Té Verde 40g

English Tea Shop (Te og infusioner)

25,51kr + 218,48kr Forsendelse (15 - 22 dage)

25,51kr/enhed

Forsendelse: 218,48kr (15 - 22 dage) ved Delicat (Spain)

krDu vil modtage 0.04 point for hver, købt enhed

Køb Se flere priser »

Vi elsker te, og ønsker at sprede den kærlighed, hvilket er grunden til vi ved English Tea Shop har gjort det vores liv lang mission for at levere den bedst mulige kop te til nationen og videre. Vi kilde kun de fineste, mest velsmagende ingredienser, der beskæftiger sig direkte med landmænd og producenter fra hele verden. Vi har nogle af de mest erfarne te blendere, middelproducenter og smagsdommere i branchen, og til at starte, vores produktionsfacilitet ligger i hjertet af Sri Lanka, hvilket betyder, at vi kan stole på velafprøvede te teknikker, sammen med et par moderne processer, til at levere virkelig lækre, bæredygtige, men økonomiske løsninger. Vi har et omfattende sortiment af liflig te, fra traditionel engelsk morgenmad, til tungen snurren tisane, citrongræs, ingefær og citrus, bare venter på dig. Prøv en af ​​vores engelske Tea Shop te, og vi udfordrer dig til ikke at føle og sprede kærlighed!

Teknisk fil ·

Kategori:Te og infusioner (Gourmet)
Producent: English Tea Shop

Beskrivelse · English Tea Shop

Té Verde 40g

Vi elsker te, og ønsker at sprede den kærlighed, hvilket er grunden til vi ved English Tea Shop har gjort det vores liv lang mission for at levere den bedst mulige kop te til nationen og videre.

Vi kilde kun de fineste, mest velsmagende ingredienser, der beskæftiger sig direkte med landmænd og producenter fra hele verden. Vi har nogle af de mest erfarne te blendere, middelproducenter og smagsdommere i branchen, og til at starte, vores produktionsfacilitet ligger i hjertet af Sri Lanka, hvilket betyder, at vi kan stole på velafprøvede te teknikker, sammen med et par moderne processer, til at levere virkelig lækre, bæredygtige, men økonomiske løsninger.

Vi har et omfattende sortiment af liflig te, fra traditionel engelsk morgenmad, til tungen snurren tisane, citrongræs, ingefær og citrus, bare venter på dig.

Prøv en af ​​vores engelske Tea Shop te, og vi udfordrer dig til ikke at føle og sprede kærlighed!

English Tea Shop

Købe Gourmet English Tea Shop:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Té Verde 40g

Udgivet til04.48

4/5

Green Tea 40G

Forfriskende, rengøring og fyldt med antioxidanter, er vores Fairtrade grøn te fremstilles ved anvendelse af traditionelle kinesiske metoder, hjælper det til at forblive en sand klassiker.
Fairtrade & Økologisk | 20 breve af 40 g.
læse fuld

Sammendrag af bedømmelser

(1 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 1 kommentarer »

bedste Sælgere Te og infusioner