Cointreau

Remy Cointreau (Triple Sec)

Produktet er ikke tilgængeligt i Denmark

116,69kr + 37,83kr Forsendelse (24h - 3 dage)

116,69kr/enhed

Forsendelse: Topdrinks (Spain)

kr Du vil modtage 0.2 point for hver, købt enhed

Leveringstiden er ca:
- Dette produkt har ekstra tid til at udstede 24 timer.

Remy Cointreau tilbyder os denne Cointreau (116,69kr), en triple sec oprindeligt fra Frankrig med 40 ° med alkohol graduering. Drinks&Co brugere bedømmer Cointreau med 4,2 med 5 poeng og magasinerne og aviserne fra den sector vurderer det med bemærk penin : 90.
Du vil gerne vide det...

Teknisk fil · Cointreau

Kategori:Triple Sec (Likør,Destillater)
Producent: Remy Cointreau
Volumen : 70cl Andre alkoholprocenter
Alkoholvolumen: 40
Land: Frankrig

Beskrivelse · Remy Cointreau

Cointreau

SMAGSNOTATER:

 • Vis: Den Cointreau er en krystallinsk farve.
 • Næse: Denne spiritus udånder dybe, rige smag af søde og sure appelsin.
 • Smag: Angrebet er ærlig, meget aromatisk munden, men ikke alt for søde, dvælende finish er rart.

PRODUCER: Efter succesen med hans Guignolet, kirsebær likør, vil Cointreau brødrene virkelig kender deres destilleri internationalt takket være sin triple sec genopfundet i 1875, som er den mest duftende og mindre sød end din konkurrent i stedet. For seere kommer, 2 brødre bragte også en masse opmærksomhed til reklame og branding, og selv var den første til at stille de film ad brødrene Lumière. Da denne drik har bekræftet sin succes og den lille franske destilleri er blevet, efter at fusionere med Remy Martin, en stor gruppe af alkohol og alkoholholdige drikkevarer.

LAND: Frankrig

FREMSTILLING: Den Cointreau er en triple sec, så det er en væske fremstillet ved destillation af appelsinskal. Det særlige er brugen af ​​forskellige appelsiner fra forskellige kilder, Frankrig, Spanien, Senegal, Marokko, Tunesien eller endda Brasilien. to forskellige arter, en søde og sure er vant til at få den perfekte balance. Barken tørres i deres hjemland, før de transporteres til Frankrig, hvor det er destilleret tre gange for at få et perfekt resultat.

ALKOHOL: 40%

Remy Cointreau

Købe Destillater Remy Cointreau:

Anmeldelser

Fremhævet anmeldelse om Cointreau

Udgivet til16.23

4/5

Cointreau

Alkohol indhold - For Told Kapacitet 40 - For Told 70 Type af alkohol - For Told anden spiritus Mærke NO Produkt familie Hvidvin / Sød vin Flavor (r) - Sød Orange Kapacitet 70 cl. Oprindelsesland Frankrig Ingredienser perfekte ægteskab mellem søde og bitre appelsinskaller Generelle noter Baseret på en hårfin balance, Cointreau er varm og blød, intens og forfriskende. Det er grundlaget for et imponerende antal af cocktails, men kan også spises alene service-tips Kun I cocktail med isterninger, koster Antal 1 Pris 40% alkohol flaske emballage Forsendelse og håndtering pap forstærket Juridisk misbrug af alkohol er farligt for sundheden, forbruge i moderate mængder. Pakning dimensioner (L x B x H) 12 cm x 35 cm x 12 cm pakket Vægt i kg 1 300 kg Længde 35 cm Bredde pakning emballage pakning 12 cm Højde 12 cm

Flere anmeldelser af Cointreau

Anonym

Udgivet til10.59

4 /5

- Den klassiske appelsinlikør af triple sec. Cointreau har været en verdensomspændende legende siden sin oprettelse i 1849.
- Dens autentiske kvaliteter, 150 år arv, og dens tilstedeværelse i stort set alle bar i verden gør Cointreau en af ​​de mest berømte krystalklare spiritus.

Udgivet til18.24

4.5 /5

Dejlig drink, passer mest smager.
Anonym

Udgivet til11.09

5 /5

Fremragende

Udgivet til08.45

5 /5

Alle tiders

Udgivet til09.43

5 /5

God pris

Udgivet til09.31

4 /5

Bøde

Udgivet til09.53

3.5 /5

ikke åben endnu

Udgivet til04.26

4 /5

varemærke for en fransk triple sec likør, fremstillet af appelsinskaller. Det blev oprettet i Cointreau familien destilleri i 1875, i landsbyen Saint-Barthélemy-d. Anjou, i den franske region Pays de la Loire. Det er 40% vol. Alkohol, fremstillet ved destillation af appelsinskal soltørrede. Så udblødt og destilleret i kobber stills resulterer i en æterisk olie, der giver spiritus intens og meget naturlig aroma, sød og bitter. Dette væsentlige olie er blandet med alkohol, vand og sukker som sirup og krydderier. Hemmeligheden bag dens fremstilling og sammensætning er blevet omhyggeligt bevogtet i over 130 år. Traditionelt desserter eller efter kaffe eller som et fordøjelsesfremmende drikke blev taget. Dens kategori af mineralsk terpentin (krystallinsk), letter kombinationen i cocktails og drinks. Når det ikke kombineres med andre drikkevarer, er det normalt taget tør eller iskolde. Det er også traditionelt anvendes til at give smag kager, cremer, frugtsalater og kødretter som and à l'orange.

Udgivet til10.59

4 /5

Cointreau er en fransk triple sec likør lavet af appelsinskaller, skabt i Cointreau familie destilleri i 1875, i landsbyen Saint-Barthélemy-d'Anjou, i den franske region Pays de la Loire. denne væske er høj styrke, opnået ved destillation af appelsinskal sorter og forskellige oprindelser, både søde og bitre, som er soltørrede, opblødt og destilleret i kobberklarepander resulterende æterisk olie som giver spiritus intens og meget naturlig aroma, sød og bitter.

Udgivet til16.18

4 /5

- Smagsnoter: Kendt for sin balance, Cointreau er både intens og blød, varm og forfriskende, søde og sure tur, besidderen af ​​den dosis af "je ne sais quoi" franskmand, som aldrig forlade nogen ligegyldig. Kuvertering aroma. Den eksotiske sensualitet af hvide orange blomster, frugter og krydderier kombineret med æteriske olier af søde og bitre appelsiner vække nysgerrighed og gøre din fantasi. Pure klarhed. Siden den første trykning værdsætte spiritus uden kunstgreb, spirende nøgen og dens gennemsigtig rav flaske. Denne renhed grumset i kontakt med isen, som giver en delikat tone perleeffekt dens gennemskinnelig beholder.
- DETALJER OM FORBEREDELSE: Perfekt kombination af søde og bitre skræl appelsiner, andre ingredienser (alkohol, sukker og vand) - helt naturligt - vil give denne likør sin cremede og dens aromatiske stærk kraft i munden
- ALKOHOL: 40º
- PARRING: Det er almindeligt anvendt til cocktails.
Læs flere anmeldelser af Cointreau »

Sammendrag af bedømmelser

(17 visninger)
 • 5 stjerner
  4
 • 4 stjerner
  13
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din bedømmelse:
Point Drinks&Co:

4.2/5

Baseret på 17 kommentarer »