Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde

Vin af Spanien

Se alle produkter i Vin af Spanien

Spansk vin har sin oprindelse i Andalusiens sydvestlige kystområder: I århundreder havde Spanien kun to vigtige vinproducerende regioner: Jerez (den ældste) og La Rioja. I dag er situationen meget anderledes da Spanien er blevet et meget vigtigt land, både på grund af sin økonomiske magt såvel som sin position som den største vineksportør i verden.

Til produktionen af spansk vin er der i alt 1,15 millioner hektarer fordelt på de 17 regioner, som producerer rødvin, hvidvin, rosévine, mousserende vine, spiritus og hedvine. Spanien har de største vingårde i Europa.

Spansk vin har med indføringen af nye teknologier inden for vinproduktion fået kvaliteten af sin vin til at stige støt gennem årene. Spaniens alsidige klima og jorde gør at dyrkningen af druer som Albariño, Tempranillo og Garnacha, kendt verden over, finder sted i optimale omgivelser. Alt dette er resultatet af den udvikling og prestige som spanske vingårde har opnået, vingårde som eksempelvis Osborne, Enate, Grupo Pesquera, Vega Sicilia, Protos, Torres , C.V.N.E og Marqués de Cáceres. Ydermere har oprindelsesgarantierne (D.O.) høj international prestige: La rioja, Ribera del Duero og El Priorat.

Spanien er synonym for vin og god mad.

Køb Vine af Spanien online.

Se mere

Drinks&Co anbefaler

Vin af Spanien: bedste Sælgere

se alle

Vin Af Spanien: rød

se alle

Vin Af Spanien: hvid

se alle

Vin Af Spanien: mousserende

se alle

Vin Af Spanien: rosa

se alle

Vin Af Spanien: Robert Parker-bedømmelse

Seneste nyheder i sortimentet

se alle