Tendenser:

Stellenbosch

Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2016

75cl

RP91Parker

258,66kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2016 andre årgange
2017 og 2015
Betegnelse:Stellenbosch (Western Cape, Sydafrika)
Kælder: Jordan
Volumen : 75cl
Vindruer : Chardonnay
Allergener: Indeholder Sulfitter
Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2016 er en vine hvid af Stellenbosch produseret af Jordan som indeholder et udvalg af chardonnay fra 2016. På Drinks&Co har brugerne værdsat Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2016 med en gennemsnitlig score på 4 over 5 poeng og har følgene scores: robert parker-bedømmelse: 91.

Fremstilling for Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2016

Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2016 (Chardonnay)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Denne hvidvin har en naturlig nuance af gul-grøn farve.
 • Næse: Drinkers er sikker på at lægge mærke til en ren citrus duft efterfulgt af egetræ krydderier.
 • Mund: Denne drik er bedst kendt for sine citrus smag, nemlig kalk. oaky krydderi tilføjer skarphed for vin. Samlet set har det en frisk, sprød smag.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Stellenbosch

VINGÅRD: Denne vin er produceret af Jordan vine i Sydafrika. Vingården er mellem 250-280 meter over havets overflade. Vinstokkene selv er lidt over 25 år. Jordbunden består hovedsagelig af nedbrudt granit.

GRAPE: 100% Chardonnay.

LAGRING: Denne vin er ældet i 11 måneder på franske egetræsfade. De fleste tønder er nye, mens resten kun har været brugt en gang. Tønderne havde også naturligt gær, tilføjede at hjælpe fransk vin gæring. Under modningen, er tønderne rullet til at påvirke smagen af ​​vin.

UDVIKLING: Druerne der anvendes i denne vin er høstet i februar 2016. Druerne er afstilket, knust og presset. Vinen lagres i 11 måneder på franske egetræsfade før aftapning.

PARRING: Denne vin par bedst med hårde oste, pasta med fløde saucer, Cæsarsalat og røget kød snacks.

TEMPERATUR: 10 °C

ALCOHOL 13%

Se mere

Score

RP91Parker

Bedømmelser af Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2016

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2016:Sats Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2016:

4 /5

Jordan Nine Yards Chardonnay er flagskibet i Jordan domæne og er et perfekt ægteskab mellem den gamle og den nye verden. I munden karakteristiske mineralitet, fine surhedsgrad og nice struktur gennem lie-modning.
Se mere
,

4 /5

De Ni Yards Chardonnay er ældet sur lie i 13 måneder med regelmæssig rullende tønder i rækkefølge blandes grundigt bærmen at få vinen. Næsen er meget raffineret med aroma af mandel, muskatnød, et strejf af smeltet smør, men alt veldefineret og ikke anmassende. Smagen er meget godt afbalanceret med frisk syreindhold, en antydning af appelsinskal, pære og fersken. Vinen har en stor finish og fik intet for ingenting 92 Parker Points. Dette er en meget elegant og kompleks hvidvin og intet for ingenting Jordan er den øverste domæne for fremragende Chardonnay og de helt sikkert bevise dette flagskib Nine Yards Chardonnay. Flagskibet Nine Yards Chardonnay er to gange af vin magasin Decanter stemt 'Bedste Chardonnay af verden "og vandt afhandling Wine Competition.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 201620172015

4/5

De Ni Yards Chardonnay er ældet sur lie i 13 måneder med regelmæssige roller fartøjer for at få bundfaldet godt blandet med vinen. Næsen er meget raffineret med aroma af mandel, muskatnød, et strejf af smeltet smør, men alt veldefineret og ikke anmassende. Smagen er meget godt afbalanceret med frisk syreindhold, en antydning af appelsinskal, pære og fersken. Dette er en meget elegant og kompleks hvidvin og intet for ingenting Jordan er den øverste domæne for fremragende Chardonnay og bevise de er med dette flagskib Nine Yards Chardonnay. Flagskibet Nine Yards Chardonnay er to gange af vin magasin Decanter stemte 'Best Chardonnay af verden "og vandt afhandling Wine Competition.
Se mere

4/5

Jordan Nine Yards Chardonnay 2015: Elegant grønlig gul. Lugter af karamel, smør, nelliker, pincante, med en citron-lime citronskal. Komplekse varianter på ganen, citrus og mineraler, hvilket giver en fornemmelse i munden frisk tropisk frugt og fersken og dens perfekt afbalanceret med ristet træ melon med en sidste gang.
Se mere

Andre produkter fra samme vingård