Tendenser:

Mexico

Excellia Tequila Añejo

70cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Tequila (Destillater)
Producent: Excellia Tequila
Volumen : 70cl
Alkoholvolumen: 40
Land: Mexico
Type Af Tequila: Añejo
Excellia Tequila tilbyder os denne Excellia Tequila Añejo (383,87kr), en tequila Añejo oprindeligt fra Mexico med en alkohol graduering på 40 °. 4 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Excellia Tequila Añejo og det har blevet kvalifiseret med bemærk penin : 92.

Beskrivelse af Excellia Tequila Añejo

Excellia Tequila Añejo

FUNKTIONER

De ældede tequilas skal være fyldt mindst 12 måneder. Añejo er alderen Excellia i 16 måneder i tønder af Sauternes og cognac. Ægteskabet af tequila noter integrerer med aromaer af de to kvintessensen franske regioner projicere en frisk og krydrede noter i Excellia. Den "perfekte tjene" anbefales kun i stuetemperatur eller i?, Klipperne på glasset forsigtigt bevæger sig som isen smelter.

ØJE

Sure, jordnær gul med gyldne reflekser

BOUQUET

Komplekse krydderier. Noter af honning, frugtagtig og blomster. Opfattelsen blomster med søde noter er til stede. Noter af træ, pærer, røde og lilla blomster og krydderier som kanel, nelliker og ingefær.

EVOLUTION i mund

Minder fra tanniner med lidt skarphed, agave og søde dessertvine.

ENDELIG

Meget velafbalanceret, rund og krydret. En endelig minder om varianter af kakao. Meget vedholdende.

KAPACITET

70 cl.

Se mere

Bedømmelser af Excellia Tequila Añejo

4

9 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  9
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Excellia Tequila Añejo:Sats Excellia Tequila Añejo:

4 /5

- Alderen atten måneder, Excellia Anejo leverer dessertvin aromaer (modne og søde druer, tørrede abrikoser og pærer) med skiftende noter af Rancio, bagte krydderier og urter, læder og sandeltræ.
- Smagen er intens og rund med en stærk og garvesyre woodiness sammen med friske krydderier, snurren peber og søde trækul noter.
- Den lange finish er gradvis og afslørende med afbalancerede dvælende toner af kakao og plantage. Excellia er en unik anejo tequila der spurns den nemme, standard anejo-tequila vej af vanille-og-honning til fordel for en stor, udfordrende smag profil, der giver anejo kategori hvad det har indtil nu manglet: troværdighed så stor, alderen tequila, uden indrømmelser til sødme.
- "Excellia Anejo er virkelig en verdensklasse nipper tequila med dyb og elegant krydret træ karakter."
Jean-Sebastien Robicquet.
Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård