• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Gran Centenario Añejo

Centenario Internacional (Tequila)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

146,02kr + 35,26kr Forsendelse (3 dage)

146,02kr/enhed

Forsendelse: Vino Premier MX (Mexico)

kr Du vil modtage 0.25 point for hver, købt enhed

Centenario Internacional er udvikkleren af Gran Centenario Añejo (146,02kr), en tequila Añejo produceret i Mexico med 38 ° med alkohol volumen. Drinks&Co brugere giver til Gran Centenario Añejo 4,5 5 poeng.

Teknisk fil · Gran Centenario Añejo

Kategori:Tequila (Destillater)
Producent: Centenario Internacional
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 38
Land: Mexico
Antal Destillationer: 2 Destillationer
Type Af Tequila: Añejo

Beskrivelse · Centenario Internacional

Gran Centenario Añejo

SMAGSNOTATER:

 • Farve: lys rav tone.
 • Lugt: Balanceret og let frugtagtig næse med fremtrædende eg noter blandet med agave, mandler, vanilje og nelliker.
 • Smag: Balanceret, blød og let sødlig på ganen. Flavors of kogt agave, vanilje, ristede mandler og nelliker.

PRODUCER: Gran Centenario. Siden 1857 blev tequila produceret i små partier af Lazaro Gallardo i hans værtshus "La Gallardeña", men det var i 1895, at navne som Gran Centenario tequila til minde om det nye århundrede. Hans søn Luciano besluttet at flaske den i 1920, ved hjælp af billede Angel of Independence, som det plejede at guldmarked mønt Mexico Centennial mindes 100-året for uafhængigheden af ​​landet.

LAND: Mexico.

DETALJER FOR FORBEREDELSE: Denne anejo tequila er fremstillet af 100% agave modnet i 10 år, hvilket er ældet i 18 måneder i amerikanske egetræsfade ristet, at få et strejf af rav farve. I udviklingsprocessen benytte den unikke og patenterede "blød selection", hvor forskellige partier af tequila, strengt udvalgt for sin blødhed og fremragende kvalitet, hvorved der genereres dens komplekse og glat profil karakteristisk mix. Før aftapning tequila underkastes kold filtrering.

ALKOHOL: 38%

Centenario Internacional

Den berømte Ron Centenario udspringer af saft af sukkerrør, som derefter gæret og lagret i fine egetræsfade. Processen med at udvikle Centenario Rum begynder med en omhyggelig udvælgelse af sukkerrør. Det tropiske klima begunstiget af en vulkansk jord og dens naturlige rigdom gør Costa Rica et...

Købe Destillater Centenario Internacional:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Gran Centenario Añejo

Vino Premier

Udgivet til09.29

4/5

Gran Centenario Añejo

Tequila Gran Centenario Añejo tequila Gran Centenario Añejo er en fin tequila lavet 100% fra agave specielt udvalgt og modnet i 10 år. Sin produktionsproces af dobbelt destillation og derefter på 18 måneder i amerikansk egetræsfade ristet, hvilket bringer den farve og smag. Det er produceret af vingården Centenario i Mexico. Denne tequila har et alkoholindhold på 40% vol. Hvis du har spørgsmål, når de køber den Gran Centenario Añejo Tequila, kontakte sommelier af vores online vinbutik og vil rådgive dig uden forpligtelse.

Flere anmeldelser af Gran Centenario Añejo

Monika Vaclahovsky

Udgivet til08.50

5 /5

Tequila Gran Centenario Añejo

meget god tequilla, meget mild
Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

Gran Centenario Anejo

- Gran Centenario Aneejo er fremstillet af 100% blå Agave, lagret i 18 måneder i ristede amerikanske egetræsfade. Det er let og rørige med mild Agave med ristede træ overtoner.
- Gran Centenario Anejo kan nydes som et skud eller over is.
- Valg Suave er en proces, hvor Tequila Master udvælger kun de jævneste, bedste kvalitet alderen anejo tequilas, og blander dem i henhold til den proces, der er nedsat ved Lazaro Gallardo i 1857.
Herdis Hovmand

Udgivet til16.42

4 /5

SMAGSNOTATER:Farve: lys rav tone.Lugt: Balanceret og let frugtagtig næse med fremtrædende eg noter blandet med agave, mandler, vanilje og nelliker.Smag: Balanceret, blød og let sødlig på ganen. Flavors of kogt agave, vanilje, ristede mandler og nelliker.PRODUCER: Gran Centenario. Siden 1857 blev tequila produceret i små partier af Lazaro Gallardo i hans værtshus "La Gallardeña", men det var i 1895, at navne som Gran Centenario tequila til minde om det nye århundrede. Hans søn Luciano besluttet at flaske den i 1920, ved hjælp af billede Angel of Independence, som det plejede at guldmarked mønt Mexico Centennial mindes 100-året for uafhængigheden af ​​landet.LAND: Mexico.DETALJER FOR FORBEREDELSE: Denne anejo tequila er fremstillet af 100% agave modnet i 10 år, hvilket er ældet i 18 måneder i amerikanske egetræsfade ristet, at få et strejf af rav farve. I udviklingsprocessen benytte den unikke og patenterede "blød selection", hvor forskellige partier af tequila, strengt udvalgt for sin blødhed og fremragende kvalitet, hvorved der genereres dens komplekse og glat profil karakteristisk mix. Før aftapning tequila underkastes kold filtrering.ALKOHOL: 38%

Sammendrag af bedømmelser

(6 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  5
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.5/5

Baseret på 6 kommentarer »