Tendenser:

Stellenbosch

Anthonij Rupert Cape Of Good Hope Altima Sauvignon Blanc 2017

75cl Størrelse

105,98kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2017 andre årgange
2016 og 2015
Betegnelse:Stellenbosch (Western Cape, Sydafrika)
Kælder: Anthonij Rupert
Volumen : 75cl
Vindruer : Sauvignon Blanc
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14.5
Anthonij Rupert udvikler denne Anthonij Rupert Cape Of Good Hope Altima Sauvignon Blanc 2017 , en vine hvid med DO Stellenbosch med de bedste klynger af sauvignon blanc fra 2017 og med 14.5 alkohol gradering. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Anthonij Rupert Cape Of Good Hope Altima Sauvignon Blanc 2017 i Drinks&Co.

Fremstilling for Anthonij Rupert Cape Of Good Hope Altima Sauvignon Blanc 2017

Anthonij Rupert Cape Of Good Hope Altima Sauvignon Blanc 2017 (Sauvignon Blanc)

Producent: Anthonij Rupert

OD: Stellenbosch

Vindruer: Sauvignon Blanc

Se mere

Bedømmelser af Anthonij Rupert Cape Of Good Hope Altima Sauvignon Blanc 2017

4

3 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Anthonij Rupert Cape Of Good Hope Altima Sauvignon Blanc 2017:Sats Anthonij Rupert Cape Of Good Hope Altima Sauvignon Blanc 2017:

4 /5

Jeg fik det til at smage venner.
Jeg var overrasket over, at det var en hvid så intens farve. Klare minder fra hvide blomster. Den surhedsgrad på Anthonij Rupert følte meget god.
En vin på vil løse enhver Anthonij Rupert mad.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Anthonij Rupert Cape Of Good Hope Altima Sauvignon Blanc 20172015

4/5

I 2011, det første år af Kap Det Gode Håb fra Anthonij Rupert Wyne kom til at markedsføre denne linje blev i påskønnelse af traditionen vin ved Kap det Gode Håb. Mere end 350 år siden, at den første guvernør som plantede de første vinstokke på Kap. Kap det Gode Håb vine kommer fra sådan et historisk og lige så uerstattelige dokumenter. Etiketterne af denne linje illustrere både sort og oprindelse og den unikke karakter af vinstokkene dahinter.Die Altima Sauvignon Blanc trives i en dal, der er omgivet af en bjergkæde. En unik terroir som producerer vine med smukke naturlige surhedsgrad. Næsen viser opfattelser af figenblade, passionsfrugter, citronskal og flint. Smagen er frisk og saftig - denne blide og gode druer strukturiert.Die høstes og afkølet manuelt taget til vingården. Bærrene knuses omhyggeligt og natten saften er tilbage på skind til at udtrække så mange varianter. Vinen lagres i rustfri ståltanke med gær kontakt.
Se mere
Vinexus Wein Shop