• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Basket

Il Palagio Sting Roxanne Rosso 2018

Il Palagio (Toscana)

RP93

154,13kr + 135,41kr Forsendelse (8 - 9 dage)

924,77kr + 142,04kr Forsendelse (8 - 9 dage)

1.849,54kr + 150,07kr Forsendelse (8 - 9 dage)

154,13kr/enhed

Forsendelse: Grand Cru Wijnen DK (Netherlands)

kr Du vil modtage 0.26 point for hver, købt enhed

Il Palagio er producenten af Il Palagio Sting Roxanne Rosso 2018 (154,13kr), en vine rød med DO Toscana som indehollder sangiovese fra 2018. Brugerne af Drinks&Co validerer Il Palagio Sting Roxanne Rosso 2018 med 4 med mere end 5 poeng og har opnået følgene scores: robert parker-bedømmelse: 93.

Teknisk fil · Il Palagio Sting Roxanne Rosso

Vintype: Vin rød
Vintage: 2018
Betegnelse:Toscana (Italien)
Kælder: Il Palagio
Volumen : 75cl
Score: RP93
Vindruer : Sangiovese
Allergener: Indeholder Sulfitter

Beskrivelse · Il Palagio

Il Palagio Sting Roxanne Rosso 2018 (Sangiovese)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Denne vin er lettere end de fleste rød, med en rød-lyserød.
 • Næse: Første gang du åbner flasken, drikkende er sikker på at lægge mærke til intens frugtagtig aroma af denne vin. De primære frugt aroma af denne vin er kirsebær, røde bær og fersken.
 • Mund: Denne vin er kompleks i mange henseender. Det er stærkt sur, knastørre, og fyldt med bløde tanniner. Alt dette gør det til en unik smagsoplevelse. Med hensyn til smag, denne vin smager af kirsebær, jordbær, ferskner og cantaloupe.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Tuscany

VINGÃ…RD: Il Palagrio vingård og vingård ligger i Scansano regionen i Italien, nær Toscana. Jordbunden er primært accent med toner af kalksten og sand. Den smukke Middelhavet kystklima af dette område giver druerne af vidunderlige dyrkningsbetingelser.

GRAPE: 90% Sangiovese og 10% Cabernet Sauvignon.

LAGRING: Denne vin blev lagret i en tønde i fire måneder. Men som en vin, der består for det meste af Sangiovese druer, som kan være flaske alderen for kunder i op til ti år og stadig bevare sin fremragende smag.

VINPRODUCERING: Alle druerne i denne vin er høstet i hånden, nær begyndelsen af ​​September. Druerne derefter fermenteret ved 24 ° C i ståltanke store. Endelig blev vinen lagret i tønder i fire måneder, før de på flaske.

PARRING: Denne vin røde par godt med næsten enhver vegetarisk ret. Men par bedst med tomat retter, såsom pasta og suppe.

TEMPERATUR: 17-18 ° C

Alkohol: 13,5%

Il Palagio

Købe Vine Il Palagio:

Flere anmeldelser af Il Palagio Sting Roxanne Rosso 2018

Bente Balling

Udgivet til11.38

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: Denne vin er lettere end de fleste rød, med en rød-lyserød.Næse: Første gang du åbner flasken, drikkende er sikker på at lægge mærke til intens frugtagtig aroma af denne vin. De primære frugt aroma af denne vin er kirsebær, røde bær og fersken.Mund: Denne vin er kompleks i mange henseender. Det er stærkt sur, knastørre, og fyldt med bløde tanniner. Alt dette gør det til en unik smagsoplevelse. Med hensyn til smag, denne vin smager af kirsebær, jordbær, ferskner og cantaloupe.OPRINDELSESBETEGNELSE: TuscanyVINGÃ…RD: Il Palagrio vingård og vingård ligger i Scansano regionen i Italien, nær Toscana. Jordbunden er primært accent med toner af kalksten og sand. Den smukke Middelhavet kystklima af dette område giver druerne af vidunderlige dyrkningsbetingelser.GRAPE: 90% Sangiovese og 10% Cabernet Sauvignon.LAGRING: Denne vin blev lagret i en tønde i fire måneder. Men som en vin, der består for det meste af Sangiovese druer, som kan være flaske alderen for kunder i op til ti år og stadig bevare sin fremragende smag.VINPRODUCERING: Alle druerne i denne vin er høstet i hånden, nær begyndelsen af ​​September. Druerne derefter fermenteret ved 24 ° C i ståltanke store. Endelig blev vinen lagret i tønder i fire måneder, før de på flaske.PARRING: Denne vin røde par godt med næsten enhver vegetarisk ret. Men par bedst med tomat retter, såsom pasta og suppe.TEMPERATUR: 17-18 ° CAlkohol: 13,5%
Kjeld Callesen

Udgivet til20.03

4 /5

Drik et par til en romantisk middag er ideel.
Flot farve. Typisk duft af nødder. Kun smagt drue.
Special med fisk.

Sammendrag af bedømmelser

(2 visninger)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4/5

Baseret på 2 kommentarer »

bedste Sælgere Toscana