Tamellini Soave Classico 2018

Tamellini (Soave)

93,99kr + 155,22kr Forsendelse (4 - 7 dage)

563,94kr + 155,22kr Forsendelse (4 - 7 dage)

845,91kr + 166,84kr Forsendelse (4 - 7 dage)

93,99kr/enhed

Forsendelse: Xtrawine DK (Italy)

kr Du vil modtage 0.16 point for hver, købt enhed

Der er kun 9 enheder!

Tamellini er producenten af denne Tamellini Soave Classico 2018 (93,99kr), en vine hvid af DO Soave som indehollder garganega fra 2018 og den har en alkohol grad på 12. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Tamellini Soave Classico 2018 i Drinks&Co.

Teknisk fil · Tamellini Soave Classico

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2018
Betegnelse:Soave (Veneto,Italien)
Kælder: Tamellini
Volumen : 75cl
Vindruer : Garganega (100%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12

Beskrivelse · Tamellini

Tamellini Soave Classico 2018 (Garganega)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: strågul.
  • Næse: Smukke frugtagtige noter af abrikos, honning og vilde blomster sammen i en ramme af gennemsnitlig vægt, der viser en dejlig klarhed og en fokuseret og energisk finish.
  • Mund: Fint, helt frisk, let velsmagende smag med et notat af mandel i slutningen. Blød og let finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Soave (Italien).

VINGÅRD: Bertani.

GRAPE: Garganega.

LAGRING: det er gemt i rustfrit tønder stål i 4-5 måneder.

FREMSTILLING: urt under forsigtig tryk, som afkøles til 5 °C, derefter dekanteres og fermenteret foretages.

PARRING: light fiskeretter med delikat smag.

Anbefalede temperatur 6 - 8 °C

ALKOHOL: 13%

Tamellini

Købe Vine Tamellini:

Flere anmeldelser af Tamellini Soave Classico 2018

Udgivet til11.36

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: strågul.Næse: Smukke frugtagtige noter af abrikos, honning og vilde blomster sammen i en ramme af gennemsnitlig vægt, der viser en dejlig klarhed og en fokuseret og energisk finish.Mund: Fint, helt frisk, let velsmagende smag med et notat af mandel i slutningen. Blød og let finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: Soave (Italien).VINGÅRD: Bertani.GRAPE: Garganega.LAGRING: det er gemt i rustfrit tønder stål i 4-5 måneder.FREMSTILLING: urt under forsigtig tryk, som afkøles til 5 °C, derefter dekanteres og fermenteret foretages.PARRING: light fiskeretter med delikat smag.Anbefalede temperatur 6 - 8 °CALKOHOL: 13%

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Soave