galvez Muñoz

Udgivet til09.37

5 /5

Sirope Monin Hibiscus

Meget god Riquisimo jeg elskede hibiscus sirup
Thedrinkshop

Udgivet til05.18

4 /5

- Farve: Dyb rubinrød.
- Smag: En blomstret næse med noter af røde frugter (tranebær og kirsebær). I første omgang giver en sød smag, som derefter bliver tærte. Den ideelle smag af hibiscus infusion med afbalancerede noter af blomster te og rød frugt.
- Hibiscus smager lidt ligesom en intens urte og bær infunderes te (tranebær, hindbær, blåbær, osv..).
Denne bløde, feminine smag vil inspirere elegante martinier. Bland det med hvide eller spakrling vin for at skabe en virkelig forfriskende apperitif.
- Den nationale blomst i Malaysia, hvor Monins asiatisk produktion er baseret på, Hibiscus blev udviklet som en Monin sirup smag efter at være blevet valgt som vinderforslaget af et selskab konkurrence for at foreslå nye smagsoplevelser.
- En spiselig blomst spises som en delikatesse, er Hisbiscus ofte indtages som en infusion. Det er en smuk, iøjnefaldende flor, som er egnet til at varme eller tropisk klima, og hvis sorter omfatter rød, pink, lilla, orange, hvid, blå og gul. Tahitian kvinder ofte bære en enkelt blomst bag øret for at tilkendegive deres tilgængelighed for ægteskab.
- Opret romantisk rubinrød cocktails eller elegante, eksotiske te med blomster og røde frugtsmag af Monin Hibiscus sirup.
- For det bedste resultat holde nedkølet og brug inden for 4 uger.
The Fine Spirits Corner

Udgivet til04.48

4 /5

Sirope Monin Hibiscus

Rød lilla. På næsen aroma af urter og frugter de opfattes. Ganen er søde og sure noter af blåbær og antydninger af kirsebær. Anvendes i is, sodavand og cocktails te.

Sammendrag af bedømmelser

(4 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.3/5

Baseret på 4 kommentarer »