Tendenser:

Castellare di Castellina Spartito 2018

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin hvid
Vintage: 2018 andre årgange
2017 og 2016
Betegnelse:Toscana (Italien)
Kælder: Castellare di Castellina
Volumen : 75cl
Vindruer : Sauvignon Blanc
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Castellare di Castellina er producenten af denne Castellare di Castellina Spartito 2018 (107,94kr), en vine hvid af DO Toscana baseret på udvalgte sauvignon blanc fra 2018 og den har en alkohol prosent på 13. 4 5 poeng er den gennemsnitlige bedømmelse givet af kunderne på Castellare di Castellina Spartito 2018 i Drinks&Co.

Beskrivelse af Castellare di Castellina Spartito 2018

Castellare di Castellina Spartito 2018 (Sauvignon Blanc)

Producent: Castellare di Castellina

OD: Toscana

Vindruer: Sauvignon Blanc

Se mere

Vingården

Castellare di Castellina

Et historisk selskab af Chianti Classico, Castellare di Castellina, blev født i nutidens form i 1968, takket være sammensmeltningen af ​​fem forskellige gårde. Et magisk sted, hvor vinmarkerne - totalt tre og tredive hektar - er perfekt integreret i miljøet, herunder skov og andre afgrøder. Et område hvor fremragende eksponering, god dræning af vand, blandede jordarter af kalkholdig marl, galestro og lille ler har altid givet godt strukturerede vine, intense og egnede til lang aldring i flaske. Vingården har været iværksætter Paolo Panerai siden slutningen af ​​70'erne, som straks begyndte en lang forskningsproces med det formål at forbedre alle sine etiketter. En omhyggelig optælling af vinstokke, der blev foretaget umiddelbart efter købet, har f.eks. Lov til at vælge den bedste sangiovese-art for "Sodi di San Niccolò", selskabets symbolske vin. Ikke kun det: Et eksperimentelt plot, der er plantet i ejendommen i samarbejde med universiteterne Milano og Firenze og med instituttet for San Michele all'Adige, giver mulighed for løbende forskning om de bedste kloner samt produktion af stiklinger, der er valgt til fornyelse af vinmarkerne.På en højde på ca. 370 meter over havets overflade har vinstokke en alder på mellem fem og tredive år og kommer til at producere kvalitativt fremragende druer. I kælderen behandles klyngerne Sangiovese og Malvasia Nera og derefter også Merlot, Chardonnay og Sauvignon Blanc, der forfølger et enkelt hovedmål: at forbedre og forbedre alle de egentlige egenskaber, der tilhører sorten og hidrøre fra terroiren. Med de etiketter, hvor hvert år en anden fugl skiller sig ud, valgt blandt de personer, der trues med at understrege den omsorg og respekt, som selskabet har over for miljøet, er de der fører tilbage til navnet Castellare di Castellina alle vine i årevis tilhørende den bedste toscanske tradition for Chianti Classico. Flasker, de der kommer fra kælderen i Castellina in Chianti, døtre af en dyb kærlighed til deres land og deres vinmarker, og resultatet af en lige så stor respekt for områdets ældste traditioner.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Castellare di Castellina Spartito 2018

4

1 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Castellare di Castellina Spartito 2018:Sats Castellare di Castellina Spartito 2018:

4 /5

Amarillo uploadet. En Castellare di Castellina blomst aromaer Acácio. Castellare di Castellina Spartito Jeg kunne godt lide det , men det er groft smag.
Il était avec du Bon sushi.
Castellare di Castellina Spartito er en vin til at dele med familie.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Castellare di Castellina Spartito 201820172016

4/5

Vi har købt i Castellare di Castellina.
Det er en meget lys gul , næsten gennemsigtige. Smells påskelilje. En baggrund i munden ristede.
Se mere
Diana Beyer

4/5

Jeg prøvede det med hvid ost. Jeg mødte ham på en prøvesmagning.
Den har en meget flot farve. Jeg lugtede dette 2016 banan. Ryd aromatiseret blomme.
Se mere
Bitte Lynge

Andre produkter fra samme vingård