Tendenser:

Castellare di Castellina Merlot Poggio Ai Merli 2016

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2016 andre årgange
2017 og 2012
Betegnelse:Toscana (Italien)
Kælder: Castellare di Castellina
Volumen : 75cl
Vindruer : Merlot (100%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 14
Castellare di Castellina producerer Castellare di Castellina Merlot Poggio Ai Merli 2016 (739,86kr), en vine rød af DO Toscana baseret på merlot klynger fra 2016 og hvid alkohol gradueringen er på 14. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 4 5 poeng.

Beskrivelse af Castellare di Castellina Merlot Poggio Ai Merli 2016

Castellare di Castellina Merlot Poggio Ai Merli 2016 (Merlot)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: intens og lys lilla.
 • Næse: kompleks med noter af sorte frugter som brombær og blåbær, er ren, med antydninger af kirsebær, blomme, hindbær, noter af kakao, vanilje og kaffe.
 • Mund: Blød og udviklet smag med elegante tanniner, er afbalanceret, finishen er lang, harmonisk og med en frugtagtig eftersmag.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Toscana (Italien).

VINGÅRD: Castellare di Castellina.

GRAPE: Merlot.

LAGRING: forfalder i egetræsfade i 14 måneder.

UDVIKLING: Druerne høstes manuelt og vinfremstilling processer er traditionelle, fremstillet på egetræsfade.

PARRING: Perfekt med rødt kød, pølser, grill og pasta saucer.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOLISK: 14%

Se mere

Vingården

Castellare di Castellina

Et historisk selskab af Chianti Classico, Castellare di Castellina, blev født i nutidens form i 1968, takket være sammensmeltningen af ​​fem forskellige gårde. Et magisk sted, hvor vinmarkerne - totalt tre og tredive hektar - er perfekt integreret i miljøet, herunder skov og andre afgrøder. Et område hvor fremragende eksponering, god dræning af vand, blandede jordarter af kalkholdig marl, galestro og lille ler har altid givet godt strukturerede vine, intense og egnede til lang aldring i flaske. Vingården har været iværksætter Paolo Panerai siden slutningen af ​​70'erne, som straks begyndte en lang forskningsproces med det formål at forbedre alle sine etiketter. En omhyggelig optælling af vinstokke, der blev foretaget umiddelbart efter købet, har f.eks. Lov til at vælge den bedste sangiovese-art for "Sodi di San Niccolò", selskabets symbolske vin. Ikke kun det: Et eksperimentelt plot, der er plantet i ejendommen i samarbejde med universiteterne Milano og Firenze og med instituttet for San Michele all'Adige, giver mulighed for løbende forskning om de bedste kloner samt produktion af stiklinger, der er valgt til fornyelse af vinmarkerne.På en højde på ca. 370 meter over havets overflade har vinstokke en alder på mellem fem og tredive år og kommer til at producere kvalitativt fremragende druer. I kælderen behandles klyngerne Sangiovese og Malvasia Nera og derefter også Merlot, Chardonnay og Sauvignon Blanc, der forfølger et enkelt hovedmål: at forbedre og forbedre alle de egentlige egenskaber, der tilhører sorten og hidrøre fra terroiren. Med de etiketter, hvor hvert år en anden fugl skiller sig ud, valgt blandt de personer, der trues med at understrege den omsorg og respekt, som selskabet har over for miljøet, er de der fører tilbage til navnet Castellare di Castellina alle vine i årevis tilhørende den bedste toscanske tradition for Chianti Classico. Flasker, de der kommer fra kælderen i Castellina in Chianti, døtre af en dyb kærlighed til deres land og deres vinmarker, og resultatet af en lige så stor respekt for områdets ældste traditioner.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Castellare di Castellina Merlot Poggio Ai Merli 2016

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Castellare di Castellina Merlot Poggio Ai Merli 2016:Sats Castellare di Castellina Merlot Poggio Ai Merli 2016:

4 /5

Jeg kunne nyde en salat med ris. Ved brylluppet af en ven.
Den har en lys rosa farve. Det gav fra en behagelig duft af syrnet jordbær. Et overraskende frisk vin.
Se mere
,

Castellare di Castellina Poggio Ai Merli 2016

Anmeldelser af andre årgange af Castellare di Castellina Merlot Poggio Ai Merli 201620172012

4/5

Brændt mærkbare aromaer. Den Toscana smagt ligesom bær.
Det bedste , træ smag.
Se mere
Jakobine Drachmann

4/5

Vi testede det på en middag Prom.
Han havde en meget høj farve. Lugtede blød , vanilje og kanel. Chokolade og karamel smag.
God vin med en plade af linser.
Se mere
Daan Jørgensen

Andre produkter fra samme vingård