Monin Vanilla

Monin (Sirup)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

77,38kr + 38,61kr Forsendelse (3 - 4 dage)

77,38kr/enhed

Forsendelse: GrauOnline (Spain)

kr Du vil modtage 0.13 point for hver, købt enhed

PRODUKTBESKRIVELSE: Monin Vanilla er en vaniljearoma, der tilføjer en lækker, intens, alsidig og delikat smag til kaffe med mælk, mokka, smoothies, milkshakes, specielle cocktails eller endda pisket fløde, hvilket skaber gourmetdrikke og gør det til et uundværlig ingrediens i caféer og restauranter. Det er karakteristisk for sin markante aroma og søde smag af vaniljeekstrakt, der ligner flan, med en næsten gennemsigtig gylden farve. For at få sin unikke smag bruges den bedste rene vaniljebønneekstrakt fra Madagascar, hvilket giver den en overlegen smag; Det er også lavet med de bedste ingredienser og rent rørsukker, så det har en stærkt koncentreret og autentisk smag. PRODUSENT: Monin blev grundlagt i 1912 af Georges Monin i Bourges, Frankrig. Den blev født med den hensigt at skabe en væske, der kunne give smag til alt fra lavendige likører, kaffe og endda vand; Georges troede, at han kunne skabe det ved hjælp af nogle livlige frugter og anvende hans viden om fremstilling og kulinarisk, og dermed begyndte at udforske og opleve forskellige smagsoplevelser i Frankrigs gader.Efter et par års forsøg og fejl opnåede han endelig oprettelsen af en aromatiseret lavvæske, der opfyldte hans krævende standarder, som han derefter begyndte at flaske og sælge i hele landet. I 1930 begynder de at eksportere til Europa og Caribien; I dag findes de i mere end 140 lande. YDERLIGERE OPLYSNINGER: Allergenfri, ingen kunstige ingredienser, vegansk.

Teknisk fil · Monin Vanilla

Kategori:Sirup (Sodavand og mixere,Gourmet)
Producent: Monin
Volumen : 70cl
Land: Frankrig

Beskrivelse · Monin

Monin Vanilla

PRODUKTBESKRIVELSE: Monin Vanilla er en vaniljearoma, der tilføjer en lækker, intens, alsidig og delikat smag til kaffe med mælk, mokka, smoothies, milkshakes, specielle cocktails eller endda pisket fløde, hvilket skaber gourmetdrikke og gør det til et uundværlig ingrediens i caféer og restauranter. Det er karakteristisk for sin markante aroma og søde smag af vaniljeekstrakt, der ligner flan, med en næsten gennemsigtig gylden farve. For at få sin unikke smag bruges den bedste rene vaniljebønneekstrakt fra Madagascar, hvilket giver den en overlegen smag; Det er også lavet med de bedste ingredienser og rent rørsukker, så det har en stærkt koncentreret og autentisk smag.

PRODUSENT: Monin blev grundlagt i 1912 af Georges Monin i Bourges, Frankrig. Den blev født med den hensigt at skabe en væske, der kunne give smag til alt fra lavendige likører, kaffe og endda vand; Georges troede, at han kunne skabe det ved hjælp af nogle livlige frugter og anvende hans viden om fremstilling og kulinarisk, og dermed begyndte at udforske og opleve forskellige smagsoplevelser i Frankrigs gader.Efter et par års forsøg og fejl opnåede han endelig oprettelsen af en aromatiseret lavvæske, der opfyldte hans krævende standarder, som han derefter begyndte at flaske og sælge i hele landet. I 1930 begynder de at eksportere til Europa og Caribien; I dag findes de i mere end 140 lande.

YDERLIGERE OPLYSNINGER: Allergenfri, ingen kunstige ingredienser, vegansk.

Monin

I en verden af ​​udsøgte skabelse og Monin, kvalitet, innovation, alsidighed og god service er vores prioriteter. Monin er forpligtet til at give sine kunder de bedste smagsoplevelser til brug i alle applikationer. Monin, med 100 års erfaring, er blevet det første mærke af gourmet sirup med over...

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Monin Vanilla

Campoluz Enoteca

Udgivet til10.59

4/5

Monin Vainilla

Monin Vanilla sirup anvendes ved dets fremstilling bedst ekstrakt af Madagascar vaniljestænger. Denne rene ekstrakt er, hvad der giver den Monin Vanilla Sirup overlegen smag, der gør forskellen. Tasting noter Monin Vanilla Sirup Monin Vanilla sirup er gylden i farven, næsten gennemsigtig. Det har distinkt aroma og sød vanille ekstrakt og cremet vanille smag.

Flere anmeldelser af Monin Vanilla

Ivan Ziegler

Udgivet til15.32

4 /5

Monin Vanille Sirop

PRODUKTBESKRIVELSE:
En flaske sirup Monin vanilje base.
FUNKTIONER:
- Lavet med den bedste ekstrakt af Madagaskar vanilje bønner.
LAND: Frankrig.
Smagsnoter:
- Farve: guld, næsten gennemsigtig.
- Lugt: tydelig duft og sød vanille ekstrakt.
- Smag: Cremet vanille, der stammer fra de bedste bønner fra Madagaskar vanille smag.

ANBEFALINGER TIL BRUG:
- Lattes, macchiato, mochas og varm kaffe, is og frossen, kold mælk og dampet; shakes og smoothies, cocktails og mocktails.
- Kombiner med MONIN Sirup macadamia nut (Macadamia Nut), Hasselnød (hasselnød), ristet Chestnut (Brændt Chestnut) eller Coco (Coconut)
ANDRE OPLYSNINGER: udarbejdet af Monin.
Garrafeira Nacional

Udgivet til04.52

4 /5

Sirope Vanilla Monin

Monin Vanilla si lavet med ægte vanilje ekstrakt fra Madagaskar. Den har en gennemsigtig brun farve, med fed vanilje smag og en antydning af karamel. Det kombinerer perfekt med latte, mochas, varm og is kaffe, dampere, martinier.
The Fine Spirits Corner

Udgivet til04.49

4 /5

Sirope Monin Vainilla

Gennemskinnelige gylden farve. Næsen har en karakteristisk vanille aroma. Ganen er cremet og flavorful, med antydninger af vanilje.

Sammendrag af bedømmelser

(5 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  5
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 5 kommentarer »