Tendenser:

Mexico

Tequila Herradura Añejo

70cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Kategori:Tequila (Destillater)
Producent: Destilerías Tequila Herradura
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 40
Land: Mexico
Type Af Tequila: Añejo
Destilerías Tequila Herradura producerer denne Tequila Herradura Añejo (302,22kr), en tequila Añejo destilleret i Mexico der har et alkoholindhold på 40 °. En tequila er validert med 4 mere end 5 poeng ifølge Drinks&Co brugere og fortjener en overvejelse af bemærk penin : 94 fra magasiner og professionelle aviser.

Beskrivelse af Tequila Herradura Añejo

Tequila Herradura Añejo

SMAGSNOTATER:

 • Vis: Den Tequila Herradura Añejo er en rav til dybe gyldne refleksioner.
 • Næse: Ved første øjekast har dyb, rig smag af agave kogt dominere, så er mere diskrete strejf af krydderier og brænderøg vises gradvist.
 • Smag: Efter et akut anfald, men søde aromaer af tørrede frugter og nødder blidt finde sted i paladset, ledsaget af den allestedsnærværende agave helt glat. Eftersmagen er lang og behagelig.

ALDER: 25 måneder.

PRODUCER: Siden 1870, i hjertet af Jalisco, hjem til den "hestesko" arbejder med succes til fremstilling af traditionelle tequila af højeste kvalitet. En af dens funktioner er forlænget aldring i tønder lokalt fremstillet, som kan give en speciel og genkendelig smag.

LAND: Mexico.

DETALJER FOR FORBEREDELSE: Den tequilas hus "Horseshoe" er alle lavet efter traditionelle metoder og med den største omhu. En god tequila skal først være den bedste agave, så er det tid til at gøre deres arbejde. Først, at af væksten af ​​planten, der ikke indsamles før sit ottende år, og langsomt lave mad til mere end en dag, en chill flere timers gæring fra gær frugt til mere end tre dage, en dobbelt destillation og endelig aldring i egetræsfade i 2 år.

ALKOHOL: 40%

Se mere

Sådan serveres den

Sammenligning

Bedømmelser af Tequila Herradura Añejo

4

17 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  17
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Tequila Herradura Añejo:Sats Tequila Herradura Añejo:

4/5

Smagsnoter:
- Farve: Tequila Herradura Añejo skatte en delikat bleg strå.
- Lugt: Attraktioner af grillet tomat, ristede peber, agurk og peber.
- Smag: En varm indrejse, glycerin, viser tilsatsmaterialer vin smag af tomat, ristede nødder, tørrede krydderurter, nelliker og frisk krakket sort peber. God længde. Ren overflade, saltet og tørret med en usædvanlig lang hvid peber, nelliker og smag af lanolin. Stor balance.

ALKOHOL: 40% Vol.
LAND: Mexico.
Se mere,

Tequila Herradura Añejo

4 /5

- Aged i to år, dybe rav farve hints til sin oaky, krydret smag.
- nippede som en fin Cognac, Herradura Anejo er virkelig en af ​​verdens fineste spiritus.
- Den første kommercielt tilgængelige Anejo introduceret af Herradura i 1962.
- Herradura Anejo - Gold Medal Vinder på både San Francisco verden Spirits Competition 2006 og International Wine & Spirit Competition 2006.
Se mere
,

Herradura Anejo

4 /5

SMAGSNOTATER:Farve: Mørk AmberAroma: Intense noter af kogt agave og krydderi, Toasty eg og nødder.Mund: Meget glat med kogt agave og tørret frugt. Efterbehandling glat og cremet.ALKOHOL: 40% VolLAND: Mexico
Se mere
,

4 /5

Se mere
,

Jeg her altid en flaske hjemme

Se mere