Tendenser:

Somontano

Enate Chardonnay Fermentado en Barrica 2017

75cl Størrelse

RP93Parker

Enate Chardonnay Fermentado en Barrica 2017

161,71kr
161,71kr
Leveringsomkostninger: 136,28kr

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Somontano (Aragon, Spanien)
Kælder: Enate
Volumen : 75cl
Vindruer : Chardonnay
Allergener: Indeholder Sulfitter
Fra vingården Enate kommer Enate Chardonnay Fermentado en Barrica 2017 (161,71kr) en vine hvid Somontano med et udvalg af chardonnay fra 2017. Tallerkner med chokoladekage og frisk pasta er ideelle at kombinere med Enate Chardonnay Fermentado en Barrica 2017. En vine validerer med 4,2 men over 5 poeng fra Drinks&Co brugere og det har blevet vurderet af magasiner og professionelle aviser til robert parker-bedømmelse: 93.

Beskrivelse for Enate Chardonnay Fermentado en Barrica 2017

Enate Chardonnay Fermentado en Barrica 2017 (Chardonnay)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Lysegul med gyldne nuancer.
 • Næse: Aromatiske noter af moden frugt, ristet eg, hasselnød og toast.
 • Mund: frisk, tæt og fløjlsagtig smag, det lægger vægt på en afbalanceret syrlighed og en meget aromatisk og varig afslutning ristning.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Somontano.

Vineyards: Enate.

GRAPE: Chardonnay.

LAGRING: Denne vin er i alderen 6 måneder på franske egetræsfade.

FREMSTILLING: Druerne forsigtigt presses under anvendelse af en pneumatisk presse, derefter urten afkøles og udblødt i 3 timer ved kolde temperaturer. Senere er det taget til nye franske egetræsfade, hvor den hviler og alderen på bærmen i 6 måneder med kontinuerlig bevægelser hver 15. dag. Endelig er stabiliseret, filtreres og aftappes.

PARRING: Fisk, skaldyr, hummer, krabber, fjerkræ, lam, svinekød koteletter, pasta, risotto, paella, carpaccio, friske salater, snacks, desserter, frugt og fløde.

TEMPERATUR: 10 °C

ALKOHOL: 14,5%

Se mere

Point

RP93Parker

Bedømmelser af Enate Chardonnay Fermentado en Barrica 2017

4.2

8 kundebedømmelser
 • 5
  1
 • 4
  7
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Enate Chardonnay Fermentado en Barrica 2017:Sats Enate Chardonnay Fermentado en Barrica 2017:

4.5/5

Aroma af kandiseret frugt, kakao og bananer. Ganen er fedtet, kødfulde og varm. En Chardonnay vinstokke og 30 år, og den ekspertise, som Enate, gør denne vin en af ​​de bedste, der er lavet med denne sort og gæret på egetræsfade. . 93 point
Se mere,

Enate Chardonnay Fermentado en Barrica 2017

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Lysegul med gyldne nuancer.Næse: Aromatiske noter af moden frugt, ristet eg, hasselnød og toast.Mund: frisk, tæt og fløjlsagtig smag, det lægger vægt på en afbalanceret syrlighed og en meget aromatisk og varig afslutning ristning.OPRINDELSESBETEGNELSE: Somontano.Vineyards: Enate.GRAPE: Chardonnay.LAGRING: Denne vin er i alderen 6 måneder på franske egetræsfade.FREMSTILLING: Druerne forsigtigt presses under anvendelse af en pneumatisk presse, derefter urten afkøles og udblødt i 3 timer ved kolde temperaturer. Senere er det taget til nye franske egetræsfade, hvor den hviler og alderen på bærmen i 6 måneder med kontinuerlig bevægelser hver 15. dag. Endelig er stabiliseret, filtreres og aftappes.PARRING: Fisk, skaldyr, hummer, krabber, fjerkræ, lam, svinekød koteletter, pasta, risotto, paella, carpaccio, friske salater, snacks, desserter, frugt og fløde.TEMPERATUR: 10 °CALKOHOL: 14,5%
Se mere
,

4 /5

SMAGSNOTATER:
- Syn: Bright strågul med grønne højdepunkter.
- Næse: overstrømmende og kompleks blanding af ristede hasselnødder og antydninger af tropiske frugter som ananas og grapefrugt aroma.
- Mund: Tæt, cremet og fuld, mens han insinuerer frisk syrlighed. Eftersmagen er lang, afbalanceret og vedvarende med antydninger af toasty aromaer.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Somontano
Vineyards: Enate, Aragon. Kunst er en del af hvert øjeblik af Enate. Fra begyndelsen i 1992, ejerne besluttede, at moderne kunst og vin skulle sammenflettet. Således vinmarkerne og kældre forvandlet til et kunstgalleri. Somontano vinmarker nyder optimale betingelser for dyrkning af druer, med en meget stærk kontrast klima og sandjord tekstur tilbyde høj permeabilitet og fremragende vand dræning.
GRAPE: Chardonnay single-sorter

LAGRING: Alkoholisk og malolaktisk gæring i ny fransk eg. Den skal hvile på bærmen i syv måneder, og derefter skylles og stabiliseret før aftapning.
FREMSTILLING: Efter at være høstede druer underkastes en presning pneumatisk sødeste muligt. Fjern derefter overførslen af ​​most, der ejer tid affald, fortsætter sin gæring.

PARRING: hvidt kød, blå fisk, svinekød, grøntsager, kroketter, ris, røget retter og oste.
Anbefalet temperaturområde SERVICE: 10- 12 °C
ALKOHOL: 14,5 °C
Se mere
,

4 /5

SMAGSNOTATER:
- Syn: Det er lyst strågul med grønne højdepunkter.
- Næse: overstrømmende og kompleks blanding af hasselnød og toast aroma, med noter af tropiske frugter som ananas og grapefrugt.
- Mund: er tæt, cremet og bredt. Frisk syrlighed med lang, afbalanceret og dvælende finish med ristede nuancer.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Somontano, Spanien.
Vineyards: Enate, Aragon. Kunst er integreret i hvert rum i Enate. Siden starten i 1992 besluttede de, at moderne kunst og ønologi ville gå hånd i hånd, bliver vinmarker og vingård i en kunstudstilling. Sine vinmarker i Somontano har optimale betingelser for dyrkning, for sine klimatiske kontraster og sandet lerjord med høj vandpermeabilitet jord.
GRAPE: Chardonnay.

LAGRING: dens alkoholiske og malolaktiske gæring sker i nye franske egetræsfade. I syv måneder tilbage i kontakt med bærmen indtil afklaring, stabilisering og aftapning.
VINPRODUCERING: efter hans vintage druer Chardonnay nå vingård, hvor de indføres i en pneumatisk presse for blød presning. Desfangado elimineres ved rester skal og derefter ren most fortsætter sin gæringsproces.

PARRING: hvidt kød, fed fisk, svinekød, grøntsager, risotto, risretter og røgede oste.
ANBEFALET serveringstemperatur 10 -12 °C
ALKOHOL: 14,5%
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Enate Chardonnay Fermentado en Barrica 201720162014

4/5

kandiserede frugter, karamel, kødfulde, cremet, rund. 91 point
Se mere
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

SMAGSNOTER AF Enate Chardonnay Ftado.Barrica 2014:
- Syn: gul.
- Næse: kraftige, udtryksfulde, varme, minder fra kandiserede frugter, røget og krydret smag følelse.
- Mund: intens, men venlige, velsmagende og kompleks.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Somontano.
VINGÅRD: Enate
GRAPE: Chardonnay.

PARRING: fisk, skaldyr.
TEMPERATUR: 8-12 °C
ALKOHOL: 14,5%
Se mere
Else Houmann