• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Monin Strawberry

Monin (Sirup)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

73,63kr + 38,61kr Forsendelse (3 - 4 dage)

73,63kr/enhed

Forsendelse: GrauOnline (Spain)

kr Du vil modtage 0.13 point for hver, købt enhed

PRODUKT BESKRIVELSE: En jordbær sirup Brand Monin, lavet med de fineste ingredienser og ren rørsukker. Det har en meget koncentreret, autentiske aroma tilbyder exceptionel alsidighed til at skabe gourmet drikkevarer. PRODUCER: Monin. YDERLIGERE INFORMATION: Kan bruges som den primære smag eller kombineres med andre varianter fra søde, sure eller salt i alle former for drikkevarer og i løbet af året. Perfekt til latte, varme te, is og granitas, smoothies, limonade, smoothies, sodavand med eller uden alkohol.

Teknisk fil · Monin Strawberry

Kategori:Sirup (Sodavand og mixere,Gourmet)
Producent: Monin
Volumen : 70cl
Land: Frankrig

Beskrivelse · Monin

Monin Strawberry

PRODUKT BESKRIVELSE:

En jordbær sirup Brand Monin, lavet med de fineste ingredienser og ren rørsukker. Det har en meget koncentreret, autentiske aroma tilbyder exceptionel alsidighed til at skabe gourmet drikkevarer.

PRODUCER: Monin.

YDERLIGERE INFORMATION:

 • Kan bruges som den primære smag eller kombineres med andre varianter fra søde, sure eller salt i alle former for drikkevarer og i løbet af året.
 • Perfekt til latte, varme te, is og granitas, smoothies, limonade, smoothies, sodavand med eller uden alkohol.

Monin

I en verden af ​​udsøgte skabelse og Monin, kvalitet, innovation, alsidighed og god service er vores prioriteter. Monin er forpligtet til at give sine kunder de bedste smagsoplevelser til brug i alle applikationer. Monin, med 100 års erfaring, er blevet det første mærke af gourmet sirup med over...

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Monin Strawberry

Garrafeira Nacional

Udgivet til17.14

4/5

Monin Morango

Den Monin tillid en autentisk smag og fyldig smag, en bred vifte tillader talrige applikationer. Monin sirupper er meget koncentreret i og fremstillet af frugter, blomster, nødder, krydderier og ren sukker.

Flere anmeldelser af Monin Strawberry

Jose Gonzalez Labrador

Udgivet til18.28

5 /5

Monin Fresa

5
Campoluz Enoteca

Udgivet til10.59

4 /5

Monin Fresa

Monin Fresa er en af ​​de første varianter udviklet til rækken af ​​Monin sirup, kan anvendes som den primære smag eller kombineres med andre varianter fra sød til cremet, sure eller salt i alle former for drikkevarer og i løbet af året. Monin Fresa smagning note Monin Fresa er dyb skarlagen rød. Aroma og smag er delikat, sød og ægte jordbær.
Vinos Baco

Udgivet til09.04

4 /5

Monin Fresa

- smagsnoter: Mørkerød escalata. Aroma og smag delikat, sød og ægte jordbær.
- DETALJER OM FORBEREDELSE: Lavet med de fineste ingredienser og ren rørsukker, har et meget koncentreret, autentiske aroma tilbyder exceptionel alsidighed til at skabe specielle drikkevarer.
- PARRING: Det kan bruges som den vigtigste smag eller kombineres med andre varianter fra sød til cremet, sure eller salt i alle former for drikkevarer og i løbet af året. Mokas mælk, hot te, is, kold mælk og dampet; shakes og smoothies; fløde sodavand; limonade, sodavand, cocktails og mocktails

Sammendrag af bedømmelser

(7 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.2/5

Baseret på 7 kommentarer »