Velkommen til Drinks&Co

Du skal være 18 år eller derover for at besøge denne side.

Indtast venligst dit fødselsår.

Husk at drikke med måde
Tendenser:

Tokaj

Oremus Mandolás 2018

75cl

Oremus Mandolás 2018

143,00kr 135,34kr
135,34kr 143,00kr
Butik: Perbaccowein DK (Germany) Priser i andre butikker Forventet levering: 9 - 11 dage
Dette produkt har ekstra tid til at udstede 48 timer.
Leveringsomkostninger: 101,45kr

-5%

Teknisk fil

Vintype: Vin sød
Vintage: 2018
Betegnelse:Tokaj (Tokaj-Hegyalja, Ungarn)
Kælder: Tokaj Oremus
Volumen : 75cl
Vindruer : Furmint
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13.5
Slutåret For Bedste Servering: 2027
Land: Ungarn
Tokaj Oremus udvikler denne Oremus Mandolás 2018 (135,34kr), en vine sød fra DO Tokaj med udvalgte klynger af furmint fra 2018 og den har en alkohol prosent på 13.5. Oremus Mandolás 2018 ledsages normalt af desserter og forretter / appetizers. 5 5 poeng er bedømelsen Drinks&Co brugere har givet Oremus Mandolás 2018.

Beskrivelse af Oremus Mandolás 2018

Oremus Mandolás 2018 (Furmint)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: Vist i glas gylden farve.
  • Næse: Afspiller de karakteristiske træk ved den Furmint: søde pærer og bagte æbler.
  • Mund: Fyldig og med en stor syrlighed. Og endelig frugtagtige noter af abrikos.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Tokaj, Ungarn.

VINGÅRD: Vingård Tokaj-Oremus.

GRAPE: Furmint.

ALDRING: Lagret i små tønder 136 liter, typisk for området. Rester omkring 6 måneder i disse tønder med periodiske 'batonnages' på sine egne bærme.

UDVIKLING: Druerne høstes manuelt i kasser med 12 kg. Druerne bliver presset uden destemming. Gæringen foregår i tønder nyt træ med nye ristet og forlænger mellem 8 og 12 dage.

PARRING: Fremragende med hvid fisk til ovnen, ris fisk og grillet fisk og skaldyr.

TEMPERATUR: 6-8 ° C

ALKOHOL: 13%

Se mere

Sådan serveres den

Serveringstemperatur

10

Bedømmelser af Oremus Mandolás 2018

5

7 kundebedømmelser
  • 5
    1
  • 4
    6
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Din bedømmelse af Oremus Mandolás 2018:Sats Oremus Mandolás 2018:

5/5

En meget spændende vin og absolut en anderledes “Tokaji” Bør prøves!
Se mere,

Tokaji Oremus Mandolas 2018

4 /5

NOTES DE DÉGUSTATION:

  • Vue: couleur dorée.
  • Nez: notes caractéristiques de Furmint: poires douces, pommes rôties, etc.
  • Bouche: riche et avec une grande acidité. Notes fruitées et finale abricot.

DÉSIGNATION D'ORIGINE: Tokaj

VIGNOBLE: Vignoble de 25 ans situé à 200 mètres d'altitude, à l'abri des vents du nord et avec une densité de peuplement appropriée (5 600 pieds par hectare).

VIEILLISSEMENT: Elevage en petits fûts de 136 litres, typiques de la région. Il reste environ 6 mois dans ces barriques avec des 'battonages' périodiques sur ses propres lies.

PRÉPARATION: Les grappes sont pressées sans égrappage. La fermentation a lieu dans de nouveaux fûts en bois avec de nouveaux toasts par rapport aux millésimes précédents et dure entre 8 et 12 jours.

Se mere
,

4 /5

GESCHMACKSNOTEN:

  • Ansicht: goldene Farbe.
  • Nase: charakteristische Noten von Furmint: süße Birnen, geröstete Äpfel usw.
  • Mund: reich und mit einer großen Säure. Fruchtige Noten und Aprikosen-Finish.

BEZEICHNUNG DES URSPRUNGS: Tokaj

WEINBERG: 25 Jahre alte Weinberge auf einer Höhe von 200 Metern, vor Nordwinden geschützt und mit der entsprechenden Bestandsdichte (5.600 Pflanzen pro Hektar).

ALTERUNG: Alterung in kleinen, für die Region typischen 136-Liter-Fässern. Es bleibt für ungefähr 6 Monate in diesen Fässern mit periodischen "Battonages" auf seiner eigenen Hefe.

VORBEREITUNG: Die Trauben werden ohne Zerstörung gepresst. Die Gärung erfolgt in neuen Holzfässern mit neuen Toasts im Vergleich zu früheren Jahrgängen und dauert zwischen 8 und 12 Tagen.

Se mere
,

4 /5

NOTAS DE PROVA:

  • Visão: cor dourada.
  • Olfato: notas características de Furmint: peras doces, maçãs assadas, etc.
  • Paladar: rico e com ótima acidez. Notas frutadas e final de damasco.

DESIGNAÇÃO DE ORIGEM: Tokaj

VINHA: Vinhedos de 25 anos situados a 200 metros de altitude, protegidos dos ventos do norte e com densidade de estoque adequada (5.600 plantas por hectare).

ENVELHECIMENTO: Envelhecimento em pequenas pipas de 136 litros, típicas da região. Permanece por cerca de 6 meses nesses barris com 'battonages' periódicas em suas próprias borras.

PREPARAÇÃO: Os cachos são prensados sem desengace. A fermentação ocorre em barricas de madeira novas com tostas novas em relação às safras anteriores e dura entre 8 e 12 dias.

Se mere
,

Andre produkter fra samme vingård