Tendenser:

Trentino

Ferrari Spumante Maximum Rose

75cl

Dette produkt er ikke tilgængeligt i Denmark.
Se de alternative produkter, som vi kan tilbyde.

Teknisk fil

Vintype: Vin rosé
Mousserende farve: Rosé
Betegnelse:Trentino (Trentino-Alto-Adige, Italien)
Kælder: Ferrari
Volumen : 75cl
Vindruer : Chardonnay, Pinot Noir
Allergener: Indeholder Sulfitter
Ferrari producerer Ferrari Spumante Maximum Rose (1.379,09kr), en vine rosé af DO Trentino basert på pinot noir og chardonnay. Ifølge Drinks&Co brugere, er en fortjener den en validering på 3,5 5 poeng.

Beskrivelse af Ferrari Spumante Maximum Rose

Ferrari Spumante Maximum Rose (Chardonnay og Pinot Noir)

SMAGSNOTATER:

 • Syn: Spumante Ferrari Maximum Pink er farven på en rose årgang på glasset, hvilket efterlader et vedholdende perlemorsfarvet bobler.
 • Næse: En kompleks blanding af aromaer møder næsen: bær, frugt og gær med balsamiske nuancer. Det er delikat og attraktiv på samme tid.
 • Mund: Denne rose dufter smager som italesættes af strejf af friske bær, violer og balsamico noter. Det er en elegant og alsidig mousserende vin, der er eklektisk, på samme tid.

OPRINDELSESBETEGNELSE: Trentino

VINGÅRD: Ferrari. Grundlagt i 1902, vingården plantede deres vinstokke på skråningerne af bjerget i Trentino 300-600 meter over havets overflade. Varme dage og kølige nætter er præcis, hvad vindruer har brug for at tilegne sig nye og interessante facetter af smag.

GRAPE: 70% Pinot Noir, 30% Chardonnay

ALDRENDE Under den anden gæring, er vinen basen tilbage til mere end tre år i flasken, kun en ottendedel af en rotation, eller 45 grader vender, hver dag.

UDVIKLING: Druerne plukkes i hånden i begyndelsen af ​​September. Efter den første fermentering vinen basen blandes med det udvalgte gær og sukker før de får lov at fermentere en anden gang. Efter at være blevet tilladt at alder for den passende mængde tid, sedimentet er fjernet og ekspeditionslikør tilføjes tophemmeligt.

PARRING: pasta, saltede kød, hård ost.

TEMPERATUR: 8-10 °C

ALKOHOL: 12,5%

Se mere

Bedømmelser af Ferrari Spumante Maximum Rose

3.5

2 kundebedømmelser
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Din bedømmelse af Ferrari Spumante Maximum Rose:Sats Ferrari Spumante Maximum Rose:

3 /5

Se mere
,

Uovertruffen

Andre produkter fra samme vingård