• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Tequila Patrón Silver

The Patrón Spirits Company (Tequila)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

204,83kr + 35,26kr Forsendelse (3 dage)

204,83kr/enhed

Forsendelse: Vino Premier MX (Mexico)

kr Du vil modtage 0.35 point for hver, købt enhed

Du vil gerne vide det...

Teknisk fil · Tequila Patrón Silver

Kategori:Tequila (Destillater)
Producent: The Patrón Spirits Company
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
1L og 75cl
Alkoholvolumen: 40
Land: Mexico
Type Af Tequila: Silver

Beskrivelse · The Patrón Spirits Company

Tequila Patrón Silver

SMAGSNOTATER:

 • Farve: gennemsigtig linse.
 • Lugt: Den har en intens aroma af agave og citrus, hvor friskhed citron og cedertræ hersker, sammen med frugtagtige noter af solbær og naturlægemidler noter af frisk græs.
 • Smag: blød og sød smag, en medium krop, behagelige og komfortable strukturerede referencer og sidste behageligt citrus peber.

PRODUCER: Protektor Spirits Company blev grundlagt i 1989 i hjertet af Mexico med den hensigt at producere et højt niveau af Tequila. I årenes løb har virksomheden været i stand til at skille sig ud fra mængden, opnå høje niveauer af kvalitet, at erhvervelsen af ​​en ny hovedkvarter i 2000, hvor opmærksomhed for detaljer er nøglen og begrænse miljøbelastningen fra produktionen af ​​tequila stor anseelse.

LAND: Mexico.

DETALJER OM FREMSTILLING: Til dette destillat, den mest solgte i USA, er forskellige sorter af tequilas, hver lagret på små hvide egetræsfade i 12 måneder under anvendelse af en fuldstændig håndlavet produktionsproces kombineres. Sølvet versionen er aftappet uden ældning. Hver flaske er lavet og nummereret i hånden af ​​en glarmester håndværker genbrugsglas, og er anerkendt for sin glat, blød og meget velegnet til at blande karakter gør dette velegnet destillat til klassiske og innovative cocktails.

ALKOHOL: 40%

The Patrón Spirits Company

Købe Destillater The Patrón Spirits Company:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Tequila Patrón Silver

Drinksupermarket

Udgivet til12.41

4/5

Tequila Patrón Silver

Patron Silver tequila er det perfekte ultra-premium krystalklar ånd. Håndlavet fra det bedste 100% Weber Blå Agave og håndlavet i kun små partier til at være usædvanligt glat, blød og let blandes.

Flere anmeldelser af Tequila Patrón Silver

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

Patron Silver

- Patron Silver kaldes ung eller "joven" tequila. En lighed, kan gøres til en ung eller nouvelle vin.
- Det er kendt for sin lette, friske, krystalklart udseende og en elegant glathed ikke findes i andre sølv tequilas. Mange foretrækker denne glat, blød og let tequila over en gammel og lidt oaky smag. Dem, der kender forskellen kan finde Patron Silver den fineste sølv tequila til rådighed. Det er perfekt til at blande med en høj kvalitet mixer eller let kan nippede.
- Patron Tequila, ligesom de store vine og cognacer i verden, er usædvanlig for en grund. Det begynder med de fineste voksende region i Mexico. Højt oppe i bjergene i Jalisco eksisterer en region, der gør det muligt med perfekt jord og klima, som gør det muligt for sukker og syre restbeløb af Weber Tequilana Blå Agave at modne og producere en 'Agave Pina' sidestykke andre steder i verden.
- Ligesom premium druer, skal sukkeret syrebalancen være perfekt før høst.
- Patron tequilas er de eneste tequilas virkelig produceret i det traditionelle håndlavede mode. Efter høsten 'pina' er nøje udvalgt, trimmes og derefter langsomt damp bages. Når kogt til perfektion den 'pina' er udblødt med store, naturlige, sten-fræsning hjul. Fermenteringen sker med fiberen ifølge 'pina' som hjælper bibringe sin enestående smag og glathed. Efter en dobbelt destillation proces tequila lagres i små egetræsfade. Ved korrekt alderen tequila er fint filtreret og klar til forsigtig hånd aftapning.
- Hver flaske er individuelt signeret og givet en unik flaske nummer på grund af det begrænsede antal producerede.
Alliance Riviera

Udgivet til07.46

3.5 /5

Kvalitet opskalere nok til en reduceret pris
Marco Fedozzi

Udgivet til09.57

5 /5

god service !!
Læs flere anmeldelser af Tequila Patrón Silver »

Sammendrag af bedømmelser

(17 visninger)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  16
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 17 kommentarer »