Tendenser:

Castellare di Castellina Le Ginestre 2018

75cl

Castellare di Castellina Le Ginestre 2018

74,26kr
74,26kr
Butik: Xtrawine DK (Italy) Forventet levering: 4 - 7 dage
Leveringsomkostninger: 147,27kr

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2018 andre årgange
2017 og 2016
Betegnelse:Toscana (Italien)
Kælder: Castellare di Castellina
Volumen : 75cl
Vindruer : Chardonnay (40%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Vine hvid Castellare di Castellina Le Ginestre 2018 (74,26kr) er en Toscana fra vingården Castellare di Castellina med chardonnay fra 2018 og den har en alkohol grad på 13.

Beskrivelse af Castellare di Castellina Le Ginestre 2018

Castellare di Castellina Le Ginestre 2018 (Chardonnay)

SMAGSNOTATER:

  • Syn: Straw farve.
  • Næse: lækre aroma af fersken, buksbom, hyldebær. Prickly strejf af vanille og solbær.
  • Mund: Rund og viser en afbalanceret struktur.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Tuscany

VINGÅRD: Castellare di Castellina

GRAPE: 60% Sauvignon Blanc, 40% Chardonnay.

LAGRING: vin uden ældning.

UDVIKLING: Vinen er lavet i rustfri ståltanke.

PARRING: Klassisk med skaldyr, lyst kød interessant, også perfekt med typisk toscansk salami.

TEMPERATUR: 8 ° - 12 ° CALKOHOL: 12,5%

Se mere

Vingården

Castellare di Castellina

Et historisk selskab af Chianti Classico, Castellare di Castellina, blev født i nutidens form i 1968, takket være sammensmeltningen af ​​fem forskellige gårde. Et magisk sted, hvor vinmarkerne - totalt tre og tredive hektar - er perfekt integreret i miljøet, herunder skov og andre afgrøder. Et område hvor fremragende eksponering, god dræning af vand, blandede jordarter af kalkholdig marl, galestro og lille ler har altid givet godt strukturerede vine, intense og egnede til lang aldring i flaske. Vingården har været iværksætter Paolo Panerai siden slutningen af ​​70'erne, som straks begyndte en lang forskningsproces med det formål at forbedre alle sine etiketter. En omhyggelig optælling af vinstokke, der blev foretaget umiddelbart efter købet, har f.eks. Lov til at vælge den bedste sangiovese-art for "Sodi di San Niccolò", selskabets symbolske vin. Ikke kun det: Et eksperimentelt plot, der er plantet i ejendommen i samarbejde med universiteterne Milano og Firenze og med instituttet for San Michele all'Adige, giver mulighed for løbende forskning om de bedste kloner samt produktion af stiklinger, der er valgt til fornyelse af vinmarkerne.På en højde på ca. 370 meter over havets overflade har vinstokke en alder på mellem fem og tredive år og kommer til at producere kvalitativt fremragende druer. I kælderen behandles klyngerne Sangiovese og Malvasia Nera og derefter også Merlot, Chardonnay og Sauvignon Blanc, der forfølger et enkelt hovedmål: at forbedre og forbedre alle de egentlige egenskaber, der tilhører sorten og hidrøre fra terroiren. Med de etiketter, hvor hvert år en anden fugl skiller sig ud, valgt blandt de personer, der trues med at understrege den omsorg og respekt, som selskabet har over for miljøet, er de der fører tilbage til navnet Castellare di Castellina alle vine i årevis tilhørende den bedste toscanske tradition for Chianti Classico. Flasker, de der kommer fra kælderen i Castellina in Chianti, døtre af en dyb kærlighed til deres land og deres vinmarker, og resultatet af en lige så stor respekt for områdets ældste traditioner.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Castellare di Castellina Le Ginestre 2018

Dette produkt har ingen kommentarer endnu. Vær den første til at bedømme det.

Anmeldelser af andre årgange af Castellare di Castellina Le Ginestre 201820172016

4/5

I en super jeg har købt flere flasker Castellare di Castellina Le Ginestre 2017.
Nice og hyggelig Color. Jeg troede, det lugtede Castellare di Castellina Le Ginestre mango, banan og pære. Jeg ophold røgfyldte noter.
Se mere
Hedevig Mathiassen

4/5

Castellare di Castellina Le Ginestre mindede mig om jasmin på næsen. Det er en Chardonnay med en meget afbalanceret smag.
En klassiker , den øverste Chardonnay.
Se mere
Henrik Bærentsen