Tendenser:

Toscana

Marchesi de Frescobaldi Alíe Rosé Toscana 2018

75cl

97,81kr (Cirka)

Teknisk fil

Vintype: Vin rosé
Vintage: 2018 andre årgange
Betegnelse:Toscana (Italien)
Kælder: Marchesi de Frescobaldi
Volumen : 75cl Andre alkoholprocenter
Vindruer : Syrah, Vermentino
Allergener: Indeholder Sulfitter
Alkoholvolumen: 12.5
Marchesi de Frescobaldi producerer denne Marchesi de Frescobaldi Alíe Rosé Toscana 2018 , en vinerosé med DO Toscana som indehollder vermentino og syrah fra 2018 og med 12.5 alkohol prosent. Brugerne af Drinks&Co validerer Marchesi de Frescobaldi Alíe Rosé Toscana 2018 med 4 med 5 poeng.

Fremstilling for Marchesi de Frescobaldi Alíe Rosé Toscana 2018

Marchesi de Frescobaldi Alíe Rosé Toscana 2018 (Syrah og Vermentino)

SMAGSNOTATER:

 • Farve: Den Marchesi de Frescobaldi Alíe Rosé Toscana 2018 har en lyserød toner minder bleg fersken.
 • Næse: En subtil og elegant fin buket med Middelhavet smag, med noter af friske og modne frugter og hvide blomster.
 • Mund: frugtagtig aroma med masser af citrus og grapefrugt. Der er også krydret nuancer, silkeagtig dyb, jordagtig mineralitet og frisk, dvælende finish.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Tuscany

VINGÅRD: I hjertet af Toscana, Frescobaldi vingårde er hjemme. producerer egenskaber er en del af syv virksomheder i forskellige regioner med forskellige egenskaber specifikke terroir vine er første klasse. Her bæredygtigt landbrug og beskyttelsen af ​​miljøet karakterisere arbejdet i teamet. vokset til havet i nærheden, druerne var rigelige nedbør, varme temperaturer og masser af solskin. Sammen med brisen fra havet var ideel for udviklingen af ​​en harmonisk balance af frugt og aromatisk mikroklima.

GRAPE: Syrah og Vermentino

LAGRING: nogle måneder aldrende på bærmen, så flere måneder i flaske lagring

VINPRODUCERING: Efter høsten frugterne hurtigt flyttet til kælderen og straks brød og forsigtigt presset. Dette blev efterfulgt af dekantering af en mindst 12 timer de uønskede komponenter skal fjernes. Fermenteringen udføres i stål ved en kontrolleret temperatur på mindst 20 ° C.

PARRING: Den Marchesi de Frescobaldi Alíe Rosé Toscana 2018 er en lækker aperitif vin, men også ledsaget som elegante måltider med fisk eller skaldyr.

TEMPERATUR: 10-12 ° C

ALKOHOL: 12,5%

Se mere

Vingården

Marchesi de Frescobaldi

Marchesi de Frescobaldi

En florentinsk familie med tredive generationer dedikeret til produktion af store toscanske vine, 5.000 hektar ejendom ejendomme, over 1.000 hektar vinmarker, ni godser i Toscana, og en kvalitet distributionsnet i over 65 lande verden over.

Flere oplysninger om vingården

Bedømmelser af Marchesi de Frescobaldi Alíe Rosé Toscana 2018

4

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Marchesi de Frescobaldi Alíe Rosé Toscana 2018:Sats Marchesi de Frescobaldi Alíe Rosé Toscana 2018:

4 /5

SMAGSNOTATER:Syn: lyserød med rubin højdepunkter.Næse: Elegant aroma af moden frugt, hvide blomster, krydderier, krydderurter og mineralske toner.Mund: Blød krop, lys, sarte, friske, afbalanceret, elegant, moden frugt. dvælende finish.OPRINDELSESBETEGNELSE: Toscana.VINGÅRD: Tenuta Ammiraglia.GRAPE: Syrah, Vermentino.LAGRING: 4 måneder i rustfrie tønder stål, efterfulgt af 8 måneder i flasken.UDVIKLING: Druerne høstes manuelt. forsigtigt presset i fravær af oxygen, efterfulgt af udblødning af most i kontakt med skind til 12 timer udføres. Efter afblødning, gæring i rustfrit tønder stål ved en kontrolleret temperatur på 18 til 20 ° C, i et tidsrum på 20 dage. Vinen lagres på bærmen i rustfri tønder stål til 4 måneder, efterfulgt af en periode med modning i flasken 8 måneder.PARRING: Forretter, hvidt kød, fisk og skaldyr, risotto, carpaccio, salater, cremede desserter og frugt.TEMPERATUR: 6-8 ° CALKOHOL: 13%
Se mere
,

4 /5

Levende og flot farve. Kraftig aroma af jordbær og hindbær. Marchesi de Frescobaldi Alíe Rosé Toscana havde været dårligt holdt , fordi det sidste viste.
Vi tager det bare sådan , uden at ledsage mad.
A rosé for drikke med denne person.
Se mere
,
Anmeldelser af andre årgange af Marchesi de Frescobaldi Alíe Rosé Toscana 20182014

4/5

Denne Toscana underholdt os venter på maden. Den første ting, han fortalte mig var min bror.
Han havde en meget høj farve. Søde aroma af frisk frugt. Vi bemærker, at sidst.
Se mere
Jeanne Grøndahl

Andre produkter fra samme vingård