Tequila Patrón Reposado

The Patrón Spirits Company (Tequila)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

211,93kr + 35,26kr Forsendelse (3 dage)

211,93kr/enhed

Forsendelse: Vino Premier MX (Mexico)

kr Du vil modtage 0.36 point for hver, købt enhed

The Patrón Spirits Company producerer Tequila Patrón Reposado (211,93kr), en tequila Reposado fra Mexico med en alkohol graduering på 40 °. På Drinks&Co har brugerne værdsat Tequila Patrón Reposado med en gennemsnitlig score på 4 over 5 poeng.

Teknisk fil · Tequila Patrón Reposado

Kategori:Tequila (Destillater)
Producent: The Patrón Spirits Company
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
1L og 50ml
Alkoholvolumen: 40
Land: Mexico
Type Af Tequila: Reposado

Beskrivelse · The Patrón Spirits Company

Tequila Patrón Reposado

SMAGSNOTATER:

 • Vis: Lidt rav
 • Næse: Aromas af frisk eg og agave. citron noter.
 • Smag: sød og glat. Vigtige skovklædte egetræer danner en perfekt balance med frisk agave. Tryk på frugt, citrus og honning. kendetegnet ved en endelig lys vanille, blomsteragtig duft.

Alder: 6 måneder

PRODUCER: Patron destilleri

LAND: Mexico

DETALJER FOR FORBEREDELSE: udviklet efter en traditionel proces, Tequila Patrón Reposado er kun gjort med agave blå Weber nået modenhed efter 8 års dyrkning. Ananas, hjertet af planten ekstraheres derefter. Disse skæres manuelt og derefter opvarmet i en mursten ovn til opnåelse af en ensartet præparat. Hvorefter blandingen knuses, og den resulterende ferment i 3 dage. Efter destillation i små portioner, blandingen ældes i hvide egetræsfade i de mindst 2 måneder. Tequila pakkes i glasflasker udformet manuelt og individuelt nummereret. Hele processen med produktionen at ånderne er lavet på Hacienda mønster i den mexicanske by Jalisco, i hjertet af det kvarter af tequila. Sixty arbejdere skiftes til at udføre sin produktion. Den Tequila Patrón Reposado er en del af liquor annoncer, givet kvaliteten af ​​agave er gjort.

ALKOHOL: 40%

The Patrón Spirits Company

Købe Destillater The Patrón Spirits Company:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Tequila Patrón Reposado

XO-vin

Udgivet til13.27

4/5

Tequila Patron Reposado

Produceret i Jalisco regionen i Mexico, er Tequila Patron Reposado fremstillet af 100% blå agave plukket duftende main.Richement omfatte blomster og træagtige næse før opdage hints af frugt og blomster og vanille munden. Den endelige karakter er lidt blomster og vanilje.

Flere anmeldelser af Tequila Patrón Reposado

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

Patron Reposado

- Patron Reposado er lagret på egetræsfade i minimum seks måneder. Patron Reposado er ældet og blandet for at inkorporere den friske rene smag af Patron Silver med en antydning af egetræ smag findes i Patron Anejo.
- reposado stil tequila har været populær i Mexico i mange år og oplever en fremragende modtagelse af de fleste tequila kendere verden over.
- Patron Reposado kan nydes som en nipper tequila eller blandet med høj kvalitet blandere. Det gør en fremragende "Ultra Premium" margarita.
- Patron Tequila, ligesom de store vine og congacs af verden, er usædvanlig for en grund. Det begynder med de fineste voksende region i Mexico. Højt oppe i bjergene i Jalisco eksisterer en region, der gør det muligt med perfekt jord og klima, som gør det muligt for sukker og syre balance i Weaber Tequilana Blå Agave at modne og producere en 'Agave Pina' sidestykke andre steder i verden.
- Ligesom premium druer, skal sukkeret syrebalancen være perfekt før høst.
- Patron tequilas er de eneste tequilas virkelig produceret i det traditionelle håndlavede mode. Efter høsten 'pina' er omhyggeligt selcted, trimmes og derefter langsomt damp bages. Når kogt til perfektion den 'pina' er udblødt med store, naturlige, sten-fræsning hjul. Fermenteringen sker med fiberen ifølge 'pina' som hjælper bibringe det unikke smag og glathed. Efter en dobbelt destillation proces tequila lagres i små egetræsfade. Ved korrekt alderen tequila er fint filtreret og klar til forsigtig hånd aftapning.
- Hver flaske er invidually underskrevet og givet en unik flaske nummer på grund af det begrænsede antal producerede.
Berndt Møller

Udgivet til16.11

4 /5

SMAGSNOTATER:Farve: Lys strå med gulgrøn glat refleksion.Aroma: let sødlig, eg toner og cremet duft af agave.Mund: Fyldig og kompleks, cremet konsistens med en sød strejf af vanilje. Intens, krydret finish.ALKOHOL: 40% VolLAND: Mexico
Passione Vino

Udgivet til09.15

4 /5

Alkohol: 40
Indhold: 0, 7 l
Læs flere anmeldelser af Tequila Patrón Reposado »

Sammendrag af bedømmelser

(13 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  13
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 13 kommentarer »