Tendenser:

Castello di Ama Haiku 2017

75cl Størrelse
309,76kr
Butik: Xtrawine DK (Italy) Forventet levering: 5 - 8 dage
Leveringsomkostninger: 147,27kr

Teknisk fil

Vintype: Vin rød
Vintage: 2017 andre årgange
Betegnelse:Toscana (Italien)
Kælder: Castello di Ama
Volumen : 75cl
Vindruer : Sangiovese (50%), Cabernet Franc (25%), Merlot (25%)
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 13
Castello di Ama Haiku 2017 (309,76kr) er en vine rød af Toscana produseret af Castello di Ama baseret på merlot, cabernet franc og sangiovese klynger fra 2017 og med 13 alkohol gradering.

Beskrivelse for Castello di Ama Haiku 2017

Castello di Ama Haiku 2017 (Sangiovese, Cabernet Franc og Merlot)

Producent: Castello di Ama

OD: Toscana

Vindruer: Sangiovese, Cabernet Franc og Merlot

Se mere

Vingården

Castello di Ama

Castello di Ama

Ama tager navn fra en lille landsby beliggende på bakkerne næsten 500 meter over havets overflade. For fem århundreder siden blomstrede der omkring landbrugsaktivitet og vinproduktion taget af en gruppe af tidens familier. "Fra Radda gik vi til Amma tre miles væk på en bakke; der er Pianigiani, Ricucci og Montigiani huse, der er de stærkeste i Chianti-området og virkelig lever af mennesker rig på landet, de bruger hele deres tid i dyrkninger og vinmarker og tager sig af sig selv for deres virkninger. Omkring Castello di Ama er der de smukkeste bakker og dale i hele Chianti, dyrket med vidunder med frugtbare jordarter med korn, oliventræer og smukke vinmarker ", skrev i det attende århundrede storhertugen Peter Leopold fra Habsburg Lorraine i sin rapport på regeringen i Toscana.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Castello di Ama Haiku 2017

Dette produkt har ingen kommentarer endnu. Vær den første til at bedømme det.

Anmeldelser af andre årgange af Castello di Ama Haiku 201720152014

4/5

Den Haiku Toscana Rosso di Castello di Ama blev grundlagt i Montebuoni vingård, som ligger på bakkerne mellem Gaiole og Radda in Chianti, i hjertet af Chianti Classico. Det er produceret med Sangiovese, Merlot og Cabernet Franc, høstet helt i hånden. Efter en blød presning, er druerne fermenteret i tanke af rustfrit stål ved kontrolleret temperatur på 30-32 ° C i 25 dage. Så vinen lagres i tønder i 12 måneder, før det på flaske. Haiku er kendetegnet ved en intens rubinrød farve. Næsen åbner med en intens bouquet, med antydninger af bær, beriget med behagelige krydrede noter. Smagen er frisk og elegant, med en kompleks krop, harmonisk og behageligt vedholdende. Perfekt til at ledsage grillet rødt kød og champignon retter, er det ideelt i kombination med pastaretter med kødsovs og ost.
Se mere
VINO75

4/5

Ved nu alle ved, at Motörhead gå deres egen vej og gøre tingene på deres egen måde. For at fejre 40 års trommehinden knusning, er Motörhead Whisky nu frigivet i samarbejde med drik partner Brands For Fans og prisvindende svenske destilleri Mackmyra.
Se mere
Grand Cru Wijnen